Når du har sendt en forespørgsel

Når du har sendt en forespørgsel

Underholdning til svendegilde

Du har booket en afklaringssamtale, hvad så?

Så undersøger jeg mulighederne for at underholde jer på den ønskede dato, samt tidspunktet på dagen.

Telefon opkald

Så vil jeg give dig et telefon opkald om jeres arrangement og jeg som skuespiller er det rigtige match. Jeg vil stille spørgsmål om tidspunktet for underholdning, hvem der ønsker og booke, omkring underholdnings form / specielle ønsker, antal gæster, hvor i landet m.m.. Så jeg kan målrette mit underholdning tilbud max efter dine ønsker.

Du modtager en mail / tilbud

Hvis jeg vurdere at jeres arrangement og mit underholdning er det rigtige match, så oplyser jeg priser og evt sender en mail til dig. I denne mail vil jeg beskrive hvad underholdningen indeholder, varighed, en pris inkl alt på underholdning, forberedelses tid, transport tid, brændstof m.m.

Du modtager en SMS

Efter du har modtaget en mail fra mig vedr. din forespørgsel, så sender jeg også en sms til dig enten med at jeg er fuld booket eller besked på at der er sendt et tilbud på festunderholdning til din mailadresse. Blot så du er opmærksom, hvis mailen skulle havne i dit spamfilter.

Forbehold for at der kan bookes til anden side

Når jeg har sendt et tilbud til dig på sjov festunderholdning, så gøres der opmærksom på at der kan bookes til anden side, indtil jeg evt høre fra dig igen. Først når du har udfyldt et booking skema og modtaget en bekræftelse fra min side på den endelige booking, så er du sikret fantastisk festunderholdning.

Når du accepterer mit tilbud på underholdning

Så laver vi en booking aftale. Så du også får papir på vores aftale og der ikke er noget at være i tvivl om. Det kan du læse meget mere om på “Online booking”

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund