Når du har sendt en forespørgsel

Når du har sendt en forespørgsel

Underholdning til svendegilde

Når du har sendt en forespørgsel, hvad så?

Når du sender en forespørgsel på underholdning til jeres arrangement, så undersøger jeg mulighederne for at underholde jer på den ønskede dato, samt tidspunktet på dagen.

Telefon opkald

Hvis jeg får spørgsmål omkring din online forespørgsel, så vil jeg give dig et telefon opkald. Det kunne være spørgsmål som, tidspunktet for underholdning, hvem der ønsker og booke, omkring underholdnings form / specielle ønsker, antal gæster m.m.. Så jeg kan målrette mit underholdning tilbud max efter dine ønsker.

Du modtager en mail / tilbud

Når din forespørgsel er behandlet, så sender jeg en mail til dig. Enten med beskeden at jeg er fuld booket eller et tilbud på sjov festunderholdning. I denne mail vil jeg beskrive hvad underholdningen indeholder, varighed, en pris inkl alt på underholdning, forberedelses tid, transport tid, brændstof m.m.

Du modtager en SMS

Efter du har modtaget en mail fra mig vedr. din forespørgsel, så sender jeg også en sms til dig enten med at jeg er fuld booket eller besked på at der er sendt et tilbud på festunderholdning til din mailadresse. Blot så du er opmærksom, hvis mailen skulle havne i dit spamfilter.

Forbehold for at der kan bookes til anden side

Når jeg har sendt et tilbud til dig på sjov festunderholdning, så gøres der opmærksom på at der kan bookes til anden side, indtil jeg evt høre fra dig igen. Først når du har udfyldt et booking skema og modtaget en bekræftelse fra min side på den endelige booking, så er du sikret fantastisk festunderholdning.

Når du accepterer mit tilbud på underholdning

Så laver vi en booking aftale. Så du også får papir på vores aftale og der ikke er noget at være i tvivl om. Det kan du læse meget mere om på “Online booking”

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund

Når du har sendt en forespørgsel