Stikord og personlige oplysninger

Stikord og personlige oplysninger

Underholdning til svendegilde

Hvad er stikord og personlige oplysninger.

Stikord og personlige oplysninger, når du booker mig som et underholdnings indslag.

Så skal jeg vide følgende oplysninger:

Navnet på fødselaren, beskæftigelse, uddannelse, fritidsaktiviteter, vaner, særheder, dumheder, hvilke skills, hvilke relation du som booker har osv.

Dette er de sjoveste informationer

Det er ikke nødvendigvis de værste uheld eller største dumheder der er de sjoveste informationer. Men jo flere af gæsterne der kender til de informationer jeg modtager, det er klart det sjoveste. Det kunne f. eks være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv. Så er det noget alle kender til og det er sjovt.

Dette er vigtig, da jeg har en grænse.

MEN det er utrolig vigtig at de informationer som jeg modtager er oplysninger som kan tåle dagens lys. Det vil sige at jeg modtager / bruger ikke informationer som går over min egen grænse eller bruger nedladende ord om fødselaren.

Kan kan du læse om de forskellige underholdnings indslag, hvor der kan tilpasse stikord og historier

Personlige oplysninger om dagens hovedperson

Uanset hvilken underholdningskarakter du vælger som underholdnings indslag til jeres arrangement. Så kan det laves udefra personlige stikord og historier som omhandle dagens hovedperson.

Hvis man booker mig med personlige oplysninger, så skal jeg bruge disse informationer senest 7 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking aftale.

Hvad er personlige oplysninger.

Hvis man booker mig som et underholdnings indslag med stikord og personlige oplysninger. Så skal jeg vide følgende oplysninger:

  • Navnet på festen hovedperson
  • Beskæftigelse / uddannelse
  • Fritidsaktiviteter
  • Vaner / Særheder
  • Dumheder
  • Hvilke skills
  • Hvide relation du som booker har
  • Ønsker for fremtiden

MEN det er utrolig vigtig at de informationer som jeg modtager er oplysninger om festens hovedperson er oplysninger som kan tåle dagens lys. Det vil sige at jeg modtager / bruger ikke informationer som går over min egen grænse eller bruger nedladende ord.

Fødselsdag sjov

Uanset hvilken karakter du vælger som underholdning til jeres arrangement. Så kan det laves udefra stikord og historier skal omhandle dagens fødselar

Hvornår skal jeg modtage stikord og personlige oplysninger

Hvis man booker mig med personlige oplysninger, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking aftale. Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund