underholdning til en 75 års fødselsdag

underholdning til en 75 års fødselsdag

Underholdning til svendegilde

Underholdning til en 75 års fødselsdag med Fupfotografen

Book underholdning til en 75 års fødselsdag med skuespiller Peter Møller Hansen. Peter har stor erfaring med at optræde med forskellige karakterer som er målrettet som festunderholdning til 75 års fødselsdag.

Det er suveræn den mest bookede underholdningsindslag når der er tale om festindslag. Fupfotografen kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt og undskylder at han sådan kommer brasende, men han er simpelthen faret vild.

Underholdning til 75 års fødselsdag med fupfotografen

Underholdning gave 75 års fødselsdag, er baseret på situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på samt det kan målrettes udefra stikord og personlige historier, som flettes med ind i underholdningen. Alle billederne sendes efterfølgende elektronisk til den person som har booket dette indslag. Så kan man bruge det som en ekstra gave til 75 års fødselsdag

Her kan du læse mere om fupfotografen.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til en 75 års fødselsdag

75 års fødselsdag gave

Gaveideer til 75 års fødselsdag uanset om der er tale om gave mand 75 år eller kvinde, så er at booke skuespiller Peter Møller Hansen til at optræde til festen. Han har siden 2007 levet af og optræde til forskellige fødselsdags arrangementer. Det er muligt at booke ham med forskellige karakter, som bliver målrettet til festen.

75 års fødselsdag tale

75 års fødselsdag underholdning, kan udover det sjove indslag også skræddersyes udefra personlige oplysninger om fødselaren. Det vil sige, det kan enten være at Peter laver det som en sjov tale til 75 års fødselsdag eller det bliver brugt i selve underholdningen, som kommentere eller historier.

Så uanset om der er tale en om gave til mand 75 år eller en gave dame 75 år, så er en tale til 75 års fødselsdag altid noget fødselaren bliver glad for, da det er noget personlig fødselsdagstale 75 år for dem der bliver 75 år.

Fødselsdag 75 år

Når man skal til fødselsdag 75 år, så vil man gerne gøre noget specielt for dagens hovedperson. Du tænker sikkert hvad giver man til 75 års fødselsdag. En af de ting som jeg har skrevet er hvis man holder en personlig tale 75 års fødselsdag.

Fødselsdag sjov til 75 års fødselsdag

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund