Sølvbryllup

Sølvbryllup

Book en professionel skuespiller

Personlig gave til sølvbryllup, når det gælder sjove underholdne indslag til sølvbryllup, så kan det være en kanon ide, hvis du booker en professionel festkomiker som overraskelse til sølvbrylluppet.

En person som laver underholdning til festen. Hvis du booker en professionel skuespiller eller festkomiker til sølvbryllupsfesten, så kan det virkelig være med til at gøre den store forskel på om sølvbryllups indslaget blive en succes eller det modsatte, når det gælder sjov underholdning til sølvbryllup.

Sådan personlige gaver til sølvbryllup er samtidig en fælles oplevelse for alle gæsterne samtidig kan nydes af festens hovedpersoner. En anden fordel ved at booke en person udefra, det er at kan du læne dig tilbage i stolen til festen og nyde et anderledes sølvbryllup indslag fra dig selv samt du skal ikke bruge en masse forberedelses tid på og forberede det. En skuespiller kan optræde med forskellige komiske karakter til festen og underholde alle som er med til festen uanset alder.

En anderledes sølvbryllup med en som skulle underholde til sølvbryllup og ikke situations fornemmelse overhovedet. Det resulterede i underholdning som var langt under bæltestedet med både ord og handlinger.

Ærlig talt, så kan det gøre at festen huske på en meget negativ måde. MEN når du hyre en professionel entertainer med stor erfaring med at optræde til festlige arrangementer, JA, så koster det lidt ekstra penge. Men den investering også hurtig vise sig at være en god investering for noget god underholdning som huskes ud i fremtiden for noget sjov og godt.

En skuespiller skræddersyer shows efter dine ideer så det passer ind til sølvbryllup. Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark. Når du booker festunderholdning, så er det som en personlig gave sølvbryllup.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

Sølvbryllup

sølvbryllup

sølvbryllup

Sølvbryllup kan for festens hovedpersoner både være en rigtig god dag, som de har glædet sig til. Men det kan også være et sølvbryllup som de har set frem til med bange anelser for hvad der skal ske? Da de jo nu har opnået noget som ikke er populært mere. Nemlig at holde sammen i 25 år.

Så derfor er det vigtig at man går efter at give sølvbrudeparret en af de allerbedste oplevelse på dagen. Derfor skal du vide at der er stor forskel på om det er  god og sjov festunderholdning, sjove selskabslege til sølvbryllupsfesten.

Hvilken underholdning skal du så vælge?

Når du skal finder gode ideer til sølvbryllup og finder ud af hvilke festlige indslag du skal lave til sølvbryllup, kan du godt blive i tvivl. For på nettet findes der et hav af muligheder. En mulighed kunne være at du selv skulle lave følgende indslag:

  • Selv lave en lejligheds sang
  • Måske holde en sjov festtale.

Eller vil du hellere finde på nogle anderledes skøre, sjove og pinlig selvskabslege, hvor festens hovedpersoner kommer på slap line. Det kunne også være at du ikke selv vil lave noget til festen. Et andet valg du kan træffe er, at hyre en professionelt skuespiller som festkomiker, der kommer til festen og laver et sjov festindslag til sølvbryllupsfesten.

Her på denne siden har jeg skrevet nogle eksempler på nogle sjove indslag og vil give dig nogle ideer til hvordan du kan gøre sølvbryllup festen helt unik. Derudover vil du også finde inspiration til underholdning som kan passes ind til jeres fest.

Hvad kan du selv gøre til et utraditionel sølvbryllup?

Jeg håber du kan få noget ud af denne underholdnings guide med sjove indslag til sølvbryllup. Jeg håber du finder ideér til hvordan du kan holde en tale, hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens hovedpersoner. Eller finde ideer til sjove selvskabslege, som kan involverer alle gæsterne til festen og hvor festens hovedpersoner også kommer i centrum med et indslag. Eller måske ideer til alternativt sølvbryllup hvor du kan pynte opnå til festen

Her finder du eksempler på underholdning til sølvbryllup

God fornøjelse her på siden med ideer sølvbryllup

Sølvbryllup

Her er 3 sjove ideer til som du kan lave til en sølvbryllup. Det er festindslag som ikke koster andet end din forberedelses tid af indslaget eller talen.

Dagbogs talen:

Sølvbryllup ideer med dagbogen er som en sølvbryllup tale. Først skal du skrive en masse sjove historier ned på et stykke papir, om dagens hovedpersoner. Det kunne være lidt omkring sølvbrudeparrets mærkelige særheder, dumheder som er begået, vaner som de gør hele tiden, hvad sølvbrudeparret kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du en teksten udfra disse historier i ”Jeg form”. Så vil resultatet nemlig blive som om det er dagens hovedpersoner, der selv har skrevet dagbogen. Et sjov ex som du kan lave den udefra er at du kan laver dagbogen så manden skamroser sig selv og gør sig selv meget bedre en kvinden m.m.

Når du har dagbogen i hånden, så kan du nu selv lave festtaler sølvbryllup, hvor du selv holder en sølvbryllupstale udefra de forskellige historier. Du kan evt. starte med at en undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet. Husk når du læser historierne op til sølvbryllup festen, at du holder kunstpauser i og kigge op på gæsterne.

Kassen rundt:

Andre Ideer til underholdning til en sølvbryllup som du kan lave er Kassen rundt. Først bliver der udleveret sedler til alle gæster som er med til festen. De skriver så en lille hilsen på sedlen til og om sølvbrudeparret. Det kunne være en sjov historie de har oplevet sammen, Det kunne være en historie fra noget festens hovedpersoner og gæsten har dummet sig med, Men det kunne også være en hilsen med hvad dagens hovedpersoner betyder for dig.

Når alle sedlerne er skrevet, så lægger du dem ned i en kasse og låser den. (evt med en flaske vin eller nogle øl.) Denne Kasse må sølvbrudeparret så først åbnes om præcis 1 år på næste bryllupsdag. Det gør at sølvbrudeparret kan tænke til bage på en kanon fest og mindes alle sine venner og familie præcis 1 år efter festen. Dette indslag kan både passes ind til ethvert sølvbryllup.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet sjov indslag til sølvbryllup, som kan bringe smilet frem hos alle gæsterne. Først placerer forskellige ting nede i din taske. De forskellige ting skal så relatere til historier som festens hovedpersoner har været involveret i.

Sølvbrudeparret spørger så, hvad har du nede i tasken?

Så tager du måske et æble op fra tasken. Nu skal en af dagens hovedpersoner så fortælle historien der ligger bag denne æble. Hvis ikke han eller hun gør det eller kan huske det, så kan du sagtens huske det og vil gerne fortælle det foran alle gæsterne. Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske en mega parkeringsbøde og igen hvis en af festens hovedpersoner ikke vil fortælle eller huske historien som ligger bag denne p-bøde så vil du, da du kan huske det. Indslaget med “hvad har du i tasken”, er et sjovt og underholdene indslag til et sølvbryllup. Det sjov i denne lille festlig, det er nemlig at det ikke altid er den samme historie som fortælles i forhold til den virkelige historie som ligger bag.