Underholdning til sølv bryllup

Underholdning til sølvbryllup

ER du på jagt efter kanon underholdning til sølv bryllup, så skal du ikke lede længere. Jeg tilbyder gennemtestet sølvbryllups underholdning i absolut særklasse. Det er indslag for alle som ønsker en sjov enkle løsning til, at slippe for selv at skulle underholde til festen eller holde en tale.

Mit bedste gæt på, at du har fundet denne hjemmeside, er fordi…

Du søger efter super sjov underholdning til sølvbryllup og er ved at undersøge forskellige muligheder. Så nu leder du efter det perfekte underholdnings indslag, som garanterer dig det ene gode grin efter det andet. 

Her på denne hjemmeside finder du sølvbryllup underholdning ideer og svar på mange af dine spørgsmål om hvem jeg er og hvad du kan forvente af underholdningen, når det gælder sjov underholdning til en sølvbryllup. 

Jeg elsker at lave underholdningsindslag til 25 år sølvbryllup der:

 • Giver latterkrampe
 • Hylder festens hovedperson(er)
 • Giver masser af godt humør hos alle gæster.

Hos gangifesten.dk får du en professionel skuespiller der er specialist som underholdning til sølvbryllupsfester – Jeg vil elske at lave underholdning for dig, som bliver skræddersyes udfra dine personlige oplysninger om festens hovedpersoner. Læs mere om indslag til sølvbryllup

Peter Møller Hansen “Bag masken”

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.

Sølvbryllup underholdning

Når det gælder sølvbryllups underholdning, så er det sidste man ønsker at booke underholdning med grænseoverskridende adfærd… Når du søger efter en underholdning til sølvbryllup på nettet, så findes der mange festkomikere som tilbyder mange forskellige former for underholdning. 

Nogen har mindre erfaring med at optræde end andre. Det kan skabe manglende situationsfornemmelse overfor alle gæsterne. Det gør at fest indslaget kan være langt under bæltestedet eller være med grænseoverskridende adfærd. Hvor underholdningen er lavet med sjofle historier og kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette? 

Det har jeg et godt forslag til. 

Du kan nemlig…

Sjov indslag til sølvbryllup

Når du booker mig som underholder til fest, så er det festunderholdning som kan opleves af alle børn og voksne som er med til festen når jeg laver sjovt indslag til sølvbryllup

Jeg er uddannet skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007. Hvor jeg med over 200 årlige arrangementer for børn og voksne, er en af Danmarks mest erfarne skuespiller. 

Når jeg laver sjove indslag sølvbryllup, så bruger jeg IKKE hverken sjofle ord eller historier og er selv meget opmærksom på ikke at have en adfærd som kan være grænseoverskridende, så underholdningen kan opleves af alle aldre.

Jeg tilbyder underholdnings indslag og ideer sølvbryllup med forskellige karakterer, såsom:

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok.

underholdning til sølvbryllup

underholdning til sølvbryllup

Sølvbryllup tale

Sølvbryllup sjove indslag, får du så ondt i maven og svedige håndflader, bare ved tanke om at rejse dig op foran alle gæsterne og holde en sjov tale til sølvbryllup?

Du har lyst til at holde en tale for sølvbrudeparret, da de betyder meget for dig. MEN du får få helt dårlig mave og svedige hænder bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne for og sige alt det du gerne vil til festens hovedpersoner? 

ER det noget du kan genkende fra dig selv? Så er du ikke den eneste i landet der har det sådan.

Ideer til anderledes sølvbryllup, så kan jeg hjælpe med:

 • Holde din sjove taler sølvbryllup
 • Få sagt alle de ting du ønsker 
 • Slippe for at rejse dig foran gæsterne

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes som ideer til sølvbryllup underholdning.

Sjov til sølvbryllupsfest

Når jeg laver sjov til sølvbryllup, så kan det bookes som et standard eller personligt show

Du kan sende mig de personlige oplysninger om eller din tale til festens hovedpersoner. Så vil jeg flette det ind i showet på en sjov måde og hjælper dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til sølvbrudetparret. Helt uden du selv skal rejse dig foran alle gæsterne.

Sjove ideer til sølvbryllup, så kan jeg kan leverer et festindslag sølvbryllup, der vil overraske dig og de øvrige gæster. Samt bringe alle i et dejligt humør. Du kan vælge mellem forskellige underholdningsindslag, som alle er humoristiske og velegnede til dit sølvbryllupssarrangement:

Hvor tilfredse er de?

underholdning til sølvbryllup

Underholdning til sølvbryllup

underholdning til sølvbryllup

Sjove indslag til sølvbryllup

Stor tilfredshed blandt mine kunder. Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer. Jeg håber, at ovenstående anmeldelser vil guide dig i retning af, om hvorvidt du tænker jeg er den rigtige til at underholdning til sølv bryllup.

Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel skuespiller.? 

Jeg er ikke den billigste skuespiller at booke som underholdning.

MEN jeg er alle pengene værd..

Indslag til sølvbryllup

Booking af underholdning til sølvbryllupsfesten koster alt for mange penge ?

Når du booker en professionel fest komiker eller en person som ikke har så meget erfaring med ideer til underholdning sølvbryllup. Så kan prisen med det show du booker godt hænge sammen med manglende situationsfornemmelse og være forskellen på sjov eller mindre sjov oplevelse. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det betale sig for dig at investere lidt ekstra penge i en professionel skuespiller som laver underholdning til festen, som vil blive husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

underholdning til sølvbryllup

underholdning til sølvbryllup

Festlige indslag sølvbryllup

Priser og booking af underholdning til sølvbrudeparret og hvad får du egentlig ud af det.

Jeg har flere ideer til underholdning til sølvbryllup, så når du booker en underholdning til sølvbryllup, så skal du være opmærksom på at du modtager en booking kontrakt fra kunstneren. Så du har papir på jeres aftale og hvad den indeholder. 

Men hvorfor skal du egentlig det?

Det kan fortælle dig om den bookede kunstner er professionel og overholder alle de indgåede aftaler...

MEN hvis ikke du modtager en booking bekræftelse, så kan det være et eksempel på at den bookede entertainer ikke kommer på dagen, ikke kan huske alle aftalerne, glemmer start tidspunktet eller booker sig ud til et andet og bedre betalt arrangement på  dagen. 

Det vil være en træls oplevelse?

Når du booker mig som sølvbryllup festligt indslag, så modtager du altid en booking kontrakt / bekræftelse på aftalen. Denne booking kontrakt fra mig indeholder alt omkring:

 • Skriftlig aftale med alle oplysninger.
 • Den aftalte pris (Alt inkl.)
 • Betaling kontant eller mobilpay på dagen
 • Specielle aftaler med underholdning m.m.

En anden ting som også er beregnet med i mine priser, det er min forberedelsestid med personlige informationer om dagens hovedpersoner.

Det kunne også være at du selv vil bruge forberedelsestid på og lave et indslag?

Festligt indslag sølvbryllup

Underholdning til sølvbryllup ideer kræver forberedelsestid. MEN det kan da ikke tage så lang tid, hvis du selv skal lave noget (tænker du måske)

MEN når du selv skal forberede et sjovt indslag til en fest, så kræver det typisk flere aftener, hvor du skal mødes med andre som skal med til festen og hvor i skal planlægge hvad der skal ske. Når i så finder ud af hvad i vil lave til festen, så bliver du måske ramt med en følelse om det overhovedet er sjov, det i har fundet på.?

Ville det ikke være god løsning, hvis du kunne undgå en masse spildtid på arrangement dagen. ?

 • Book mig med et underholdningsindslag.
 • Gennemtestet festunderholdning
 • Jeg bruger forberedelsestiden for dig
 • Du får sagt de ting til festens hovedpersoner, uden du behøver at rejse dig op foran alle gæsterne.

JA der findes en løsning.

underholdning til sølvbryllup

Underholdning sølvbryllup

Hvad sker der egentlig når du sender en online forespørgsel til mig vedr. underholdning til sølvbryllup?

Du er selvfølgelig velkommen til at give mig et telefonopkald og få svar med det samme om jeg er ledig m.m. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement. 

Men hvornår kan du forvente at få svar på din forespørgsel?

 • Jeg forsøger at besvare din forespørgsel indenfor 24 timer
 • Hvis jeg skulle få spørgsmål vil du modtage et kald fra mig
 • Jeg sender et tilbud inkl. alt (Hvis jeg er ledig)
 • Du modtager en sms, så du ved jeg har mail. 

Hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftalen, når du accepterer mit tilbud på underholdning til festen.? 

Er det sådan du tænker?

Sølvbryllup

Når du accepterer mit tilbud som underholder til fest, så laver vi en booking kontrakt omkring vores aftale på underholdning. Det gør jeg for at du har et stykke papir på hvad vores aftale indeholder. Så er der ikke er noget at være i tvivl om og hvad der er aftalt. 

Jeg har et online booking system som fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et booking link
 • Du skal klikke på linket. 
 • Du udfylde alle punkterne før du klikker på send booking. 
 • Jeg sender en bekræftelse retur til dig med alle oplysninger på.

Ideer til guide til hvad du selv kan lave hvis du IKKE søger professionel underholdning til sølvbryllup?

Du søger efter underholdning til sølv bryllup. Underholdning til sølv bryllup er en blanding af planlagte gags, sjove historier. Men underholdningen kan også skræddersyes udfra informationer om festens hovedpersoner som flettes ind i et sjovt festindslag i stedet for en tale sølvbryllup.

Sådan foregår underholdning til sølvbryllup .

Festunderholdning til sølvbryllup foregår rundt blandt gæsterne og han griber en hver situation i luften og involverer gæsterne udfra deres kommentarer og hvad / om de spiller med på de sjove ting til sølvbryllup..

Først kommer den bookede karakter ind og undskylder at han er kommet for sent til festen til alles store overraskelse og ikke mindst sølvbrudeparret, som han siger, at de selv har booket ham til og komme til deres sølvbryllup.

Underholdning til sølvbryllup bookes af sølvbrudeparret.

Det sker også med jævne mellemrum, at det er sølv brudeparret selv, som selv booker festligt indslag sølvbryllup til deres egen fest. Sådan at de får lige præcis den fest og underholdning sølvbryllup som de selv ønsker.

Typisk bookes der general underholdning med fup fotografen, da de går lidt ud over alle gæsterne til sølvfesten samt at alle billeder bliver sendt efterfølgende.

Ideer til sølvbryllup underholdning

Når der skal laves sjov underholdning til sølvbryllup, så bliver jeg typisk booket som fupfotografen. Festlige indslag sølvbryllup med fupfotografen er baseret på hurtige kommentarer og  situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på.

Stikord og personlige historier

Derudover laver han også sjov til sølvbryllupsfest med festens hovedpersoner udefra stikord og historier, som flettes med ind i underholdningen. Sølvbryllup underholdning med fupfotografen er et kanon sølvbryllup indslag som involverer alle gæsterne samt alle billederne sendes efter festen.

Sjov indslag til sølvbryllup

Et andet festligt indslag sølvbryllup er at booke en slice pizza fra det skøre pizzabud. Han kommer ind midt under festen, på et aftalt tidspunkt, for at levere den bestilte pizza. Han bliver selvfølgelig meget forundret over det antal gæster som der er tilstede contra den børnepizza han står med i hånden.

Underholdning med personlige informationer

Sjov til sølvbryllup med pizzasmeden skræddersyes udefra stikord og historier om festens hovedpersoner, som flettes ind i underholdningen. Den skøre pizzabud som går under navnet pizzasmeden, han leverer festlige indslag sølvbryllup, med risiko for latterkramper og højt humor.

Festligt indslag sølvbryllup

Jeg tilbyder andre festlige indslag sølvbryllup som også kunne være sølvbryllup gaveideer. Det kunne være et besøg af strisser Kalle, hvor en af hovedpersonerne bliver til levende bugtaler dukke. Det vil sige at vedkommende får en maske på, hvor munden bevæger sig når han eller hun taler

Dette ville kunne kombineres med et festindslag, som komisk strip. Et hylende sjovt og morsomt indslag som ikke er vulgert på nogen måde og kan ses af alle som alternativt sølvbryllup indslag.

Her kan du læse mere om de andre indslag

Taler til sølvbryllup

Til en sølvbryllup fest høre sig til at man skal spise god mad, synge en sang og lave sjov indslag til sølvbryllup. Men derudover så er der også flere som laver sjove taler til sølvbryllup. Hvis du skal holde sådan en tale til sølvbryllup, så kan det en stor udfordring for mange mennesker. Fordi det kan være en stor udfordring og rejse sig op foran alle gæsterne til festen.

Er det noget du kender til hvis du skulle tale til min mand sølvbryllup eller hvis det var dig som mand der skulle holde taler sølvbryllup for din kone?.

Hjælp at hente, når du booker et indslag til sølvbryllup hos gangfesten.dk

Skuespiller Peter Møller Hansen har stor erfaring med at lave sjove indslag til sølvbryllup, hvor han fletter din tale med ind i underholdningen. Det vil sige at du sender talen til Peter eller du sender stikord og historier som du gerne vil have med i talen. Wupti, så holder Peter talen for dig og du får sagt alt det du gerne vil sige, uden du behøver at rejse dig op foran forsamlingen og holde sølvbryllup tale.

Sådan skriver du din egen tale

Gaver til sølvbryllup

Når man skal købe en gave til sølvbryllup kan det være svært at finde på hvad man skal give, hvis det nu er at de ikke rigtig ønsker sig noget. En gaveidé til sølvbryllup kunne være at man fik taget et familie billede af alle børnene og evn børnebørn. Til dette, finde man en rigtig god fotograf i midtjylland, som tager super gode billeder, som du kan bruge som personlig gave til sølvbryllup.

Personlig gave sølvbryllup

En gave til forældre sølvbryllup, kunne være at booke sjov underholdning til sølvbryllup, hvor man booker en festkomiker til og laver personlig festunderholdning. Men det kunne også være at man bookede en weekendtur eller en sommerhus, hvor man havde tid til at være sammen hele familien. Hvis man mangler ideer til gaver til sølvbryllup, så kan du også altid søge efter personlige gaver sølvbryllup på google.

Utraditionel sølvbryllup

Hvis man er inviteret med til et utraditionelt sølvbryllup, må man også tænkte lidt anderledes når det gælder gave sølvbryllup. Det kunne være en sjov tale til sølvbryllup hvor man fortæller alle de sjove og pinlige historier om dem. En anden gave til forældres sølvbryllup, kunne være at du / i selv lavede festindslag til sølvbryllup.

Det kræver tid at lave festlige indslag til sølvbryllup

Det kan være noget af en mundfuld, hvis man skal planlægge underholdning til forældres sølvbryllup. Det er ikke noget man lige gør på 5 minutter. Typisk så er det noget man kan bruge flere aftener på at lave, uden man ved om det er sjovt. Derfor kan det med fordel godt betale sig at booke en festkomiker til og lave sølvbryllup underholdning, da det er underholdning der er gennemprøvet og gennem testet ved flere lejligheder.

Festlege sølvbryllup

Festlige indslag til sølvbryllup kan være og lave nogle sjove festlege som underholdning til sølv bryllup. Det kunne være en lille quiz, hvor der er skrevet historier ned på et stykke papir om sølvbrudeparret og noget de har eller ikke har lavet i der liv. Så er det op til gæsterne og gætte på om historien er rigtig eller forkert. Det er en billig og anderledes underholdning til sølvbryllup på en anden måde.

Bag masken

Peter Møller Hansen har erfaringer med og optræde og lave sjov indslag til sølvbryllup til sølvbryllupsfester siden 2002. Peter kommer til sølvbryllups arrangementer rundt omkring i hele Danmark. Han er din garanti for situationskomik og mimik i absolut særklasse til sølvbryllup underholdning. Underholdningen kan også være en sølvbryllup gave.