Underholdning til pige aften

Underholdning til pige aften

Underholdning til svendegilde

Underholdning til pige aften

Det bliver ikke sjovere end et møde med det skøre pizzabud. Hvis du søger gode ideer til pigeaften, så er du kommet til det rette sted på www.gangifesten.dk

Beskrivelse af underholdning

Pigeaften underholdning starter med at han kommer ind til arrangementet og ser meget forundret ud, da han stå med en pizza, contra det antal kvinder som er med til festen. Efter en forklaring på hvordan han blev ringet op af en kvinde som skulle til en pigeaften og bange for at hun ikke kunne lide maden. Kommer han i tanke om navnet på hende. Der er nu dømt pigeaften aktiviteter med højt humør.

Underholdning med risiko for latterkrampe

Efter Pizza smeden har fundet ud af hvem der har bestilt denne pizza, spørger han lidt ind til hvem hun er “udfra stikord og historier om det udvalgte kvinde”og hvorfor hun har bestilt kun 1 pizza. Men pizzaen skal jo betales og da det skøre pizzabud nævner prisen, er den måske blevet lidt for høj, da han tillægger prisen for hans fart bøde til pizzaen. Der kommer til at ske sjove ting til pigeaften, da han ikke får sin vilje.

Komisk strip

Det skøre pizzabud kan godt fornemme at han ikke får noget ud af det. Med dette forslag til pigeaften, så ender det hele ud med at han laver komisk strip foran alle gæsterne og den udvalgte kvinde, som sidder på en stol.

Dette indslag er komisk underholdning til pige aften og overhovedet ikke vulgært, da han har en kropsdragt på inden under kostumet. Ja, der er risiko for latterkrampe til denne pige aften. Book det skøre pizzabud allerede idag, før han er fuld booket.

Varighed: 20 til 25 minutter

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund