Underholdning i frokost pausen

Underholdning i frokost pausen

Underholdning til svendegilde

Underholdning i frokost pausen

Underholdning i frokost pausen fordi sidste års julefrokost eller firmafest blev aflyst, grundet udbruddet af corona viruset. En fest som alle medarbejderne havde set frem til med god mad, drinks og festunderholdning.

MEN snyd ikke medarbejderne for lidt sjov

Book lidt fest underholdning i frokost pausen. Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og har siden 2007 levet af og arbejde som skuespiller og optræder med flere forskellige karakterer. Det er din garanti for et sjovt indslag til jeres frokost pause.

Her kan du læse om de forskellige underholdnings indslag til frokostpausen som kan bookes hos gangifesten.dk

Det skøre pizzabud laver underholdning i frokostpausen

Det skøre pizzabud er et sjovt underholdningsindslag i frokostpausen. Forestil dig engang at alle medarbejderne er samlet i kantinen til frokost pause og pludselig træder en pizzabud ind med en børnepizza.

Det skøre pizzabud, som kalder sig selv for pizzasmeden ser meget forundret ud, for det aftal mennesker som sidder i kantinen, contra den ene børnepizza, som han står med i hånden.

Chefen eller udvalgte medarbejder har bestilt pizzaen

Underholdning til firmafest med det skøre pizzabud starter med at beklager at han sådan kommer brasende ind, men at han har fået en bestilling på denne pizza fra X som f. eks kan være chefen eller udvalgte medarbejder. Herfra er der dømt underholdning i frokostpausen i absolut særklasse.

Jeg er uddannet professionel skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til min profil: Dansk skuespillerforbund