Underholdning til barnedåb

Underholdning til barnedåb

Underholdning til svendegilde

Underholdning til barnedåb

Underholdning til barnedåb for de voksne

Selvom festens hovedperson (hvis det er et lille barn) ikke vil kunne huske at der var barnedåb underholdning, så er det et indslag som vil gøre at festen vil blive husket langt ud i fremtiden. Her på siden kan du finde forskellige underholdnings indslag som kan passes ind til festen.

Udvalgt gæst involveres i underholdning med det skøre pizzabud

Forestil dig engang at du bestilte festunderholdning med det skøre pizzabund, som bryder ind midt under festen (på et aftalt tidspunkt) under det påskud at en af gæsterne havde bestilt pizza. Det skøre pizza bud havde så på forhånd modtaget nogle personlige oplysninger om den udvalgte gæst. Disse oplysninger bliver så flettet med ind i underholdning indslag til barnedåbs festen. Underholdningen er også baseret på hurtige kommentere og situations komik udfra hvad gæsterne spiller med på.

Hvis du ønsker at læse mere om det skøre pizzabud og hvad underholdningen går ud på. Så kan du klikke her og læse meget mere og se video om pizzasmeden

Varighed: 25 minutter

Underholdning til barnedåb

Mere underholdning barnedåb

Udover voksen underholdning med det skøre pizzabud, så kan Peter også bookes til at lave lidt underholdning til barnedåb for børnene. Han kan bookes til at lave tryllenumre, hvor nogle af børnene kan få lov at være trylle assistenter eller han kan bookes til at vride fantastiske ballonfigurer til alle børnene, som er med til barnedåben.

Måske i ønsker at gøre dagen endnu mere festlig og pynte lokalet ekstra flot til dagens anledning. Men mangler ideer til hvad og hvordan du kan pynte lokalet, til jeres barnedåbsfest. Så kan du finde inspiration her på pynt til barnedåb

Book underholdning med Peter allerede idag før der er fuld booket.

Underholdning til barnedåb

Peter Møller Hansen er medlem af Dansk skuespillerforbund: medlem af Dansk skuespillerforbund.