Go to Top

Pizza Smeden

pizzasmeden det skøre pizzabud

Pizza smeden – Komik med personlig bid udfra stikord.

Skal du booke festunderholdning, så skal du gøre det være i god tid før arrangementet, da der er stor efterspørgsel.

Pizza smeden leverer humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til festen, som sent vil blive glemt..

Pizza Smeden kommer brasende ind til festen på et “aftalt tidspunkt” og ser meget forundret ud, da han opdager hvor mange gæster som er med til festen, contra den ene børnepizza som han er kommet for og levere.

Pizza smeden præsentere sig for alle gæsterne og beretter lidt omkring hvor meget besvær han har haft med at bage denne pizza samt problemer med køreturen, før han retter henvendelse til den person som har bestilt denne pizza.

Pizza smeden

Er festkomik til enhver lejlighed. Der kan være tale om dagens fødselar, brudeparret, chefen eller årets medarbejder, eller måske er det festens hovedperson, som vil tage gas på sine gæster og udvælge en af gæsterne som har “bestilt” dagens pizza, mulighederne er mange.

Varighed: 20 minutter.

Er du overbevist om at Pizzasmeden skal underholde til jeres fest?

Ellers så læs lidt feedback og se video fra tidligere arrangement

Pizza smeden

Sjov festunderholdning

Tusind tak for en sjov og uforglemmelig optræden til Nataschas 18 års fødselsdag i Ottestrup forsamlingshus. Dejligt med gang i den.

Gæsterne havde kun godt at sige omkring dit indslag,og der er blevet spurgt efter din hjemmeside,som jeg har givet videre.

Fortsat rigtig god påske.

Stor hilsen fra

Lissi Petersen – Slagelse

Pizzasmeden serverer underholdning til fødselsdag

Tusinde tak for en dejlig oplevelse med pizzasmeden, som vi kan snakke længe om.

Alle vores gæster syntes det havde vært en fantastisk oplevelse. Min mand blev glædelig overrasket, og vi var alle sammen enige om at du havde en fantastisk evne til at fange nuet og bruge det i din fødselsdags underholdning.

Samtidig huskede du enormt meget af de stikord du havde fået og brugte dem på en hylende sjov måde. Dit trylle nr. til sidst var bare eminent – tusinde tak for det flotte ballon hjerte med de 2 turtelduer tak tak og atter tak fordi du var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Anmeldt af Kirsten Pedersen – Vejle – August 2015

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis pizzasmeden er fuld booket, så har han et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.

Pizza smeden