underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdag:

Underholdning til 40 års fødselsdag

Sådan får du et sjovt mindeværdig indslag til fødselsdagen, der IKKE er under bæltestedet- og hvor du UNDGÅR at  bruge meget tid på forberedelse og stille dig op foran andre

Har DU svært ved at finde sjov underholdning til 40 års fødselsdag? Så er du kommet til den rette…

Igennem mange år har jeg tilbudt gennemtestet festunderholdning som 40 års fødselsdag sjov, som er i absolut særklasse. Mine indslag er for alle som ønsker enkle løsning som er sjov. Sådan du selv kan slippe for selv at skulle underholde til festen.

Du er landet her på denne side, fordi…

Du søger efter super sjov underholdning til 40 års fødselsdag og du er ved at undersøge alle mulighederne der findes på nettet. Så nu leder du efter det perfekte indslag til fødselsdagen, hvor du enten er inviteret med som gæst eller er festens hovedperson selv. Men ens så vil du gerne finde noget underholdning som garanterer dig det ene gode grin efter det andet. 

Her på siden kan du få svar på mange af dine spørgsmål. Du finder svar på hvad du kan forvente, hvem jeg er og hvad du skal være opmærksom på når det gælder booking af sjov underholdning til fødselsdag. 

Jeg elsker at lave underholdningsindslag der:

 • Skaber humor som huskes
 • Hylder dagens hovedperson(er)
 • Spreder glæde, smil og latter til fødselsdagen.

Hos gangifesten.dk booker du direkte hos Peter Møller Hansen som er professionel skuespiller der er specialist som underholder til fest – Jeg vil elske at lave et underholdningsindslag for dig til 40 års fødselsdag som bliver skræddersyes udfra personlige oplysninger og lign. efter dine ønsker.

5 gode grunde – Derfor skal du vælge mig som skuespiller der underholdning til 40 års fødselsdag:

 • Professionel skuespiller siden 2007
 • Medlem af Dansk skuespillerforbund
 • Gennemtestet underholdningsindslag til fødselsdage
 • En af Danmarks mest bookede skuespiller
 • Kan lave standard & Personlige shows ud fra stikord.

Hvis du IKKE søger professionel underholdning til 40 års fødselsdag? Har du ikke noget at gøre her på siden…

Hvis du selv HAR tiden til at forberede et indslag som 40 års fødselsdag underholdning og hvis du har MOD til at rejse dig op foran alle gæsterne til festen. Så behøver du du IKKE booke mig som underholder til fest… 

Hvis du skulle ombestemme dig, så er der er mange gode grunde til at booke mig fest komiker til jeres arrangement…

Underholdning til 40 års fødselsdag med grænseoverskridende adfærd – Det findes – og det er det sidste man ønsker til festen…

Når du søger efter en skuespiller som skal underholder til festen, så findes der utrolig mange forskellige kunstnere og prisklasser. Alle tilbyder mange forskellige former for underholdning indslag. 

Du vil finde entertainere som har mindre erfaring med at optræde end andre. Typisk kan det afspejle en manglende situationsfornemmelse i showt. Det gør at underholdningen kan være under bæltestedet, grænseoverskridende adfærd og bygget op med sjofle historier og dumme kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette?

Det har jeg et godt forslag til. Du kan nemlig…

Når du booke mig som underholdning til 40 års fødselsdag. Så kan du forvente professionel underholdning, som kan opleves af alle aldre og gæster som er med til festen.

Jeg er uddannet skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007. Hvor jeg med flere hundrede årlige arrangementer for børn og voksne, er en af Danmarks mest erfarne skuespiller. 

Når jeg laver underholdning til fødselsdagen, så bruger jeg ikke hverken sjofle ord eller historier og meget opmærksom på ikke at have grænseoverskridende og stødende adfærd, så underholdningen kan opleves af alle aldre.

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok.

Jeg tilbyder underholdnings- indslag med forskellige karakterer, såsom:

Kan du få det helt dårlig bare ved tanken om at rejse dig op foran alle gæsterne.

Du har lyst til at holde en tale for dagens fødselar. MEN du kan få det helt dårlig bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne for og sige alt det du gere vil til fødselaren? 

ER det noget du kan genkende fra dig selv? 

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig med at:

 • Holde din tale på en sjov måde til fødselsdagen
 • Få sagt alle de ting du ønsker til festens hovedperson
 • Slippe for at rejse dig foran gæsterne til festen

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes ethvert arrangement.

 

Som underholdning til 40 års fødselsdag – Kan jeg bookes med et standard eller et personligt show. 

Du kan sende personlige oplysninger til mig eller din personlige tale om festens hovedperson. Så vil jeg skræddersy det ind i underholdningen og hjælper dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til / om ham eller hende, uden du selv skal rejse dig foran alle gæsterne.

Jeg kan leverer et underholdningsindslag, der både vil overraske dig og de øvrige gæster og værtinde/vært – og som vil bringe alle i et dejligt humør.

Du kan vælge mellem nedenstående indslag til 40 års fødselsdag, som alle er humoristiske og velegnede til dit arrangement:

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot & facebook. 

Hvor tilfredse er kunderne?

 

Stor tilfredshed blandt mine kunder. Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer.

Jeg håber, at nedenstående anmeldelser på de sociale medier vil hjælpe dig i retning af, om hvorvidt du beslutter at jeg er den rigtige til at underholder til fest. Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel underholdning til jeres fest.? 

Jeg er ikke den billigste

Men jeg er alle pengene værd..

 

Underholdning til 40 års fødselsdag

Booking af underholdning til 40 års fødselsdag, Det koster alt for mange penge…?

Typisk hænger pris og erfaring sammen. Så hvad kan forskellen på om du booker en professionel skuespiller eller en person som ikke har den store erfaring med at optræde til fødselsdagen være?. Måske sjofle vittigheder, manglende situationsfornemmelse i showet til at lave festunderholdning og planlagt indslag som er under bæltestedet.. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det godt betale sig at investere lidt ekstra penge i en god og professionel underholder til festen. Sådan at det bliver husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

HUSK en booking kontrakt til underholdning til 40 års fødselsdag. Hvad får du ud af det…

Når du booker en underholder til festen, så skal du være opmærksom på at du modtager en booking bekræftelse fra den engagerede. Så du har papir på aftalen og alt hvad aftalen indeholder. 

Men hvorfor skal du egentlig det?

Du får en skriftlig bekræftelse på alle de indgåede aftaler…

Hvis ikke du modtager en booking kontrakt, kan det være at den bookede kunstner ikke kommer på det aftalte tidspunkt (eller slet ikke kommer), ikke kan huske alle aftalerne eller booker sig ud til et andet og bedre betalt arrangement på dagen. 

Ville det ikke være træls med sådan en oplevelse?

Når du booker mig som underholdning til 40 års fødselsdag, så modtager du altid en booking kontrakt på aftalen. Denne booking kontrakt fra mig indeholder:

 • Skriftlig aftale med alle oplysninger…
 • Den aftalte pris for underholdning (Alt inkl.)
 • Info om betaling…
 • Specielle aftaler med underholdning…

Det kunne også være at du selv vil bruge forberedelsestid på og lave et indslag, for du tænker, at det kan hurtig gøres?

En ting som også er med i mine priser når du booker underholdning, det er min forberedelsestid med personlige informationer om dagens fødselar. 

 

Forberedelsestiden på underholdning til 40 års fødselsdag. Det kan da ikke tage så lang tid at finde på selv…?

MEN når du selv skal finde på et indslag og forberede det til en fest, så kræver det typisk flere aftener, hvor du skal mødes med andre og planlægge hvad der skal ske. Så skal der øves, købes rekvisitter og mødes igen.. Når i så har fundet ud af hvad der skal laves, så bliver du ramt af en følelse med om det er plat underholdning og om overhovedet er sjov, det der er fundet på.?

Ville det ikke være en perfekt løsning, hvis du kunne undgå en masse spildtid og nervøsitet ved selv at skulle lave noget på arrangement dagen. ?

 • Book mig med et underholdningsindslag til fødselsdagen.
 • Gennemtestet festunderholdning siden 2003
 • Jeg bruger forberedelsestiden for jer…
 • I kan blive siddende uden at rejse jer på dagen

Her er hvad der sker når du sender en GRATIS forespørgsel på underholdning til en 40 års fødselsdag…

Hvad er processen – Når du sender en online forespørgsel til mig? Hvornår får du svar…?

Du er altid velkommen til at give mig et telefonopkald, så du kan få svar med det samme, om jeg er ledig. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement. Det er helt GRATIS.

 Men hvornår kan du forvente at få svar på din forespørgsel?

 • Jeg forsøger at besvare den indenfor 24 timer fra modtagelse
 • Har jeg spørgsmål giver dig et opkald.
 • Hvis jeg er ledig på dagen, så sender jeg et tilbud inkl. alt
 • Derudover modtager du en sms, så du ved der er mail. 

Når du accepterer mit tilbud på underholdning til festen, hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftenen, for du vil da gerne booke det uden…?

Er det sådan du tænker?

Når du accepterer et tilbud med underholdning til 40 års fødselsdag – Så laver vi en booking kontrakt med alle aftalerne på…

Det gør jeg for at du har et stykke papir på hvad vores aftale indeholder. Så du kan føle dig tryg ved at der ikke er noget at være i tvivl om, hvad der er aftalt. Du kan også være sikker på at vi har en aftale.

Jeg har et online booking system på min hjemmeside som fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et booking link på mail eller sms
 • Du skal klikke på linket. 
 • Du udfylde alle punkterne i skemaet før du klikker på send booking. 
 • Jeg sender den endelige bekræftelse retur til dig.
 • Jeg løber ikke fra aftalen

Fupfotografen

Fup fotografen til 40 års fødselsdagen, er underholdning i absolut særklasse. Den falske fotograf kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han beklager at han sådan kommer brasende.

Men han er faret vild, da han leder efter en bestemt fest. Så han spørger alle gæsterne om de an hjælpe.

Hvad indeholder underholdningen

Dette festindslag er en blanding af situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på, personlige stikord og historier om festens hovedperson samt skøre historier om hvorfor han kommer brasende ind til jeres fest.

Udover underholdning til 40 års dagen, så bliver der taget rigtige billeder af gæsterne. Alle billederne sendes efterfølgende elektronisk til den som har bookes indslaget.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til 40 års fødselsdag

Det skøre pizzabud

Pizza Smeden det skøre pizzabud kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt.

Hvad indeholder underholdning

Underholdning til 40 års fødselsdag med det skøre pizzabud er som et lille sceneshow, hvor han står foran alle gæsterne. Derudover er det en blanding af situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på samt hurtige kommentarer på det der sker.

Målrettet underholdning

Uanset om der er tale om underholdning til 40 års fødselsdag mand eller kvinde, så skal det skøre pizzabud bruge en person ved festen som har “bestilt” denne pizza. Det kan være festens fødselar eller en udvalgt gæst som der skal køres lidt ekstra på. evt udfra personlige oplysninger.

Varighed: 20 til 25 minutter

Hvem booker underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdening til 40 års fødselsdag er utrolig populært at booke en skuepiller til at lave lidt sjov og ballade med fødselaren udfra personlige oplysninger. Festunderholdning som sent vil blive glemt. Men hvem booker ?

Festens hovedperson.

Personer som selv holder festen, kan også booke festunderholdning til deres egen fest. Dette vil tage fusen på alle gæster, da de forventer at det vil “gå” ud over fødselaren, når der kommer et festindslag.

Gæster til fødselaren

Når der skal bookes underholdning 40 års fødselsdag, så er det typisk nogen af gæsterne som booker indslaget.

Stor erfaring som skuespiller

Siden 2007 har Peter arbejdet som skuespiller på fuld tid og med over 200 årlige arrangementer er han en af Danmarks mest bookede. Så hvis du søger ideer til underholdning til 40 års fødselsdag, så er du havnet det helt rigtige sted.

Festindslag og underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdagen hvis du selv er festens hovedperson kan du booke et general festindslag hvor det er alle dine gæster det går ud over. Er du med som gæst, kan du booke et festindslag hvor jeg inddrager festens hovedperson udfra stikord og historier.

General eller målrettet underholdning til 40 års fødselsdagen

Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdage, både som general underholdning til 40 års fødselsdagen samt at målrettet fødselsdag sjov udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson eller som en sjov tale til 40 års fødselsdag

Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Så er du fri for selv at rejse dig i forsamlingen og sige det du gerne vil, men lade det skøre pizzabud holde de sjove taler til 40 års fødselsdag

Bag masken på gangfesten.dk

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og har stor erfaring med at optræde med forskellige karakter, som kan målrettes enhver fødselsdags arrangement.

 

Se andre karakterer som underholdning til 40 års fødselsdag

Her kan du finde andre ideer til 40 års fødselsdag og booke festunderholdning med forskellige karakterer som målrettes til 40 års fødselsdag indslag.

Hvad indeholder underholdning

Afhængig af hvilken karakter som bookes, så kan underholdningen hvis det f. eks er til 40 års fødselsdag kvinde laves som et lille sceneshow, foran alle gæsterne. Det er også mulighed for at underholdningen er rundt blandt alle gæsterne. Ens for dem alle er at det er en blanding af situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på samt hurtige kommentarer på det der sker.

Målrettet eller general underholdning

Underholdningen til 40 års dagen kan målrettes udefra personlige oplysninger om fødselaren, men kan også bookes som general underholdning hvor det er alle gæsterne eller udvalgte gæster der bliver involveret. Her på gangfesten.dk kan du finde flere sjove indslag til 40 års fødselsdag

LÆS MERE OM 

DE ANDRE KARAKTER

 

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund