underholdning til 40 års fødselsdag

underholdning til 40 års fødselsdag

Fupfotografen

Fup fotografen til 40 års fødselsdagen, er underholdning i absolut særklasse. Den falske fotograf kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han beklager at han sådan kommer brasende.

Men han er faret vild, da han leder efter en bestemt fest. Så han spørger alle gæsterne om de an hjælpe.

Hvad indeholder underholdningen

Dette festindslag er en blanding af situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på, personlige stikord og historier om festens hovedperson samt skøre historier om hvorfor han kommer brasende ind til jeres fest.

Udover underholdning til 40 års dagen, så bliver der taget rigtige billeder af gæsterne. Alle billederne sendes efterfølgende elektronisk til den som har bookes indslaget.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til 40 års fødselsdag

Det skøre pizzabud

Pizza Smeden det skøre pizzabud kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt.

Hvad indeholder underholdning

Underholdning til 40 års fødselsdag med det skøre pizzabud er som et lille sceneshow, hvor han står foran alle gæsterne. Derudover er det en blanding af situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på samt hurtige kommentarer på det der sker.

Målrettet underholdning

Uanset om der er tale om underholdning til 40 års fødselsdag mand eller kvinde, så skal det skøre pizzabud bruge en person ved festen som har “bestilt” denne pizza. Det kan være festens fødselar eller en udvalgt gæst som der skal køres lidt ekstra på. evt udfra personlige oplysninger.

Varighed: 20 til 25 minutter

Underholdning til 40 års fødselsdag

Hvem booker underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdening til 40 års fødselsdag er utrolig populært at booke en skuepiller til at lave lidt sjov og ballade med fødselaren udfra personlige oplysninger. Festunderholdning som sent vil blive glemt. Men hvem booker ?

Festens hovedperson.

Personer som selv holder festen, kan også booke festunderholdning til deres egen fest. Dette vil tage fusen på alle gæster, da de forventer at det vil “gå” ud over fødselaren, når der kommer et festindslag.

Gæster til fødselaren

Når der skal bookes underholdning 40 års fødselsdag, så er det typisk nogen af gæsterne som booker indslaget.

Stor erfaring som skuespiller

Siden 2007 har Peter arbejdet som skuespiller på fuld tid og med over 200 årlige arrangementer er han en af Danmarks mest bookede. Så hvis du søger ideer til underholdning til 40 års fødselsdag, så er du havnet det helt rigtige sted.

Festindslag og underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdagen hvis du selv er festens hovedperson kan du booke et general festindslag hvor det er alle dine gæster det går ud over. Er du med som gæst, kan du booke et festindslag hvor jeg inddrager festens hovedperson udfra stikord og historier.

General eller målrettet underholdning til 40 års fødselsdagen

Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdage, både som general underholdning til 40 års fødselsdagen samt at målrettet fødselsdag sjov udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson.

Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Så er du fri for selv at rejse dig i forsamlingen og sige det du gerne vil, men lade det skøre pizzabud holde de sjove taler til 40 års fødselsdag

Bag masken på gangfesten.dk

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og har stor erfaring med at optræde med forskellige karakter, som kan målrettes enhver fødselsdags arrangement.

 

Se andre karakterer som underholdning til 40 års fødselsdag

Her kan du finde andre ideer til 40 års fødselsdag og booke festunderholdning med forskellige karakterer som målrettes til 40 års fødselsdag indslag.

Hvad indeholder underholdning

Afhængig af hvilken karakter som bookes, så kan underholdningen laves som et lille sceneshow, foran alle gæsterne. Det er også mulighed for at underholdningen er rundt blandt alle gæsterne. Ens for dem alle er at det er en blanding af situationskomik udefra hvad gæsterne spiller med på samt hurtige kommentarer på det der sker.

Målrettet eller general underholdning

Underholdningen til 40 års dagen kan målrettes udefra personlige oplysninger om fødselaren, men kan også bookes som general underholdning hvor det er alle gæsterne eller udvalgte gæster der bliver involveret. Her på gangfesten.dk kan du finde flere sjove indslag til 40 års fødselsdag

LÆS MERE OM 

DE ANDRE KARAKTER

 

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund