underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdag, så er du kommet til den rette. Igennem mange år har jeg tilbudt gennemtestet festunderholdning som 40 års fødselsdag sjov, som er i absolut særklasse. Mine indslag er for alle som ønsker enkle løsning som er sjov. Sådan du selv kan slippe for selv at skulle underholde til festen.

Du er landet her på denne side, fordi…

Du søger efter super sjov underholdning til 40 års fødselsdag og du er ved at undersøge alle mulighederne der findes på nettet. Så nu leder du efter det perfekte indslag til fødselsdagen, hvor du enten er inviteret med som gæst eller er festens hovedperson selv. Men ens så vil du gerne finde noget underholdning som garanterer dig det ene gode grin efter det andet. 

Her på siden kan du få svar på mange af dine spørgsmål om fødselsdag 40. Du finder svar på hvad du kan forvente, hvem jeg er og hvad du skal være opmærksom på når det gælder booking af sjov underholdning til fødselsdag. 

Jeg elsker at lave underholdningsindslag der:

 • Skaber humor som huskes
 • Hylder dagens hovedperson(er)
 • Spreder glæde, smil og latter til fødselsdagen.

Hos gangifesten.dk booker du direkte hos Peter Møller Hansen som er professionel skuespiller der er specialist som underholder til fest og 40 års fødselsdag ideer – Jeg vil elske at lave et underholdningsindslag for dig til 40 års fødselsdag som bliver skræddersyes udfra personlige oplysninger og lign. efter dine ønsker.

Ideer til hvad du selv kan gøre til 40 års fødselsdag

underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdag

Hvis du IKKE søger professionel underholdning til 40 års fødselsdag, så har du ikke noget at gøre på denne hjemmeside

Hvis du selv HAR tiden til at forberede et indslag som 40 års fødselsdag underholdning og hvis du har MOD til at rejse dig op foran alle gæsterne til festen. Så behøver du du IKKE booke mig som underholder til fest… 

Hvis du skulle ombestemme dig, så er der er mange gode grunde til at booke mig fest komiker til jeres arrangement…

40 års fødselsdag

40 års fødselsdag underholdning og 40 års fødselsdag indslag med grænseoverskridende adfærd, det findes og det er det sidste man ønsker til festen.

Når du søger efter en skuespiller som skal underholder til festen, så findes der utrolig mange forskellige kunstnere og prisklasser. Alle tilbyder mange forskellige former for underholdning indslag. 

Du vil finde entertainere som har mindre erfaring med at optræde end andre. Typisk kan det afspejle en manglende situationsfornemmelse i showt. Det gør at underholdningen kan være under bæltestedet, grænseoverskridende adfærd og bygget op med sjofle historier og dumme kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette?

Det har jeg et godt forslag til. Du kan nemlig…

underholdning til 40 års fødselsdag

Overraskelse til 40 års fødselsdag

Festlige indslag 40 års fødselsdag er hvad du kan forvente, når du booker mig som underholder til fest, så kan du forvente professionel underholdning, som kan opleves af alle aldre og gæster som er med til festen. Det gælder både hvis det er som underholdning 40 års fødselsdag kvinde eller underholdning til 40 års fødselsdag mand.

Jeg er uddannet skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007. Hvor jeg med flere hundrede årlige arrangementer for børn og voksne, er en af Danmarks mest erfarne skuespiller. 

Når jeg laver underholdning til fødselsdagen, så bruger jeg ikke hverken sjofle ord eller historier og meget opmærksom på ikke at have grænseoverskridende og stødende adfærd, så underholdningen kan opleves af alle aldre.

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok.

Jeg tilbyder underholdnings- indslag med forskellige karakterer, såsom:

Indslag til 40 års fødselsdag

Festligt indslag 40 års fødselsdag, kan du få det helt dårlig bare ved tanken om at rejse dig op foran alle gæsterne. Du har lyst til at holde en tale for dagens fødselar. MEN du kan få det helt dårlig bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne for og sige alt det du gere vil til fødselaren? 

ER det noget du kan genkende fra dig selv når du tænker sjov 40 års fødselsdag? 

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig med at:

 • Holde din tale på en sjov måde til fødselsdagen
 • Få sagt alle de ting du ønsker til festens hovedperson
 • Slippe for at rejse dig foran gæsterne til festen

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes en anderledes 40 års fødselsdag

underholdning til 40 års fødselsdag

underholdning til 40 års fødselsdag

40 års fødselsdag sjov

40 års fødselsdag sjov kan bookes både som et standard eller personligt show. Du kan sende personlige oplysninger til mig eller din personlige tale om festens hovedperson. Så vil jeg sørge for at det bliver sjov underholdning 40 års fødselsdag.

Festlig indslag til 40 års fødselsdag kan skræddersy personlige oplysninger  ind i underholdningen og hjælper dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til / om ham eller hende, uden du selv skal rejse dig foran alle gæsterne.

Jeg kan leverer et underholdningsindslag, der både vil overraske dig og de øvrige gæster og værtinde/vært – og som vil bringe alle i et dejligt humør.

Du kan vælge mellem nedenstående indslag til 40 års fødselsdag

 Som alle er humoristiske og velegnede til dit arrangement:

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot & facebook. 

Hvor tilfredse er kunderne?

Underholdning 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdag eller et festligt indslag til 40 års fødselsdag, så er der stor tilfredshed blandt mine kunder. Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer.

Jeg håber, at nedenstående anmeldelser på de sociale medier vil hjælpe dig i retning af, om hvorvidt du beslutter at jeg er den rigtige til at underholder til fest. Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel underholdning til jeres fest.? 

Jeg er ikke den billigste

Men jeg er alle pengene værd..

Underholdning til 40 års fødselsdag

underholdning til 40 års fødselsdag

40 års fødselsdag underholdning

40 års fødselsdag underholdning, det koster alt for mange penge når du skal booke sjove indslag 40 års fødselsdag.?

Typisk hænger pris og erfaring sammen. Så hvad kan forskellen på om du booker en professionel skuespiller eller en person som ikke har den store erfaring med at optræde og lave et sjovt indslag til 40 års fødselsdag være?. 

Måske sjofle vittigheder, manglende situationsfornemmelse i showet til at lave festunderholdning og planlagt indslag som er under bæltestedet.. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det godt betale sig at investere lidt ekstra penge i en god og professionel underholder til festen til sjov 40 år. Sådan at det bliver husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

Sjove indslag til 40 års fødselsdag

Sjove indslag til en 40 års fødselsdag, så husk en booking kontrakt på underholdningen. MEN hvad får du ud af det

Når du booker en underholder til festen, så skal du være opmærksom på at du modtager en booking bekræftelse fra den engagerede. Så du har papir på aftalen og alt hvad aftalen indeholder. 

Men hvorfor skal du egentlig det som festindslag til 40 års fødselsdag

Du får en skriftlig bekræftelse på alle de indgåede aftaler…

Hvis ikke du modtager en booking kontrakt, kan det være at den bookede kunstner ikke kommer på det aftalte tidspunkt (eller slet ikke kommer), ikke kan huske alle aftalerne eller booker sig ud til et andet og bedre betalt arrangement på dagen. 

Ville det ikke være træls med sådan en oplevelse?

Når du booker mig som underholdning til 40 års fødselsdag, så modtager du altid en booking kontrakt på aftalen. Denne booking kontrakt fra mig indeholder:

 • Skriftlig aftale med alle oplysninger…
 • Den aftalte pris for underholdning (Alt inkl.)
 • Info om betaling…
 • Specielle aftaler med underholdning…

Det kunne også være at du selv vil bruge forberedelsestid på og lave et indslag som underholdning fødselsdag 40 år for du tænker, at det kan hurtig gøres?

En ting som også er med i mine priser når du booker underholdning, det er min forberedelsestid med personlige informationer om dagens fødselar. 

underholdning til 40 års fødselsdag

Ideer til 40 års fødselsdag

Ideer til en 40 års fødselsdag kræver en del forberedelsestid. Men kan det nu tage så langtid at lave selv? MEN når du selv skal finde på et indslag og forberede det til en fest, så kræver det typisk flere aftener, hvor du skal mødes med andre og planlægge hvad der skal ske.

Så skal der øves, købes rekvisitter og mødes igen.. Når i så har fundet ud af hvad der skal laves, så bliver du ramt af en følelse med om det er plat underholdning og om overhovedet er sjov, det der er fundet på.?

ideer til underholdning 40 års fødselsdag, ville det ikke være en perfekt løsning, hvis du kunne undgå en masse spildtid og nervøsitet ved selv at skulle lave noget til 40 års fødselsdag kvinde eller 40 års fødselsdag mand.

 • Book mig med et underholdningsindslag til fødselsdagen.
 • Gennemtestet festunderholdning siden 2003
 • Jeg bruger forberedelsestiden for jer…
 • I kan blive siddende uden at rejse jer på dagen

Her er hvad der sker når du sender en GRATIS forespørgsel på underholdning til en 40 års fødselsdag…

Sjov til 40 års fødselsdag

Sjov til 40 års fødselsdag og hvad er processen, når du sender en online forespørgsel til mig? Hvornår får du svar?

Du er altid velkommen til at give mig et telefonopkald, så du kan få svar med det samme, om jeg er ledig. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement. Det er helt GRATIS.

 Men hvornår kan du forvente at få svar på din forespørgsel?

 • Jeg forsøger at besvare den indenfor 24 timer fra modtagelse
 • Har jeg spørgsmål giver dig et opkald.
 • Hvis jeg er ledig på dagen, så sender jeg et tilbud inkl. alt
 • Derudover modtager du en sms, så du ved der er mail. 

Når du accepterer mit tilbud på underholdning til festen, hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftenen, for du vil da gerne booke det uden…?

Er det sådan du tænker?

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til fest

underholdning til 40 års fødselsdag

Festlige indslag til 40 års fødselsdag

Når du accepterer et tilbud på festlig indslag til en 40 års fødselsdag, så laver vi en booking kontakt med alle aftalerne på.

Det gør jeg for at du har et stykke papir på hvad vores aftale indeholder. Så du kan føle dig tryg ved at der ikke er noget at være i tvivl om, hvad der er aftalt. Du kan også være sikker på at vi har en aftale.

Jeg har et online booking system på min hjemmeside som fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et booking link på mail eller sms
 • Du skal klikke på linket. 
 • Du udfylde alle punkterne i skemaet før du klikker på send booking. 
 • Jeg sender den endelige bekræftelse retur til dig.
 • Jeg løber ikke fra aftalen

Hvem booker underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdening til 40 års fødselsdag er utrolig populært at booke en skuepiller til at lave lidt sjov og ballade med fødselaren udfra personlige oplysninger. Festunderholdning som sent vil blive glemt. Men hvem booker ?

Festens hovedperson.

Personer som selv holder festen, kan også booke festunderholdning til deres egen fest. Dette vil tage fusen på alle gæster, da de forventer at det vil “gå” ud over fødselaren, når der kommer et festindslag.

Gæster til fødselaren

Når der skal bookes underholdning 40 års fødselsdag, så er det typisk nogen af gæsterne som booker indslaget.

Stor erfaring som skuespiller

Siden 2007 har Peter arbejdet som skuespiller på fuld tid og med over 200 årlige arrangementer er han en af Danmarks mest bookede. Så hvis du søger ideer til underholdning til 40 års fødselsdag, så er du havnet det helt rigtige sted. Da jeg har skabt flere sjove ideer til 40 års fødselsdag.

Festindslag og underholdning til 40 års fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdagen hvis du selv er festens hovedperson kan du booke et general festindslag hvor det er alle dine gæster det går ud over. Er du med som gæst, kan du booke et festindslag hvor jeg inddrager festens hovedperson udfra stikord og historier.

General eller målrettet underholdning til 40 års fødselsdagen

Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdage, både som general underholdning til 40 års fødselsdagen samt at målrettet fødselsdag sjov udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson eller som en sjov tale til 40 års fødselsdag

Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Så er du fri for selv at rejse dig i forsamlingen og sige det du gerne vil, men lade det skøre pizzabud holde de sjove taler til 40 års fødselsdag

Bag masken på gangfesten.dk

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og har stor erfaring med at optræde med forskellige karakter, som kan målrettes enhver fødselsdags arrangement.

 

underholdning til 40 års fødselsdag

Af Peter Møller Hansen

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.