Underholdning til guld bryllup

Underholdning til guld bryllup

Fupfotografen

Hvis du søger ideer underholdning til guldbryllup og guldbryllup underholdning. Så skal du overveje at booke et sjovt indslag fupfotografen som lave sjove indslag guldbryllup. Så er du sikret kanon sjovt og underholdende fest indslag.

Beskrivelse af underholdning til guld bryllup

Fup fotografen kommer ind til festen “på et aftalt tidspunkt” og beklager at han sådan kommer brasende ind til festen. Men han er simpelthen faret vild, og håber at nogen kan hjælpe ham.

I starten vil alle kigge forundret på hinanden, indtil han spørger om det er her X holder fest. Herfra er der dømt sjov til guldbryllup, hvor han bevæger sig rundt blandt gæsterne for at skal tage billeder af dem alle sammen. Andre sjove ting til guldbryllup, det er at underholdningen kan kombineres med stikord og historier om dagens hovedpersoner. Eller du kan bestille fupfotografen til at holder taler guldbryllup.

Underholdning til guld bryllup hvor gæsterne bliver involveret

Festunderholdning er baseret på situationskomik rundt blandt gæsterne, ud fra hvad gæsternes kommentarer er og hvad de spiller med på, alt imens der bliver taget billeder. Skal man fejre guldbryllup 50 år og søger forslag guldbryllup, så er fupfotografen er godt valg, da man både får festunderholdning og billeder med i samme pris, som du kan bruge som ekstra guldbryllup gaver.

OBS: Alle billederne som bliver tilsendt elektronisk, kan du bruge som ekstra sjove gaver til guldbryllup, så de altid kan se tilbage på en hyggelig og sjov aften.

Varighed: 35 minutter

Du søger efter underholdning til guldbryllup

Læs mere om de forskellige karakterer her

Hvornår har man guldbryllup ? Guldbryllup er en rigtig stor fest på mange måder. For det første, så er der ikke mange mennesker der i dag opnår og være gift i 50 år. Så bare det, det er en stor grund til og fejre guldbryllupsparret og lave festlige indslag til guldbryllup. Eller holde guldbryllup taler.

Men selvfølgelig også en god grund for og fejre kærligheden mellem 2 mennesker, som fortjener lidt ekstra god underholdning til guldbryllup. Gaver til guldbryllup kan være festunderholdning, som er meget populær at booke i guldbryllup gave.

ideer til underholdning guldbryllup

Når man ønsker at booke sjov underholdning guldbryllup som overraskelse til guldbrylluppet, så kan det laves som skræddersyet underholdning udfra stikord og personlige historier om guldbrudeparret. Disse informationer flettes så med ind i sjove indslag til guldbryllup. Det er selvfølgelig også muligt at du sender din personlige tale, hvis du ikke selv er meget for og rejse dig foran forsamlingen. Så kan det blive flettet med ind i underholdningen, så du alligevel får sagt det du ønsker til guldbrudeparret.

Guldbrudeparret booker selv underholdning

Events til guldbryllup, er utrolig populært som guldbrudepar selv og booke festunderholdning til deres egen guldfest. For det er en overraskelse for alle deres gæster, som regner med at det er brudeparret som der skal køres lidt på. Overraskelse til guldbryllup er underholdning med den skøre fotograf, som laver underholdning rundt blandt alle gæsterne, alt imens der bliver taget billeder. Alle disse billeder, bliver så sendt direkte til guldbrudeparret.

Hvad giver man i gave til guldbryllup

Når man har været samme i så mange år, så kan det være svært og finde forslag til gave til guldbryllup. Da de typisk ikke mangler noget eller ønsker sig noget. Så hvad giver man til et guldbryllup ? Det kunne være et fælles billede af alle børn, børnebørn og måske oldebørn. Eller det kunne være sjove tale til guldbryllup, hvor man afslutter med og give sin gave.. Her er linket til en meget dygtig fotograf i midtjylland 

Eller en guldbryllup gaveide kunne måske være en weekendophold for hele familien, så man få en masse fælles oplevelser. Mulighederne er mange når man skal købe en gave til forældres guldbryllup.

Men selvfølgelig handler det om at finde på alle de forskellige gaveideer til guldbryllup som overhovedet muligt, så man har noget og vælge mellem.. Det rigtige gave guldbryllup kan betyde mere end du aner, både dig dagens hovedpersoner, men også for dig, når du ser hvor glad de bliver..

Talen til guldbryllup

Gave til guldbryllup eller ideer til guldbryllup tale, hvis du skal holde en guldbryllup tale og du gerne vil lave den lidt sjov, så kan du lave det som en dagbogs tale.

Dagbogs talen:

Det vil sige at du starter med og skriver ned på et stykke papir alle de særheder, dumheder, hvordan de mødte hinanden, lidt om deres forskelligheder osv. Når du så har fået det skrevet ned, så skriver du det hele om til “jeg” form, så det lyder som noget, de selv har skrevet til deres egen dagbog. Så har du en sjov tale til guldbryllup.

Skal du holde tale til mor og far guldbryllup eller tale til bedsteforældres guldbryllup og får ondt i maven, bare ved tanken om at du skal rejse dig op i forsamlingen.

Så er der hjælp og hente.

Når du booker sjov underholdning til guldbryllup ved gangifesten.dk Fupfotografen kan holde din tale til guldbryllup, ud fra stikord og historier om festens hovedpersoner. Det kunne være informationer som, særheder, dumheder, men det kunne også være info omkring hvor meget de betyder for dig, hvor meget du elsker dem osv.

Så får du sagt alle de ting du gerne vil sige på en sjov måde, uden at du skal rejse dig op i forsamlingen og tale til forældres guldbryllup.

Gommens tale til guldbryllup

Præcist som når man holder bryllup, så er det også en tradition at gommen taler til guldbryllup. Hvor han fortæller om hvor meget han elsker sin kone og hvad hun betyder for ham. Men ligesom så mange andre mennesker, så kan det være meget svært og rejse sig og sige nogle personlige ting. Man kan faktisk være så nervøs at det ikke bliver nogen sjov tale guldbryllup.

Igen kan man med fordel booke Fupfotografen som både kan lave sjov underholdning til festen, kombineret med at holde tale guldbryllup.

Bonus info om guldbryllup år:

Hvor mange år er guldbryllup: 50 år

Hvad kommer efter guldbryllup: Smaragdbryllup (55 år)

Guldbryllup hvor mange år er det?

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund