Underholdning til guld bryllup

Underholdning til guldbryllup, så er du havnet det helt rigtige sted.

Jeg tilbyder flere gennemtestede bryllupsindslag som er i absolut særklasse. Indslagene kan alle målrettes til de kunder som ønsker den sjove enkle løsning til, at slippe for selv at skulle underholde til festen eller selv forberede noget sjovt.

Du læser på denne hjemmeside, fordi du..

Søger efter super sjov underholdning til guldbryllup og er ved at finde ud af hvilke muligheder der findes. Så lige nu leder du efter det perfekte indslag til guldbryllup, som garanterer dig det ene gode grin efter det andet, som vil blive husket i fremtiden. 

Her på siden, vil jeg prøve at give svar på mange af dine spørgsmål om hvem jeg er, og hvad du kan forvente, når det gælder sjov underholdning til guldbryllup. 

Jeg elsker at leverer underholdningsindslag der:

 • Skaber sjove oplevelse som huskes i fremtiden
 • Hylder og sætter festens hovedpersoner i fokus
 • Spreder smil og latter til guldbryllupsfesten.
 • Er skræddersyet ud fra personlige oplysninger

Hos gangifesten.dk finder du mig (Peter Møller Hansen), som er professionel uddannet skuespiller. Jeg har ekspert i festunderholdning til guldbryllup – Jeg vil elske at lave underholdning for jer til guldbryllups arrangementet, som bliver skræddersyes udfra personlige oplysninger om festens guldbrudepar..

Her kan du læse mere om hvordan du selv kan lave indslag til guldbryllup 

Underholdning til guldbryllup

Hvis du ikke søger professionel underholdning ti guldbryllup, hvis du selv HAR tiden til at forberede et underholdningsindslag til et guldbryllup og MOD til at rejse dig op foran alle gæsterne til festen. Så skal du IKKE booke mig

Men læs videre i bunden af denne side… Hvor jeg kommer med forskellige ideer til hvad du selv kan gøre for at lave et indslag til festen. 

Hvis du skulle ombestemme dig, så kan jeg fortælle dig at der er mange gode grunde til at booke mig som professionel fest komiker til jeres arrangement…

Når du søger efter underholdning på nettet, så vil du opdage at der findes utrolig mange som tilbyder alle forskellige former for underholdning. 

Du vil også opdage at nogle entertainere har mindre erfaring med at optræde end andre. Noget som kan være afgørende for manglende situationsfornemmelse.

Det gør at underholdningen til guldbrylluppet kan være under bæltestedet, grænseoverskridende adfærd, sjofle historier og nedladende kommentarer under bæltestedet. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette? 

Det har jeg et godt forslag til. Du kan nemlig…

Af Peter Møller Hansen

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.

Sjove indslag til guldbryllup

Book et af mine indslag. Underholdning til guldbryllupsfesten, som kan tåle dagens lys og ses af alle aldre og gæster som er med til festen.

Jeg er uddannet skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007. Hvor jeg med mange årlige arrangementer, både for børn og voksne, er en af landets mest erfarne skuespiller. 

Når jeg laver underholdning til guld bryllup, så bruger jeg ikke hverken sjofle ord eller historier og meget opmærksom på ikke at have grænseoverskridende adfærd, sådan at underholdningen kan opleves af alle aldre.

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok. 

Du kan vælge imellem et standard eller personligt show, når det gælder underholdning til guld bryllup. Du kan sende mig alle de personlige oplysninger du ønsker om guldbrudeparret eller din tale til festens hovedpersoner.

Så vil jeg bygge dem med ind i underholdningen, så jeg hjælper dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til festens hovedpersoner. Helt uden du selv skal rejse dig foran alle gæsterne. Du kan vælge mellem nedenstående underholdningsindslag, som alle er humoristiske og velegnede til fødselsdag:

Jeg tilbyder skræddersyet underholdnings- indslag der er velegnet til guldbryllup, så du kan overlade det hele til mig.

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot & facebook. Men hvor tilfredse er kunderne med mit underholdning?

God underholdning til guldbryllup

Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer med sjov til guldbryllup.

Jeg håber, at nedenstående anmeldelser kan bringe dig til overvejelse med at jeg er den rigtige til at underholde til guldbryllups arrangementet. Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel underholdning.? 

Jeg er ikke den billigste

MEN jeg er alle pengene værd, når du booker mig..

Ideer til guldbryllup

Får du ondt i maven, bare ved tanken om at rejse dig op foran alle gæsterne til guldbryllup. Du har måske lyst til at holde en tale for dine forældre, som har guldbryllup.

Da de betyder så meget for dig og har gjort så mange ting gennem årene, for jeres familie. MEN problemet er at du kan få det helt dårligt, bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne for og sige alt det du gere vil? 

ER det noget du kan genkende fra dig selv? 

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig med ideer til at:

 • Holde talen for dig på en sjov måde
 • Så du får sagt alle de ting du ønsker at sige 
 • Slippe for at rejse dig foran gæsterne
 • Skabe en god oplevelse for alle.

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes til guldbryllup arrangementer .

underholdning til guldbryllup

Festlige indslag til guldbryllup

Pris og kvalitet hænger sammen om du booker en professionel skuespiller eller en person som ikke har den store erfaring med at lave festlige indslag til guldbryllup. Forskellen kan være hvis man booker en som er for billig, kan være sjofle vittigheder og manglende situationsfornemmelse til at lave sobert festunderholdning. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det være en fordel at investere lidt ekstra penge i en professionel skuespiller som laver god og sjov underholdning til guldbryllup. Så festen bliver husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

Indslag guldbryllup

Når du booker indslag til guldbryllup, så skal du være opmærksom på at du modtager en booking bekræftelse fra den engagerede kunstner. Det er vigtig at du har papir på aftalen og præcis hvad den indeholder. 

Men hvorfor skal du egentlig det?

Hvis ikke du modtager en booking kontrakt fra den engagerede kunstner, så kan du desværre opleve at vedkommende ikke kan huske alle aftalerne i har lavet. Måske kommer han eller hun meget senere end aftalt eller værst af alt, booker sig ud til et andet og bedre betalt arrangement. 

Ville det ikke være træls med sådan en oplevelse?

Når du booker mig som skuespiller til guldbryllup, så modtager du altid en booking kontrakt på aftalen. Denne booking kontrakt fra mig indeholder:

 • Booking aftale med alle oplysninger, såsom:
 • Den aftalte pris for underholdning (Alt inkl.)
 • Den aftalte tidspunkt for underholdning.
 • Specielle aftaler med underholdning m.m.

En anden ting som også er med i mine priser for underholdning til guldbryllup. Det er min forberedelsestid med personlige informationer om guldbrudeparret.

Det kunne også være at du selv vil bruge forberedelsestid på og lave et indslag?

Guldbryllup underholdning Forberedelsestiden

Forberedelsestiden på guldbryllups underholdning, det kan da ikke tage så lang tid at finde på selv MEN når du selv skal forberede et indslag til et guldbryllup, så kræver det typisk mange aftener, hvor du skal planlægge hvad der skal ske til festen.

Når du så finder en løsning på hvad der skal laves af underholdning, så bliver du ramt af følelsen med om det overhovedet er sjov og ikke bare plat, det der er fundet på.?

Ville det ikke være perfekt, hvis jeg kunne spare dig for en masse spildtid. Så du ikke selv skulle lave noget til arrangement dagen. ? Til dette spørgsmål, kan jeg kun sige: JA der findes en løsning.

 • Book mig med et underholdningsindslag til guldbryllup.
 • Mange års gennemtestet festunderholdning
 • Jeg bruger forberedelsestiden for dig
 • Du får sagt de ting til festens hovedperson, uden du behøver at rejse dig op foran alle gæsterne.

underholdning til guldbryllup

Ideer til underholdning guldbryllup

Når du har fået en ide om hvad jeg skal optræde som til jeres arrangement, så kræver at du ringer eller sende en online forespørgsel til mig. Hvad er processen for modtagelse af tilbud?

Du er velkommen til at ringe til mig, så du kan få svar med det samme om jeg er ledig. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til guldbryllup. Men kan du forvente at få svar på din forespørgsel og hvor hurtigt?

 • Jeg forsøger altid at svare indenfor 24 timer
 • Har jeg spørgsmål til din forespørgsler, modtager du et opkald.
 • Hvis jeg er ledig til den ønskede dato, sender jeg et tilbud inkl. alt
 • Derudover modtager du en sms, så du ved der er mail. 

Når du accepterer mit tilbud på underholdning til guldbryllup. Skal der laves en booking kontrakt på aftalen. Men du ønsker ikke nogen booking kontrakt og tænker du kan få det billigere 

Er det sådan du tænker? 

Underholdning guldbryllup

Når du accepterer mit tilbud på underholdning til guldbrylluppet, så laver vi en booking kontrakt omkring aftalen.

Det gør jeg af den simple grund at du også har et stykke papir på hvad vores aftale indeholder angående underholdning. Så er der heller ikke er noget at være i tvivl om på arrangement dagen og hvad der er aftalt. 

Mit online booking system fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et booking link
 • Du skal klikke på linket. 
 • Du udfylde alle punkterne før du klikker på send booking. 
 • Jeg sender en bekræftelse retur til dig med alt der er aftalt.

Forskellige ideer til hvad du selv kan lave hvis du IKKE søger professionel underholdning til guldbryllup?  

Du søger efter underholdning til guldbryllup

Læs mere om de forskellige karakterer her

Hvornår har man guldbryllup ? Guldbryllup er en rigtig stor fest på mange måder. For det første, så er der ikke mange mennesker der i dag opnår og være gift i 50 år. Så bare det, det er en stor grund til og fejre guldbryllupsparret og lave festlige indslag til guldbryllup. Eller holde guldbryllup taler.

Men selvfølgelig også en god grund for og fejre kærligheden mellem 2 mennesker, som fortjener lidt ekstra god underholdning til guld bryllup. Gaver til guldbryllup kan være festunderholdning, som er meget populær at booke i guldbryllup gave.

ideer til underholdning guldbryllup

Når man ønsker at booke sjov underholdning guldbryllup som overraskelse til guldbrylluppet, så kan det laves som skræddersyet underholdning udfra stikord og personlige historier om guldbrudeparret. Disse informationer flettes så med ind i sjove indslag til guldbryllup. Det er selvfølgelig også muligt at du sender din personlige tale, hvis du ikke selv er meget for og rejse dig foran forsamlingen. Så kan det blive flettet med ind i underholdningen, så du alligevel får sagt det du ønsker til guldbrudeparret.

Guldbrudeparret booker selv underholdning

Events til guldbryllup, er utrolig populært som guldbrudepar selv og booke festunderholdning til deres egen guldfest. For det er en overraskelse for alle deres gæster, som regner med at det er brudeparret som der skal køres lidt på. Overraskelse til guldbryllup er underholdning med den skøre fotograf, som laver underholdning rundt blandt alle gæsterne, alt imens der bliver taget billeder. Alle disse billeder, bliver så sendt direkte til guldbrudeparret.

Hvad giver man i gave til guldbryllup

Når man har været samme i så mange år, så kan det være svært og finde forslag til gave til guldbryllup. Da de typisk ikke mangler noget eller ønsker sig noget. Så hvad giver man til et guldbryllup ? Det kunne være et fælles billede af alle børn, børnebørn og måske oldebørn. Eller det kunne være sjove tale til guldbryllup, hvor man afslutter med og give sin gave.. Her er linket til en meget dygtig fotograf i midtjylland 

Eller en guldbryllup gaveide kunne måske være en weekendophold for hele familien, så man få en masse fælles oplevelser. Mulighederne er mange når man skal købe en gave til forældres guldbryllup.

Men selvfølgelig handler det om at finde på alle de forskellige gaveideer til guldbryllup som overhovedet muligt, så man har noget og vælge mellem.. Det rigtige gave guldbryllup kan betyde mere end du aner, både dig dagens hovedpersoner, men også for dig, når du ser hvor glad de bliver..

Talen til guldbryllup

Gave til guldbryllup eller ideer til guldbryllup tale, hvis du skal holde en guldbryllup tale og du gerne vil lave den lidt sjov, så kan du lave det som en dagbogs tale.

Dagbogs talen:

Det vil sige at du starter med og skriver ned på et stykke papir alle de særheder, dumheder, hvordan de mødte hinanden, lidt om deres forskelligheder osv. Når du så har fået det skrevet ned, så skriver du det hele om til “jeg” form, så det lyder som noget, de selv har skrevet til deres egen dagbog. Så har du en sjov tale til guldbryllup.

Skal du holde tale til mor og far guldbryllup eller tale til bedsteforældres guldbryllup og får ondt i maven, bare ved tanken om at du skal rejse dig op i forsamlingen.

Så er der hjælp og hente.

Når du booker sjov underholdning til guldbryllup ved gangifesten.dk Fupfotografen kan holde din tale til guldbryllup, ud fra stikord og historier om festens hovedpersoner. Det kunne være informationer som, særheder, dumheder, men det kunne også være info omkring hvor meget de betyder for dig, hvor meget du elsker dem osv.

Så får du sagt alle de ting du gerne vil sige på en sjov måde, uden at du skal rejse dig op i forsamlingen og tale til forældres guldbryllup.

Gommens tale til guldbryllup

Præcist som når man holder bryllup, så er det også en tradition at gommen taler til guldbryllup. Hvor han fortæller om hvor meget han elsker sin kone og hvad hun betyder for ham. Men ligesom så mange andre mennesker, så kan det være meget svært og rejse sig og sige nogle personlige ting. Man kan faktisk være så nervøs at det ikke bliver nogen sjov tale guldbryllup.

Igen kan man med fordel booke Fupfotografen som både kan lave sjov underholdning til festen, kombineret med at holde tale guldbryllup.

Bonus info om guldbryllup år:

Hvor mange år er guldbryllup: 50 år

Hvad kommer efter guldbryllup: Smaragdbryllup (55 år)

Guldbryllup hvor mange år er det?