Go to Top

Underholdning

Når du booker underholdning med mig som festkomiker til et arrangement, så spare du en masse tid, i forhold til hvis du selv skulle lave festunderholdning.

Derfor bruges der hurtigt flere aftener til at planlægge hvad der skal ske til festen.

Udover det, så er der aftener hvor man brainstormer for hvad der skal ske, skriver notater for hvem der gør hvad osv. Når man så har fundet på noget underholdning / festlig indslag, så skal man igen mødes og øve på det man skal lave og det der skal siges.

  • Du bruger rigtig meget tid på planlægning
  • Du er i tvivl om det I har fundet på er sjovt
  • Du får ondt i maven bare ved tanken om og skulle rejse foran alle gæsterne og lave underholdningen

Kan du genkende et eller flere af overstående eksempler?

Så er det en god grund til, at du skal booke en professionel festkomiker, uanset om der er tale om underholdning til guldbryllup, konfirmationsunderholdning, underholdning til en rund fødselsdag, måske fest underholdning til årets julefrokost eller til andre festlige indslag

Underholdning

Fupfotografen

Laver festunderholdning rundt blandt bordene, med situationskomik, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer og har en mimik i absolut særklasse. Underholdning med den skøre fotograf starter på den måde at han undskylder overfor gæsterne at han sådan kommer brasende ind til festen. Han fortæller at han har et problem, da han er faret vild og da han kunne se at der var lys her, så ville han bare spørg om det var her X holder fest.? Alle gæsterne samt festens hovedperson vil i starten være i tvivl om hvad der sker, da han er meget forvirrende og autentisk i sit udtryk. Alle billederne sendes efter arrangementet. Her kan du læse mere om fupfotografen.

send online forespørgsel på underholdning

Komik med personlig bid udfra stikord.

Skal du booke festunderholdning, så skal du gøre det være i god tid før arrangementet, da der er stor efterspørgsel. Pizza smeden leverer humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til festen, som sent vil blive glemt.. Det skøre pizzabud er festkomik til enhver lejlighed.

Pizza Smeden kommer brasende ind til festen på et “aftalt tidspunkt”

Pizzabuddet  ser meget forundret ud, da han opdager hvor mange gæster som er med til festen, contra den ene børnepizza som han er kommet for og levere. Her kan du læse mere om pizzasmeden

send online forespørgsel på underholdning

Strisser Kalle fra politiet

Sådan starter dette underholdnings indslag, når i booker Strisser Kalle. Den skøre politimand kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han søger efter (Festens hovedperson) Ejeren af en bil med en bestemt nummer plade, en ubetalt fartbøde, en person som ikke parkere så godt, chefen / medarbejder, eller en som har kørt for hurtig på cykel m.m.

Da han finder frem til festen hovedperson eller udvalgte gæst, skal strisser Kalle lige sikre sig at vedkommende ikke har noget på sig, som man ikke må have. Efter en kort eftersøgning finder Kalle et par interessante ting, som han stiller nærmere spørgsmål ind til.

Politimanden er absolut ikke tilfreds med svarene han modtager, så han finder sin løgn diktatoren i tasken, for nu må sandheden frem. Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke. Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene. Her kan du læse mere om Strisser Kalle

send online forespørgsel på underholdning

komisk strip show

den skøre tjener

Trylleshow med Peter h

Trylleshow for børn

Ballon Peter

Klovnen Vito

Underholdning til børne fødselsdag

Professionel maskotperformer

Julemanden

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.