Go to Top

Underholdning

Klik på billederne for at læse mere om de forskellige underholdningsindslag

Underholdning til festen: 

Jeg laver festunderholdning med flere forskellige karakter for det voksne publikum. 

Her på siden kan du læse meget mere om fest & fup fotografen – pizzasmeden – den skøre tjener  eller måske booke et personlig trylleshow

Ydermere laver jeg underholdning for børn, både med trylleshow & ballon dyr samt jeg kan bookes som klovn til at besøge ældre demente og børn med særlige behov.

Alt dette kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående billederne. 

 

 send online forespørgsel på underholdning

Når du booker mig som festkomiker til et arrangement, så spare du en masse tid, i forhold til hvis du selv skulle lave festunderholdning.

Der bruges hurtigt flere aftener til at planlægge hvad der skal ske til festen. Det er aftener hvor man brainstormer for hvad der skal ske, skriver notater for hvem der gør hvad osv. Når man så fundet på noget underholdning/festlig indslag, så skal man igen mødes og øve på det man skal lave og det der skal siges.

  • Du bruger rigtig meget tid på planlægning
  • Du er i tvivl om det I har fundet på er sjovt
  • Du får ondt i maven bare ved tanken om og skulle rejse foran alle gæsterne og lave underholdningen

Kan du genkende et eller flere af overstående eksempler?

Så er det en god grund til, at du skal booke en professionel festkomiker

send online forespørgsel på underholdning

Strisser Kalle

Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke.

Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene.

Varighed: ca. 20 minutter

Strisser Kalle

Fupfotografen

Fup Fotografen

Fest og fup fotografen undskylder overfor alle gæsterne at han bare sådan kommer brasende ind til festen.

Men han skal lige være helt sikker på at det er den rigtige fest han er kommet til, så han spørger indtil, om det er her “X” holder fest. Kanon sjovt underholdnings indslag hvor alle billeder sendes efter festen.

Varighed: ca. 30 minutter

Pizzasmeden

Pizza smeden leverer humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til festen, som sent vil blive glemt..

Varighed: ca. 20 minutter

Pizzasmeden det skøre pizzabud

Trylleshow med Peter h

Trylleshow for voksne

Trylleshow for voksne vil være en blanding af trylleri, situations-komik, skøre historier, personlige oplysninger og meget andet, som vil frembringe højt humør og store grin.

Varighed: ca. 30 minutter.

Den skøre tjener

Efter en kort undskyldning og præsentation, vil den skøre tjener Møllers, med sin mimik, sjove gangarter serverer festunderholdning med situationskomik.

Underholdningen foregår rundt imellem alle gæsterne, udfra deres kommentarer og hvad de spiller med på, når han laver gags og løjer med dem m.m.

Varighed: ca. 25 minutter

den skøre tjener

Klovnen Vito

Klovnen Vito

En rød næse og en sjov hat, er hvad der skal til for at Peter Hansen forvandler sig til klovnen Vito.

Som udgangspunkt er der er ikke noget hokus pokus, fast forestilling eller stuur stuur nummer, når klovnen Vito besøger børn på hospitalet, ældre demente m.m.  Men fokus på nuets kraft & magiske øjeblikke.

Varighed: Aftales

Trylleshow for børn 

Peter Hansen, har stor erfaring med at arbejde og optræde for børn og har siden 2007 levet af og underholde for børn / barnlige sjæle. Dette gælder ved stort set alle typer af børne arrangementer, rundt omkring i hele landet. Bookes til byfesten, Sommerfest, juletræsfesten, opmærksomhed på messe, Åben by night arrangementer osv

Varighed: ca. 30 til 40 minutter

Trylleshow for børn

Professionel maskotperformer

Book en professionel maskotperformer 

Jeg har i tre sæsoner været mere eller mindre fast indmad i den legendariske FC Midtjylland-maskot Lupus – så du har måske oplevet min sprælske performance fra en fodboldkamp på MCH Arena eller fra en optakt før FC Midtjyllands håndboldkampe.

Eller du har mødt mig i et butikscenter på et tidspunkt som hunden Buller i Herning centret eller måske i City vest i Århus som hunden plet.

Varighed: Aftales

Underholdning til børnefødselsdag

Trylleshowet er en blanding af trylleri, komik, gags, humor og alle børn vil bliver en aktiv del af showet som tilskuere og dagens fødselar bliver udvalgt til trylleassistent.

Ydermere fremtryller Peter balloner efter ønsker og kan lave alt fra seje drenge figurer som motorcykler, spidermænd, racerbiler, piratsværd, pistoler, dinosaurus m.m.. Hvis det er en pige fødselsdag er det ballon dyr som havfrue, pingviner, hjerter, osv

Varighed: ca 30 minutters trylleshow og 60 minutter med balloner

Underholdning til børne fødselsdag

Drillenisse Fritz

Tekst kommer senere..

Få besøg af selveste julemanden

Julemanden kan bookes til butikscentre med enkelte besøg, men det er også muligt at booke ham flere dage om ugen i hele december. Der kan være tale om uddeling af karameller, modtage ønskesedler fra børnene, billedetagning, underholdning m.m. Mulighederne er mange og kan planlægges efter ønsker og behov. Julemanden besøger juletræsfester i firmaet, butikscentre og private hjem

Varighed aftales.

Julemanden