Go to Top

Underholdning

Klik på billederne for at læse mere om de forskellige underholdningsindslag

Underholdning til festen: 

Jeg laver festunderholdning med flere forskellige karakter for det voksne publikum. 

Her på siden kan du læse meget mere om fest & fup fotografen – pizzasmeden – den skøre tjener  eller måske booke et personlig trylleshow

Ydermere laver jeg underholdning for børn,

Alt dette kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående billederne. 

 

 send online forespørgsel på underholdning

Når du booker mig som festkomiker til et arrangement, så spare du en masse tid, i forhold til hvis du selv skulle lave festunderholdning.

Derfor bruges der hurtigt flere aftener til at planlægge hvad der skal ske til festen.

Udover det, så er der aftener hvor man brainstormer for hvad der skal ske, skriver notater for hvem der gør hvad osv. Når man så har fundet på noget underholdning / festlig indslag, så skal man igen mødes og øve på det man skal lave og det der skal siges.

  • Du bruger rigtig meget tid på planlægning

  • Du er i tvivl om det I har fundet på er sjovt

  • Du får ondt i maven bare ved tanken om og skulle rejse foran alle gæsterne og lave underholdningen

Kan du genkende et eller flere af overstående eksempler?

Så er det en god grund til, at du skal booke en professionel festkomiker

Uanset om der er tale om underholdning til guldbryllup, konfirmations underholdning, underholdning til en rund fødselsdag eller måske fest underholdning til årets julefrokost.

send online forespørgsel på underholdning

Peter Møller Hansen

Strisser Kalle

Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke.

Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene.

Varighed: ca. 20 minutter

Strisser Kalle

Fupfotografen

Fup Fotografen

Fest og fup fotografen undskylder overfor alle gæsterne at han bare sådan kommer brasende ind til festen.

Kanon sjovt underholdnings indslag hvor alle billeder sendes efter festen.

Pizzasmeden

Pizza smeden leverer humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til festen, som sent vil blive glemt..

Pizzasmeden det skøre pizzabud

komisk strip show

Komisk Stripshow

Med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til festen.

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til fødselsdage, bryllup, polterabend, julefrokost, svendegilde og konfirmations arrangementer.

Den skøre tjener

Efter en kort undskyldning og præsentation, vil den skøre tjener Møllers, med sin mimik, sjove gangarter serverer festunderholdning med situationskomik.

den skøre tjener

Trylleshow med Peter h

Trylleshow for voksne

Trylleshow for voksne vil være en blanding af trylleri, situations-komik, skøre historier, personlige oplysninger og meget andet, som vil frembringe højt humør og store grin.

Trylleshow for børn 

Peter Hansen, har stor erfaring med at arbejde og optræde for børn og har siden 2007 levet af og underholde for børn / barnlige sjæle. Dette gælder ved stort set alle typer af børne arrangementer, rundt omkring i hele landet.

Trylleshow for børn

Ballon Peter

Ballon Peter

tekst kommer

Book en professionel maskotperformer 

Fra 2012 til 2015 var jeg mere eller mindre fast indmad i den legendariske FC Midtjylland-maskot Lupus på MCH Arena og afløser for FC Midtjyllands håndboldkampe.

Ydermere har du siden 2015 mødt mig som afløser “Buller” i Herning centret. I dag er jeg fast indmad i maskotten “Kuno” i Esbjerg storcenter og som maskotten “Plet” i City vest i Aarhus.

Professionel maskotperformer

Klovnen Vito

Klovnen Vito

En rød næse og en sjov hat, er hvad der skal til for at Peter Hansen forvandler sig til klovnen Vito.

Som udgangspunkt er der er ikke noget hokus pokus, fast forestilling eller stuur stuur nummer, når klovnen Vito besøger børn på hospitalet, ældre demente m.m.  Men fokus på nuets kraft & magiske øjeblikke.

Underholdning til børnefødselsdag

Trylleshowet er en blanding af trylleri, komik, gags, humor og alle børn vil bliver en aktiv del af showet som tilskuere og dagens fødselar bliver udvalgt til trylleassistent.

Ydermere fremtryller Peter balloner efter ønsker.

Underholdning til børne fødselsdag

Drillenisse Fritz

Hold på hat og briller for trylleshow til juletræsfest sætter gang i julefesten.

Underholdningen er en blanding af tryllenumre – gags og løjer og alle børne vil være en aktiv del af trylleshowet, hvor de først vil være stille og så højt råbende før de bryder ud i latter, fordi det igen er gået galt for drillenissen Fritz.

Få besøg af selveste julemanden

Julemanden kan bookes til butikscentre med enkelte besøg, men det er også muligt at booke ham flere dage om ugen i hele december. Der kan være tale om uddeling af karameller, modtage ønskesedler fra børnene, billedetagning, underholdning m.m.

Julemanden