underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup

underholdning til kobberbryllup

Sådan får du et sjovt mindeværdig indslag til kobber bryllup, der IKKE er under bæltestedet- og hvor du UNDGÅR at  bruge meget tid på forberedelse og stille dig op foran andre

Søger du efter kanon sjov underholdning til kobberbryllup? Så er du ikke lede længere…

Jeg tilbyder gennemtestet bryllups underholdning i absolut særklasse. Det er forskellige festlige indslag for alle der ønsker at slippe for selv at skulle lave underholdning til festen. Eller måske slippe for selv at skulle holde en tale for festens hovedpersoner.

Jeg har et godt gæt på, at du er landet på denne hjemmeside, fordi…

Du søger efter super sjov underholdning til et kobberbryllup og er ved at undersøge de forskellige muligheder der findes for at gøre festen helt unik. Så nu søger du efter det helt perfekte underholdnings indslag til kobberbryllup festen, som kan garanterer dig det ene gode grin efter det andet til festen. 

Her på denne hjemmeside www.gangifesten.dk finder du mange svar på de spørgsmål som du måtte have og svar på hvad du kan forvente af selve underholdningen, når der er tale om sjov underholdning til en kobberbryllup. 

Jeg elsker at lave underholdningsindslag der:

 • Giver latterkrampe så tårerne triller
 • Hylder festens hovedpersoner

Når du booker hos gangifesten.dk så booker du en professionel skuespiller der er specialist i at lave underholdning til kobber bryllup – Jeg vil elske at lave underholdningen for dig, som bliver målrettet udfra dine personlige oplysninger om festens hovedpersoner.

5 gode grunde – Derfor skal du vælge mig som skuespiller der laver underholdning til kobberbryllup:
 • Professionel skuespiller siden 2007
 • Medlem af Dansk skuespillerforbund
 • Gennemtestet underholdningsindslag
 • En af Danmarks mest erfarne skuespiller til festunderholdning
 • Du kan vælge standard eller personlige shows

Fup fotografen laver underholdning til kobber bryllup

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til kobber bryllupsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent.

Kobber brudeparret bliver noget overrasket

Da ingen af dem kan huske at have hyret en fotograf, men kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber brylluppet. Underholdningen er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til kobberbryllup som er velegnet som festindslag til kobberbryllup. Du kan booke det som målrettet kobberbryllup sjov baseret udfra stikord og historier om festens hovedpersoner.

Hvis i er festens hovedpersoner

Som vil booke festunderholdning til jeres eget kobberbryllup, så kan jeg også bookes som general underholdning. Det betyder at det er alle jeres gæster som bliver involveret i underholdningen.

underholdning til kobberbryllup

Strisser Kalle laver underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup, så skal du booke strisser Kalle nu og få kanon fest underholdning til kobberbryllup

Kobber brudeparret bliver noget overrasket, da Strisser Kalle beretter om en forseelse de har lavet og han har modtaget en anmeldelse på det. Kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber bryllup.

Underholdning til kobber bryllup er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til kobber bryllupsfesten.

Varighed: 20 til 25 minutter

Skør Pizzabud laver festunderholdning til kobberbryllup

Pizza smeden er nok Danmarks mest travle pizzabud. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal i holde kobberbryllup eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer lidt ekstra krydderi på maden.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til kobberbryllup og andre bryllups arrangementer.

Pizzaen bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedpersoner samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til kobber bryllup.

Varighed: 20 til 25 minutter

Hvis du IKKE søger professionel underholdning til kobberbryllup? Så er denne hjemmeside spild af din tid…

Hvis du selv ønsker og bruge tiden til at forberede et underholdningsindslag til bryllupsfesten eller måske MOD til at rejse dig op foran alle gæsterne som er med til festen og holde en tale. Så skal du IKKE booke mig som underholdning til kobberbryllup

Hvis du skulle ombestemme dig, så er der er mange gode grunde til at booke mig fest komiker til jeres arrangement…

Underholdning til kobberbryllup, så ønsker man ikke at booke underholdningsindslag med grænseoverskridende adfærd…

Når du søger efter en underholdning til kobberbryllup på internettet, så findes der utrolig mange som tilbyder alle mulige former for forskellige festunderholdning. 

Nogle af de personer som laver underholdning, de har mindre erfaring med at optræde end andre. Der kan være med grænseoverskridende adfærd på grund af manglende situationsfornemmelse overfor alle gæsterne. Det gør at det festlige indslag kan være langt under bæltestedet eller måske hvor underholdningen er lavet med sjofle historier og kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette? 

Det har jeg et godt forslag til. Du kan nemlig…

 

Booke mig som underholdning til kobberbryllup. Så får du festunderholdning der kan opleves af alle børn og voksne som er med til festen.

Jeg er uddannet professionel skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007. Hvor jeg med over 200 årlige arrangementer for børn og voksne, er en af Danmarks mest erfarne og bookede skuespiller til festunderholdning. 

Når jeg laver underholdning til festr, så bruger jeg ikke hverken sjofle ord eller historier og er utrolig meget opmærksom på ikke at have en adfærd som kan være grænseoverskridende for gæsterne, sådan at underholdningen kan opleves af alle aldre.

Jeg tilbyder underholdnings- indslag med forskellige karakterer, såsom:

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok.

 

Du bliver nervøs bare ved tanken om at rejse dig op foran alle gæsterne.

Du har lyst til at holde en tale for kobberbrudeparret, da vedkommende betyder rigtig meget for dig. MEN du kan få helt ondt i maven og svedige håndflader, bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne ved festen. For og sige alt det du gerne vil til festens hovedpersoner…? 

ER det noget du kan genkende fra dig selv? 

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig:

 • Jeg kan holde din tale på en sjov måde…
 • Du får sagt alle de ting du ønsker, gennem festunderholdning.
 • Du slipper for at rejse dig foran gæsterne…

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes ethvert arrangement.

 

Når jeg laver underholdning til kobberbryllup, så kan du vælge imellem et standard eller personligt show. 

Jeg modtager personlige oplysninger med stikord og historier om eller din tale til festens hovedpersoner. Så vil jeg flette det hele ind i det show du har valgt jeg skal lave, på en sjov måde. Det vil hjælpe dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til dagens hovedpersoner. Helt uden du selv behøver at rejse dig foran alle gæsterne.

Du kan vælge mellem nedenstående underholdningsindslag, som alle er humoristiske og velegnede til dit bryllupsarrangementer:

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot. Hvor tilfredse er de?

Der er stor tilfredshed blandt alle mine kunder. Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer.

Jeg håber, at nedenstående anmeldelser vil hjælpe dig i retning af, at du tænker at jeg er den rigtige person til at leverer underholdning til kobberbryllup.

Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel skuespiller til en kobberbryllup.? 

Jeg er ikke den billigste skuespiller at booke som underholdning. MEN jeg er alle pengene værd..

underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup, koster alt for mange penge?.

Forskellen på når du booker en person som ikke har så meget erfaring med at optræde contra en professionel skuespiller. Så kan prisen godt være forskellen på sjov eller mindre sjov oplevelse til festen. Da det show du booker, godt kan hænge sammen med en manglende situationsfornemmelse, en manglende forberedelse til arrangementet fra den engagerede kunstner. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det betale sig for dig at bruge lidt ekstra penge i at booke en professionel skuespiller som laver underholdning til jeres fest.

For det skulle jo gerne blive en fest som vil blive husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

Priser & booking af en underholdning til kobberbryllup. Hvad får du ud af det…

Når du booker en underholdning til kobberbryllup, så skal du være meget opmærksom på at du modtager en kontrakt fra bookede kunstner. Sådan at du har papir på jeres aftale og alt hvad der er aftalt omkring priser, starttidspunkt for underholdning m.m. 

Men hvorfor skal du egentlig det?

Det vil give dig et tegn på om den bookede kunstner er professionel og overholder alle de indgåede aftaler…Så du ikke får en træls oplevelse på arrangement dagen.

MEN hvis ikke du modtager en endelig booking kontrakt, så kan du måske opleve at den engagerede kunstner ikke kommer på dagen, ikke kan huske alle de indgåede aftaler omkring prisen, måske glemmer start tidspunktet eller i værste tilfælde booker et andet og bedre betalt arrangement på dagen og aflyser dit. 

Det vil være en træls oplevelse?

Når du booker mig som underholdning til kobberbryllup, så modtager du altid en booking kontrakt på vores aftale. Denne booking kontrakt som du modtager fra mig indeholder alt omkring:

 • Booking kontrakt med alle oplysninger.
 • Vores aftalte pris som er (Alt inkl.)
 • Starttidspunkt for underholdningen
 • evt: Specielle aftaler m.m.

En anden ting som også er medregnet i mine underholdnings priser, det er den forberedelsestid jeg bruger på personlige informationer om dagens hovedpersoner. 

Forberedelsestid på underholdning til kobberbryllup. Kan da ikke tage så lang tid…?

MEN det gør det… Når du selv skal forberede et sjovt indslag til en kobberbryllup, så skal du være opmærksom på at det vil kræve typisk mange aftener. Hvor du skal mødes med de andre som skal med til festen og hvor i skal bruge tid på planlægningen hvad der skal ske på arrangement dagen. 

Når i så har fundet ud af hvad i skal lave til kobberbryllup arrangementet , så bliver du måske ramt af en tanke om det overhovedet er sjov, det i har fundet på…?

Ville det ikke være god løsning, hvis du faktisk kunne undgå en masse spildtid på forberedelse af noget som du ikke ved om er sjovt.. ?

 • Book mig med et indslag.
 • Gennemtestet underholdning siden 2003
 • Jeg bruger forberedelsestiden for dig før festen.
 • Du får sagt de ting til brudeparret, uden du behøver at rejse dig op foran alle gæsterne.

JA der findes en løsning.

Hvad sker der egentligt når du sender en online (GRATIS) forespørgsel til mig på underholdning til kobberbryllup…?

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til mig og få svar med det samme om jeg er ledig til den ønskede dato m.m. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement. Det er helt gratis. 

Svar på din forespørgsel?

 • Jeg gør mit bedste for at besvare indenfor 24 timer
 • Du modtage et kald fra mig, hvis jeg skulle få spørgsmål
 • Jeg sender et tilbud på underholdning inkl. alt (Hvis jeg er ledig)
 • Du vil modtage en sms, så du ved jeg har sendt en mail. 

Når du accepterer mit tilbud på underholdning til festen Hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftalen.

Er det sådan du tænker? 

Når du accepterer mit tilbud, så laver vi en booking kontrakt omkring aftale på underholdning.

Det gør jeg for at du også har et dokument på hvad vores aftale indeholder. Så er der ikke er noget at være i tvivl om og hvad der er aftalt vedr. underholdning til jeres arrangement. 

Jeg har et online booking system som fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et online booking link
 • Når du klikker på linket. 
 • Skal du udfylde alle punkterne i skemaet før du klikker på send booking. 
 • Du modtager en bekræftelse med alle oplysninger på.

Usikker på som mig som underholdning til kobberbryllup. Her kan du læse om hvem jeg er bag masken… 

Jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærkt fundament og en stor erfaring som specialist i at sætte gang i festen

 • Jeg er uddannet (Film) skuespiller 
 • Over 200 årlige arrangementer
 • En af Danmark mest bookede skuespiller

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund