underholdning til kobberbryllup

underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup som er velegnet som festindslag til kobberbryllup. Du kan booke det som målrettet kobberbryllup sjov baseret udfra stikord og historier om festens hovedpersoner.

Hvis i er festens hovedpersoner

Som vil booke festunderholdning til jeres eget kobberbryllup, så kan jeg også bookes som general underholdning. Det betyder at det er alle jeres gæster som bliver involveret i underholdningen.

___________________________________________________________

Fup fotografen laver underholdning til kobber bryllup

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til kobber bryllupsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent.

Kobber brudeparret bliver noget overrasket

Da ingen af dem kan huske at have hyret en fotograf, men kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber brylluppet. Underholdningen er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten.

Varighed: 35 minutter

Strisser Kalle laver underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup, så skal du booke strisser Kalle nu og få kanon fest underholdning til kobberbryllup

Kobber brudeparret bliver noget overrasket, da Strisser Kalle beretter om en forseelse de har lavet og han har modtaget en anmeldelse på det. Kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber bryllup.

Underholdning til kobber bryllup er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til kobber bryllupsfesten.

Varighed: 20 til 25 minutter

Skør Pizzabud laver festunderholdning til kobberbryllup

Pizza smeden er nok Danmarks mest travle pizzabud. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal i holde kobberbryllup eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer lidt ekstra krydderi på maden.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til kobberbryllup og andre bryllups arrangementer.

Pizzaen bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedpersoner samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til kobber bryllup.

Varighed: 20 til 25 minutter

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund