Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til svendegilde

Skør fotograf underholdning til en 30 års fødselsdag

Underholdning til en rund fødselsdag som en 30 års fødselsdag, så skal du booke Fup fotografen. Så får du kanon fest underholdning samt alle billederne fra fødselsdagsfesten med i prisen.

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til fødselsdagsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent.

30 års fødselaren bliver noget overrasket, da han eller hun ikke kan huske at have hyret en fotograf, men fødselaren  og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til 30 års fødselsdagen.

Underholdning til fødselsdagen er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten.

Varighed ca. 35 minutter

Underholdning til 30 års fødselsdag

Skør Pizzabud til 30 års fødselsdag

Pizza smeden er nok den skøreste og mest travle pizzabud i Danmark. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal du holde en 30 års fødselsdag eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer lidt ekstra krydderi på maden.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til 30 års fødselsdag og andre fødselsdags arrangementer.

Pizzaen bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedperson samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til 30 års fødselsdagsarrangement.

Varighed: ca. 25 minutter

Underholdning til 30 års fødselsdag

Strisser Kalle

Den skøre politimand Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han søger efter (fødselaren) da han har fået en anmeldelse på festens hovedperson. Det er en anmeldelse som kræver at fødselaren skal en tur med på stationen.

Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke. Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene.

På forhånd har han modtaget personlige informationer om festens hovedperson som f. eks  om nummerplade nummeret på fødselarens bil, en ubetalt fartbøde eller det kunne være noget fødselaren har dummet sig med.

Varighed: 20 til 25 minutter

Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag kan målrettes, hvor jeg fletter stikord og historier ind i underholdningen om festens hovedperson. Eller jeg kan bookes som general festunderholdning, hvor det er alle gæsterne som bliver involveret i showet.

General eller målrettet underholdning til fødselsdag

Jhar stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet fødselsdagsunderholdning. Underholdningen tilrettelægges udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson.

Det samlede oversigt

Her kan du se det samlede oversigt over alle de karakterer som findes på gangifesten.dk Hvis du har specielle ønsker til karakter, så kontakt Peter for nærmere info. Se oversigten her

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund