Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag med den skøre fotograf. Underholdning til en rund fødselsdag som en 30 års fødselsdag, så skal du booke Fup fotografen. Så får du kanon fest underholdning samt alle billederne fra fødselsdagsfesten med i prisen.

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til fødselsdagsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent. 30 års fødselaren bliver noget overrasket, da han eller hun ikke kan huske at have hyret en fotograf.

Fødselaren og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til 30 års fødselsdagen.

Underholdning til fødselsdagen er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten.

Her kan du læse mere om fupfotografen Her kan du læse mere om hvad du selv kan lave til en 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

Pizza smeden er nok den skøreste og mest travle pizzabud i Danmark. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal du holde en 30 års fødselsdag eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer lidt ekstra krydderi på maden.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til 30 års fødselsdag og andre fødselsdags arrangementer.

Pizzaen bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedperson samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til 30 års fødselsdagsarrangement.

Her kan du læse mere om det skøre pizzabud

30 års fødselsdag sjov

Den skøre politimand Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han vil lave 30 års fødselsdag underholdning.Strisser Kalle søger efter (fødselaren) da han har fået en anmeldelse på festens hovedperson. Det er en anmeldelse som kræver at fødselaren skal en tur med på stationen.

Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke. Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene når det gælder underholdning 30 års.

På forhånd har han modtaget personlige informationer om festens hovedperson som f. eks  om nummerplade nummeret på fødselarens bil, en ubetalt fartbøde eller det kunne være noget fødselaren har dummet sig med.

Her kan du læse mere om bugtaler til fest

Underholdning 30 års fødselsdag

Når du selv ønsker at lave sjov til 30 års fødselsdag, så er det noget som typisk tager flere aftenener og planlægge. Først skal du finde ud af hvad det skal være, så skal det planlægges og måske skal der handles ind for at lave dit indslag til 30 års fødselsdag.

Men en anden faktor som mange mennesker ikke tænker på, det er afviklingen på selv arrangement dagen. Da det kan give lidt ondt i maven bare ved tanken om at skulle rejse sig op foran alle gæsterne til festen.

Det kunne også være at du var nervøs for at blive følelsesmæssig påvirket når du skulle stå foran gæsterne og fortælle dagens fødselar, hvor meget vedkommende betyder for dig?

Ideer til underholdning til 30 års fødselsdag

Peter Møller Hansen har i mange år lavet underholdning 30 år fødselsdag. Det er festindslag, som både kan målrettes udefra personlige oplysninger om festens hovedperson.

Enten med dumheder, særheder og uheldige situationer eller med gode ting og positive ting. Uanset hvad der er tale om, så bliver det festlige indslag til 30 års fødselsdag.

Underholdning til 30 års fødselsdagsfest

Jeg har gennem årene fået utrolige gode anmeldelser på mine festlindslagt ti 30 års fødselsdag. Her nedenstående kan ddt se og læse lidt fra tidligere arrangementer. Men eller kan jeg også findes på trustpilot.

OBS: Hvis du skal booke mig til et sjovt indslag til 30 års fødselsdag, så er jeg typisk booket godt frem i kalenderen. Det betyder at jo før du booker, jo større chance er der for at jeg er ledig til den pågældende dato hvor du ønsker underholdning fødselsdag 30 år.

Underholdning til 30 års fødselsdag

underholdning til 30 års fødselsdag

Af Peter Møller Hansen