Go to Top

Underholdning til 70 års fødselsdag

Underholdning fødselsdag 70 år

Underholdning fødselsdag 70 år bookes med skuespiller Peter Møller Hansen

Underholdning fødselsdag 70 år kan skræddersyes udfra stikord og personlige historier omkring festens hovedperson. Dette laves om til vittigheder til 70 års fødselsdag eller tale 70 års fødselsdag. Herfra er der dømt højt humør og store latterbrøl, da sandhederne om fødselarens særheder, dumheder og dårlige vaner ser dagens lys til 70 års fødselsdag.

70 års fødselsdag indslag vil være en blanding af planlagte gags samt situationskomik rundt blandt gæsterne udfra hvad de siger og spiller med på. 

Mine priser for underholdning til 70 års dagen er inkl. alt: Forberedelses tid af personlige oplysninger, transport tid, brændstof, underholdning på dagen m.m.

Underholdning fødselsdag 70 år

Fupfotografen laver underholdning til 70 års fødselsdag

Når skuespiller Peter Møller Hansen underholder som den falske fotograf. Så er underholdningen baseret situationskomik i absolut særklasse, hurtige kommentarer på det som gæsterne spiller med på og underholdning med personlige oplysninger som f.eks sjov tale til 70 års fødselsdag..

Beskrivelse af forslag til 70 års fødselsdag

Fup fotografen kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor jeg beklager at han sådan kommer brasende. Men han er simpelthen faret vild og kan ikke finde festen, hvor X holder sin 70 års fødselsdag. 

OBS: Forvirring kan forkomme, for mange gæster / festens hovedperson vil tænke er det underholdning eller er det alvor..

Når fupfotografen laver underholdning fødselsdag 70 år, så foregår rundt blandt gæsterne alt imens der bliver taget billeder af alle gæsterne. Alle billeder sendes lige efter festen. Billederne vil være alt, lige fra normale par billeder, single billeder og billeder taget fra en måske lidt skæv vinkel.

Hvis det ønskes, så kan fupfotografen også afholde festtaler 70 års fødselsdag

Varighed: 35 minutter 

Underholdning fødselsdag 70 år

Festindslag med det skøre pizzabud til 70 års fødselsdag

Peter Møller Hansen som er manden bag det skøre pizzabud er uddannet skuespiller. Han vil med underholdning til 70 års fødselsdagen sørger for at latter musklerne får frit løb og festen sent vil blive glemt. Send online forespørgsel allerede idag. 

Beskrivelse af underholdning

Underholdningen med det skøre pizzabud sker på et aftalt tidspunkt under festen, hvor festens hovedperson vil være en smule forundret over at der pludselig kommer festunderholdning.

Det skøre pizzabud beretter om hvordan festens hovedperson har bestilt denne pizza. Samt hvor store problemer han har haft med at bage denne pizza og udfordringer med politiet på vejen.

Alt sammen noget som bliver lagt oven på prisen for pizzaen. Underholdningen er en blanding af situationskomik og med personlige oplysninger

Evt. kan bruges til sjove taler til 70 års fødselsdag eller hvis der er tale til mors 70 års fødselsdag

Varighed: 20 til 25 minutter

Stikord & personlige oplysninger

Når du vælger underholdning fødselsdag 70 år med stikord og personlige oplysninger, så er det vigtig at det er oplysninger som kan tåle dagens lys og ikke er under bæltestedet. 

Det der er vigtig er at det er oplysninger som kendertegner dagens fødselar. Så et enkelt stikord med at vedkommende slår en prut, når man skal slå en prut. Det vil være sjovere end en dybdegående historie med noget vedkommende har dummet sig med og der ikke er nogen der kender til historier.

Hvad skal jeg ellers vide?

Jeg skal selvfølgelig vide navnet og fritidsinteresser, særheder, vaner og evt beskæftigelse. Når du booker mig, så skal jeg modtage alle informationerne senest 4 dage før arrangementet sådan at jeg kan forberede det ind i underholdningen eller lave en tale til 70 års fødselsdag.

Feedback på festindslag til en 70 års fødselsdag

Tusinde tak for det hylende morsomme underholdning 70 års fødselsdag med fupfotografen du gjorde til min far, Elo Breumlunds 70 års fødselsdag på Struer vandrehjem. Jeg kan vist roligt sige, at alle fik total grineflip af dig, din mimik og ikke mindst den fantastiske “ping-pong” samtale du formåede at have med fødselaren.

Det at du inddrog gæsterne med ballon pusteri gjorde, at der blev øvet vældigt bagefter, til folk blev helt øre i kæberne. Samtalen da du var kørt gik livligt, og jeg hørte ikke een eneste der ikke syntes du havde ramt plet, og var fantastisk. Faktisk var flere henne og bede mig om dit nummer.

Fup fotografens billeder fra festen ligger pakket ind under juletræet, og det er bare nogle gode og skæve billeder. Fedt at have dem bagefter festen er slut. Glædelig jul til dig og dine Og hils så lige julemanden

Lone Breumlund fra Gjæssø

Underholdning fødselsdag 70 år

Fødselsdag 70 år

Udover sjove indslag til 70 års fødselsdag, så kan det være svært at finde på hvad man kan give, hvis det er en gave til 70 års mand eller gave til 70 års kvinde. Men jeg vil her prøve at komme med nogle eksempler på hvad du kan gøre.

Indslag til 70 års fødselsdag

Når man skal lave festlige indslag til 70 års fødselsdag, så behøver man ikke altid booke en professionel skuespiller til at klare opgave. Det er nemlig noget du selv kan gøre hvis du har tiden til at forberede det. Så bliver det både personlig og billigere. Her kommer et par forslag.

Ideer 70 års fødselsdag

Dagbogen er en sjov ide, som jeg selv har brugt ved festlige lejligheder. jeg har været til. Dagbogen er som en personlig og sjov tale 70 års fødselsdag. Det vil sige at du skriver nogle historier ned om festens hovedperson.

Så bagefter skriver du historierne i “jeg” form.

Så det kommer til og lyde som en dagbog. Det kan både være skøre historier, men det kan også være historier hvor fødselaren skamroser sig selv. Det bliver en sjov 70 års fødselsdag tale.

Gaver til 70 års fødselsdag

Når man skal give en gave til 70 års fødselsdag, så er en god og værdsat gave altid at man får taget nogle familie billeder 70 års fødselsdag. Det kan være et billede af børnene, børnebørnene eller et billede af alle samme på en gang.

Det er altid en gave som der vil blive set tilbage på med stor fornøjelse. Hvis du søger andre ideer til 70 års fødselsdag?

Gaveideer til 70 års fødselsdag

70 års fødselsdag gave, så normal så har fødselaren ikke særlige mange ønsker til fødselsdagen, da man typisk ikke mangler noget i den alder. Så en anden gave 70 års fødselsdag man kan give, er oplevelses gaver.

Forstil dig engang hvis i bookede en weekend ophold i en sommerhus. En weekend hvor alle børn og børnebørn er samlet til noget sjov til 70 års fødselsdag.

Hvad giver man til en 70 års fødselsdag

Når man søger ideer til underholdning til 70 års fødselsdag, så er der mange muligheder. Først skal du finde ud af om det er noget du selv vil bruge tid på at forberede til selve festen.

Hvis du ikke selv vil bruge tiden på det

Så skal man booke en skuepiller til at lave sjov underholdning til 70 års fødselsdag. Her på siden finder du forskellige muligheder for 70 års fødselsdag underholdning.

Festtale til 70 års fødselsdag

Måske skal du holde tale til min mors 70 års fødselsdag, forberede din søns tale til fars 70 års fødselsdag eller holde tale til 70 års fødselsdag kvinde.

Uanset hvad det er til, så kræver det noget forberedelses tid. Men din tid vil også blive værdsat af festens hovedperson.  Når du laver en tale til 70 års fødselsdag mand eller tale til fars 70 års fødselsdag, så er det en handling, som altid kan gøre en mand blød i knæene.

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af dansk skuespillerforbund