Go to Top

Underholdning til 70 års fødselsdag

Jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til 70 års fødselsdag.

Her kan du læse meget mere om de forskellige underholdnings karakter jeg optræder med, når det gælder underholdning til en 70 års fødselsdag.

Hvilken festunderholdning skal du så vælge til en 70 års fødselsdag ??

Underholdning til 70 års fødselsdag

Underholdning 70 års fødselsdag med strisser Kalle

Underholdning til fødselsdags festen med strisser Kalle, skræddersyes udfra stikord og personlige historier omkring festens hovedperson. Strisser Kalle ind til festen på et aftalt tidspunkt, da han har erfaret at den anmeldte person befinder sig her (festens hovedperson)

Efter en kort afhøring af fødselaren, må strisser Kalle tage nogen andre metoder i brug, da han ikke får de helt rigtige svar fra dagens ødselaren. Herfra er der dømt højt humør og store latterbrøl, da fødselaren nu “selv” fortæller om alle sine særheder, dumheder og dårlige vaner m.m.

Læs mere om strisser Kalle

Underholdning 70 års fødselsdag med pizza smeden

Pizza smeden fra BÆlum pizza har lige lukket sin butik, da telefonen ringer. Kunden vil gerne bestille en pizza og pizza smeden prøver og forklare at der er lukket, men kunden kommer med en god forklaring på, at han eller hun mangler en pizza.

Pizza smeden forbarmer sig overfor kunden, som lyder rigtig sød og han åbner igen og laver den bestilt pizza. Da Pizza smeden så kommer frem for og levere denne pizza, bliver han meget overrasket over det antal gæster som sidder med til fødselsdagsfesten, contra den ene pizza som han står med i hånden.

Først tror han at han er kørt til den forkerte adresse, indtil han finder ud af hvem som har bestilt denne pizza. Herfra er det dømt fest underholdning til 70 års fødselsdag

Festens hovedperson bliver involveret i dette indslag til fødselsdag, da det selvfølgelig er ham eller hende som har “bestilt” pizzaen. Underholdningen er en blanding af personlige oplysninger, situationskomik, planlagte gags, mimik og komik i absolut særklasse.

Læs mere om pizza smeden

underholdning til 70 års fødselsdag

Fup fotografen laver underholdning til 70 års fødselsdag

På et aftalt tidspunkt under festen, kommer fest & fup fotografen ind, en smule forvirret og for pustende. Da pulsen har lagt sig, spørger han om det er her (x) holder fest (dagens fødselar).

Festens hovedperson vil være en smule forundret over at fotografen pludselig står midt under hans eller hendes fest og forvirringen bliver større, da fotografen fortæller, at det er festens hovedperson som selv har bestilt ham til og komme.

Pludselig går det op for alle til festen at der er tale om underholdning til 70 års fødselsdag og latter musklerne får frit løb. Underholdningen er en blanding af situationskomik rundt blandt alle gæsterne, planlagte gags, imens der bliver taget billeder m.m.

Læs mere om fupfotografen

70 års fødselsdagsunderholdning med den skøre tjener

Den skøre tjener kommer  ind midt under festen og beklager at han er kommet for sent til festen. Alle ser meget forundret ud, da ingen var klar over at han skulle komme.

Så den skøre tjener spørger om det ikke er her X holder sin fødselsdagsfest, da det er fødselaren der selv har booket ham til og komme. På forhånd kan den skøre tjener have modtaget nogen personlige oplysninger om dagens hovedperson som flettes ind i underholdning til 60 års fødselsdag.

Underholdningen vil være en blanding af planlagte gags samt situationskomik rundt blandt gæsterne udfra hvad de siger og spiller med på.

Læs mere om den skøre tjener

Underholdning til 70 års fødselsdag med Fest & fup fotografen

Tusinde tak for det hylende morsomme stykke arbejde du gjorde til min far, Elo Breumlunds 70 års fødselsdag på Struer vandrehjem. Jeg kan vist roligt sige, at alle fik total grineflip af dig, din mimik og ikke mindst den fantastiske “ping-pong” samtale du formåede at have med fødselaren.

Det at du inddrog gæsterne med ballon pusteri gjorde, at der blev øvet vældigt bagefter, til folk blev helt øre i kæberne. Samtalen da du var kørt gik livligt, og jeg hørte ikke een eneste der ikke syntes du havde ramt plet, og var fantastisk. Faktisk var flere henne og bede mig om dit nummer.

Fup fotografens billeder fra festen ligger pakket ind under juletræet, og det er bare nogle gode og skæve billeder. Fedt at have dem bagefter festen er slut. Glædelig jul til dig og dine Og hils så lige julemanden –Kærlig hilsen

Lone Breumlund fra Gjæssø

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.