Go to Top

Underholdning 30 års fødselsdag

Jeg tilbyder underholdning til 30 års fødselsdag.

Jeg tilbyder målrettet underholdning til 30 års fødselsdag, hvor jeg fletter stikord og historier ind i underholdningen om festens hovedperson. Eller jeg kan bookes som general festunderholdning, hvor det er alle gæsterne som bliver involveret i showet.

General eller målrettet underholdning til fødselsdag

Nogen entertainere på nettet tilbyde typisk et fast indslag til fødselsdag.

Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet fødselsdagsunderholdning. Underholdningen tilrettelægges udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson.

Hvad er stikord

Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

JA TAK – Jeg er overbevist 

underholdning 30 års fødselsdag

Underholdning

Jeg optræder med flere forskellige karakterer, som kan tilpasses som fødselsdag sjov til en 30 års fødselsdag. Hvis det er en kvinde som har fødselsdag, så er det altid sjovt og booke det skøre pizzabud, som laver komisk strip.

Det kunne også være et besøg af fupfotografen, som både laver sjov med dagens fødselar men også involverer alle gæsterne i showet.

Det samlede oversigt

Her kan du se det samlede oversigt over alle de karakterer som findes på gangifesten.dk Hvis du har specielle ønsker til karakter, så kontakt Peter for nærmere info. Se oversigten her

Hvem er Peter Møller Hansen

Startede sin karriere i slutningen af år 2000 og siden januar 2007 har han arbejdet som skuespiller på fuld tid. Peter er uddannet skuespiller og med over 200 årlige arrangementer, er han idag en af landet mest bookede skuespillere.. 

Kontakt ham allerede idag

Peter Møller Hansen er medlem af Dansk skuespillerforbund