Go to Top

Underholdning 30 års fødselsdag

Jeg tilbyder forskellige former for underholdning, som er velegnet som underholdning 30 års fødselsdag.

Jeg tilbyder målrettet underholdning til fødselsdagen, hvor jeg fletter stikord og historier ind i underholdningen om festens hovedperson. Eller jeg kan bookes som general festunderholdning, hvor det er alle gæsterne som bliver involveret i showet.

Hvilken festunderholdning skal du vælge til en 30 års fødselsdag ??

underholdning 30 års fødselsdag

komisk strip

Komisk strip show til 30 års fødselsdag

Book et komisk strip show med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til festen.

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til festen

Læs mere om komisk strip show

Underholdning til 30 års fødselsdag med strisser Kalle. 

Strisser Kalle kommer ind midt under festen under det påskud at han har modtaget en anmeldelse ang. en forseelse på en person til denne 30 års fødselsdag.

Han spørger ind til om det ikke er her “X” holder sin fødselsdag, da det er ham eller hende som ikke har overholdt loven. Dagens fødselar vil selvfølgelig se noget forundret ud, for syntes ikke og kunne huske at have overtrådt loven.

Herfra er der dømt underholdning 30 års fødselsdag med situationskomik og mimik i særklasse, imens festens hovedperson bliver involveret i et fest indslag til 30 års fødselsdag, udfra personlige oplysninger m.m

Læs mere om strisser Kalle

Underholdning til 30 års fødselsdag med Pizza smeden

Pizza smeden kommer ind midt under festen under det påskud at han har modtaget en bestilling på pizza, til denne 30 års fødselsdag. Han ser dog noget forundret ud i ansigtet, da i sidder det antal gæster til festen som i gør, contra den ene børnepizza, som han står med i hånden.

Han spørger ind til om det ikke er her “X” holder sin fødselsdag, da det er ham eller hende som har bestilt denne “Pizza”. Dagens fødselar vil selvfølgelig se noget forundret ud, for syntes ikke og kunne huske at have bestilt nogen pizza.

Herfra er der dømt underholdning 30 års fødselsdag med situationskomik og mimik i særklasse, imens festens hovedperson bliver involveret i et fest indslag til 30 års fødselsdag, udfra personlige oplysninger m.m

Læs mere om pizza smeden

Fup fotografen til 30 års fødselsdag

Fup fotografen kommer ind midt under festen og efter en kort præsentation af sig selv, vil alle gæsterne blive en del af jeres hid tids sjoveste festbilleder.

Underholdningen er baseret på situationskomik udfra hvad gæsterne siger og gør alt imens fest & fup fotografen bevæger sig rundt blandt alle gæsterne, tager billeder og laver underholdning til 30 års fødselsdag.

Nogen billeder bliver taget tæt på, andre langt fra og nogen i en lidt skæv vinkel. Men ens for dem alle er at fest og fup fotografen har “øje” for det sjove foto og vil med skøre gangarter, mimik & komik i særklasse tage sjove og almindelige festbilleder.

Læs mere om fup fotografen

underholdning 30 års fødselsdag

Den skøre tjener til 30 års fødselsdag

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til fødselsdag, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til fødselsdagsfesten. Underholdning til fødselsdag, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver målrettet.

Indslag til fødselsdag med den skøre tjener, er hylende morsomt og der er dømt latterkramper og tåre i øjnekrogene. OBS: Underholdning til fødselsdagen med den skøre tjener indeholder ikke servering ved bordene. Der er udelukkende tale om et festligt indslag til enhver fødselsdags arrangement.

Læs mere om den skøre tjener

General eller målrettet underholdning 30 års fødselsdag

Nogen entertainere på nettet tilbyde typisk et fast indslag til fødselsdag. Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet fødselsdagsunderholdning udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.