Go to Top

Underholdning 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

send online forespørgsel på underholdning

Underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag kan målrettes, hvor jeg fletter stikord og historier ind i underholdningen om festens hovedperson. Eller jeg kan bookes som general festunderholdning, hvor det er alle gæsterne som bliver involveret i showet.

General eller målrettet underholdning til fødselsdag

Jhar stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet fødselsdagsunderholdning. Underholdningen tilrettelægges udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson.

underholdning til 30 års fødselsdag

Skør fotograf underholdning til en 30 års fødselsdag

Underholdning til en rund fødselsdag som en 30 års fødselsdag, så skal du booke Fup fotografen. Så får du kanon fest underholdning samt alle billederne fra fødselsdagsfesten med i prisen.

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til fødselsdagsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent.

30 års fødselaren bliver noget overrasket, da han eller hun ikke kan huske at have hyret en fotograf, men fødselaren  og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til 30 års fødselsdagen.

Underholdning til fødselsdagen er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten.

Varighed ca. 35 minutter 

underholdning til 30 års fødselsdag

Skør Pizzabud til 30 års fødselsdag

Pizza smeden er nok den skøreste og mest travle pizzabud i Danmark. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal du holde en 30 års fødselsdag eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer lidt ekstra krydderi på maden.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til 30 års fødselsdag og andre fødselsdags arrangementer.

Pizzaen bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedperson samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til 30 års fødselsdagsarrangement.

Varighed: ca. 25 minutter

underholdning til 30 års fødselsdag

Beskrivelse af komisk strip underholdning

Book et indslag med det skøre pizzabud og der er dømt store grin og latterkramper blandt gæsterne til festen. Underholdningen med Damnarks skøreste pizzabud er en blanding af situations komik, hurtige bemærkninger og komik i absolut særklasse.

Pizzasmeden kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, for og leverer den pizza som er blevet bestilt. Han bliver noget forundret over det antal gæster der er med til festen, contra den ene børnepizza han har med.

Han retter henvendelse til den kvinde som har bestilt denne pizza for og høre om hun kun har tænkt på sig selv eller hvad der lige sker her. På forhånd har han modtaget stikord og historier omkring festens hovedperson, som flettes ind i underholdningen på en sjov og humoristisk måde.

Varighed: 20 til 25 minutter

underholdning til 30 års fødselsdag

Strisser Kalle

Den skøre politimand Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han søger efter (fødselaren) da han har fået en anmeldelse på festens hovedperson. Det er en anmeldelse som kræver at fødselaren skal en tur med på stationen.

Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke. Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene.

På forhånd har han modtaget personlige informationer om festens hovedperson som f. eks  om nummerplade nummeret på fødselarens bil, en ubetalt fartbøde eller det kunne være noget fødselaren har dummet sig med.

Varighed: 15 til 20 minutter

Her kan du læse lidt feedback

Hvad er personlige oplysninger

Personlige oplysninger skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis du ønsker at jeg skal lave underholdning til 30 års fødselsdag udefra personlige informationer om festens hovedperson. Så skal jeg modtage stikord og historier senest 4 dage før arrangementet skal afvikles.

Kan alle oplysninger bruges?

Nej, det kan de ikke! Det er vigtig at de informationer jeg modtager, er informationer som kan tåle dagens lys og de ikke er under “bæltestedet” Selv om de siger at jeg bare skal give den gas, så har jeg selv en grænse for hvad jeg syntes er sjovt og hvad jeg kan tillade mig.

OBS: Det er vigtig at de informationer jeg får, er informationer som kendetegner fødselaren og noget som så mange gæster kender til. Så blive det sjovest frem for en sjov historie som ingen kender til.

Priser på Underholdning

Jeg har ikke faste priser på underholdning. Men når du kontakter mig på mail eller via telefon.

Så informere du mig om hvor i landet det skal afholdes, hvilken dato og tidspunkt på dagen det drejer sig om. Så oplyser jeg dig en pris for underholdningen inkl. alt. 

Prisen inkl. alt

Det vil sige en pris som dækker forberedelses tiden af personlige oplysninger, transport tid tur / retur, brændstof, underholdning på dagen og forsendelse af billeder (hvis fotografen)

Jeg optræder med flere forskellige karakterer, som kan tilpasses som fødselsdag sjov til en 30 års fødselsdag. 

Det samlede oversigt

Her kan du se det samlede oversigt over alle de karakterer som findes på gangifesten.dk Hvis du har specielle ønsker til karakter, så kontakt Peter for nærmere info. Se oversigten her

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Peter Møller Hansen er medlem af Dansk skuespillerforbund