Go to Top

Underholdning til guldbryllup

guldbryllup

Du søger efter underholdning til guldbryllup

Jeg tilbyder forskellige former for underholdning som overraskelse til guldbryllup. Du kan booke det som general festunderholdning hvor det er alle gæsterne der indrages i showet.

Men du kan også booke det som målrettet underholdning til guldbryllups festen, så det er skræddersyet udfra stikord og historier om festens hovedpersoner..

Det er muligt og læse mere om, hvad andre mennesker syntes om mit underholdning. Klik her for og læse feedback på underholdning til festen.

Se nedenstående, hvor du kan vælge imellem forskellige karakterer som jeg kan optræde som til guldbryllup.

Hvilken underholdning skal du vælge til guldbryllup ??

Underholdning til guldbryllup. Mimik og komik i absolut særklasse

Den mest bookede er fup fotografen, som er en blanding af planlagte gags & situations-komik, alt sammen, imens det foregår rundt blandt alle gæsterne og han tager billeder.

Underholdningen går ud på at festfotografen kommer ind og beklager at han er kommet for sent til guldbryllupsfesten til alles store overraskelse og ikke mindst guldbryllupsparret.

Du kan læse meget mere om fup fotografen her

Underholdning til guldbryllup

Fest Underholdning til guldbryllup. 

Underholdningen som er en blanding af planlagte gags & situations-komik samt personlige oplysninger om guldbrudeparret

Underholdningen går ud på at Strisser Kalle kommer ind til guldfesten til alles store overraskelse og ikke mindst guldbryllupsparret. da han beretter om at han har fået en anmeldelse på en forseelse.

Du kan læse meget mere om Strisser Kalle her

Pizza smeden “leverer” mad til guldbryllup

Pizzasmeden ser meget forundret ud, da han står med en børne pizza i hånden og i sidder det antal gæster til festen, som i nu gør.

Han undskylder meget at han sådan er kommet brasende ind til festen

men er nød til og høre om det er her X holder guldbryllup. Til brudeparrets store overraskelse, så er det dem som har bestilt denne pizza.

Læs mere om pizza smeden

guldbryllups underholdning

Den skøre tjener – serverer festunderholdning til guldbryllup

Situationskomik, mimik, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, planlagte gags og løjer er bare noget af det der sker når man booker den skøre tjener til og besøger et guldbryllup.

En ting er sikkert.

Den skøre tjener Møllers serverer ikke mad og drikke, men han er din garanti for et godt grin og højt humør. Alt sammen noget som er med til og gøre at guldbryllups festen sent vil blive glemt.

Her kan du læse meget mere om den skøre tjener 

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.