Go to Top

Underholdning til konfirmation pizzabud

Underholdning til konfirmation Pizzabud er underholdning med sjov humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til konfirmationsfesten, som sent vil blive glemt.

Pizzasmeden er et kanon sjov underholdnings indslag til årets konfirmationsfest, hvor underholdning skræddersyes udfra personlige oplysninger om dagens konfirmand. Det skøre pizzabud har utrolig stor erfaring med og optræde til konfirmations fester rundt omkring i hale landet,

Underholdning til konfirmation pizzabud

Pizza smeden kommer brasende ind til festen på et “aftalt tidspunkt” og ser meget forundret ud, da han opdager hvor mange gæster som er med til konfirmations festen, contra den ene børnepizza som han er kommet for og leverer.

Pizza smeden præsentere sig for alle gæsterne og beretter lidt omkring hvor meget besvær han har haft med at bage denne pizza samt problemer med køreturen, før han retter henvendelse til dagens konfirmand, som har bestilt denne pizza.

Sjovt og personlig indslag til konfirmation.

Et personling indslag til konfirmationsfesten, kan indeholde lidt omkring konfirmandens madvaner, særheder, vaner, fritidsinteresser, fremtidsdrømme osv. Men konfirmations indslag med pizzasmeden kan også laves udfra din tale og de ting du gerne vil sige (fordi du har svært ved og rejse dig foran forsamlingen.) På den måde får du sagt det du vil på en sjov måde igennem pizzasmeden. Hvis det ønskes kan det også lade sig gøre at pizzasmeden overrækker en gave til konfirmanden,

Varighed: 20 til 25 minutter.

send online forespørgsel på underholdning

underholdning til konfirmation pizzabud

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.