Go to Top

Spørgsmål og svar

Her på siden kan du finder svar på mange af dine spørgsmål, når det drejer sig om booking af underholdning til festen.

Jeg er dybt taknemmelig for alle de kunder der booker mig hvert år.

Jeg vil nedenstående prøve at svare på de typiske spørgsmål jeg får i min dagligdag. Skulle du have spørgsmål som ikke er besvaret her, så er du velkommen til at ringe til mig på telefon 23838191

Hvor langtid har jeg lavet underholdning

2002 var året jeg startede som den skøre tjener. Jeg har siden januar 2007 levet af og lave underholdning rundt omkring i landet. Jeg optræder idag med flere forskellige karakter, som du kan læse mere om her på siden.

Jeg har over 200 årlige arrangementer og er en af de mest bookede kunstnere i Danmark.

Skal du forespørge i god tid før fest

Til konfirmationer i april og maj måned, så skal man booke i god tid før arrangementet. Typisk 1 år frem i tiden er jeg altid booket til konfirmationer, så hvis man vil være sikret underholdning (kristihimmelfart – bededag m.m.) så skal det være i god tid før.

Det samme gælder til årets julefrokoster som også er travle måneder.

Send online forespørgsel på underholdning

Du kan sende en online forespørgsel til mig ved at klikke her og jeg svare tilbage hurtigst mulig. Du vil modtage et svar om jeg er ledig til den pågældende dato, samt jeg sender et tilbud med prisen for mit show.

Kan du ikke vente er du også velkommen til at kontakte mig på 23838191

Modtager du et svar / tilbud på underholdning

Efter jeg modtager din forespørgsel, så sender jeg dig et svar om jeg er helt ledig eller hvilket tidspunkt jeg har mulighed for at være fremme ved jeres arrangement den pågældende dato.

Hvis jeg er fuld booket, så modtager du også et svar om dette og evt et tilbud på underholdning fra nogen af mine gode kollegaer, som jeg kan henvise til.

Hvad er incl i prisen på underholdning

Når jeg sender dig et tilbud på underholdning, så er det et tilbud hvor der er taget højde for alt. Det vil sige det er en pris incl. evt forberedelses tid af stikord og historier, min transport tid, brændstof, underholdning på dagen, evt billeder og forsendelse af cd.rom m.m.

Så du modtager altså en pris incl alt og ikke nogen tillægs priser når du acceptere mit tilbud på underholdning

Moms på prisen når man booker underholdning?

Jvf SKAT er underholdning under punktet kunstnerisk virke (teater) og dermed er prisen som jeg oplyser, når jeg sender tilbud til dit arrangement momsfritaget.

Booket du underholdning igennem et booking bureau, så tillægges der en provision til kunstneres honorar. Denne provision er + moms

Du vil booke mig til en fest og hvad sker der så

Du er nu så langt at du har bestemt dig for at booke mig til arrangementet. Så sender jeg dig et booking link, som du skal klikke på. I dette skema udfylder du alle punkter, såsom arrangement adressen, dine kontakt oplysninger, hvad jeg skal optræde som osv

Når alle punkter er udfyldt skal du bare trykker send.

Sendes der en booking bekræftelse

Efter du har trykket send, så havner din booking bekræftelse i min indbakke

Herefter sender jeg den til dig som en booking bekræftelse på vores aftale, så du også har papir på det med aftalen, kontakt oplysninger m.m.

Hvorfor kan du ikke aflyse et arrangement

Arrangøren kan IKKE annullere en booket aftale og det aftalte honorar er til udbetaling uanset aflysningens begrundelse. Grunden til dette er at når du booker mig, så har vi en aftale og jeg booker mig ikke til et anden arrangement, netop fordi vi har indgået en booking aftale på underholdning til jeres fest.

Hvad er general underholdning til festen

Det er f. eks hvis der er tale om underholdning til julefrokost i firmaet eller hvis det er festens hovedperson som selv booker underholdning til sin fest og der ikke ønskes nogen form for skræddersyet festindslag.

Det vil sige general underholdning hvor der ikke er noget bestemt person som skal køres på, men det går lidt ud over alle gæster som er med til festen

Underholdning til festen med stikord & historier

Der kan vælges og booke underholdning som bliver skræddersyet udfra personlige oplysninger om festens hovedperson, udvalgte gæster, chefen i firmaet eller måske årets medarbejder. Disse oplysninger skal selvfølgelig kunne tåle dagens lys.

Ex på stikord: navn, beskæftigelse, fritidsinteresser, særheder, vaner, dumheder m.m. kort sagt alt som kendertegnes ved den eller de pågældende personer.

Får jeg altid positiv feedback på underholdning

Jeg modtager rigtig god feedback på det underholdning som jeg laver. Dette kan du læse mere om, hvis du klikker rundt på min hjemmeside.

Men selvfølgelig sker det engang imellem at det ikke går helt som jeg selv ønsker. Der er flere ting som kan spille ind. Folk er for fulde, indretning af festlokale, hvor ikke alle kan se, tidspunktet for underholdning, forsinkelse, forventningsafstemning med det underholdning med booker osv.

Men uanset hvad, så forsøger jeg altid at gøre mit bedste så alle parter er glade og tilfredse, når jeg levere festunderholdning