Go to Top

Komisk strip show

Komisk strip show

Book et komisk strip show med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til festen.

Komisk strip show tilpasses til ethvert festlig arrangement

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til fødselsdage, bryllup, polterabend, julefrokost, svendegilde og konfirmations arrangementer.

Komisk strip show som tilvalg

Når man booker enten pizza smeden eller strisser Kalle, så kan dette komiske stripshow bookes som et tilvalg til afslutningen på underholdningen.

Varighed: 25 minutter

send online forespørgsel på underholdning

Er du overbevist om at Pizzasmeden skal underholde til jeres fest? Ellers så læs lidt feedback fra tidligere arrangement

Komisk strip show med Pizzasmeden

Feedback vedrørende underholdning fra en 30 års fødselsdagsfest. Dit underholdnings indslag med pizzasmeden var intet mindre end GENIAL!! Den levede absolut op til vores forventninger.

Det var SÅ sjovt da du kom som det forvirrede pizzabud, og det var virkelig godt lavet, den måde du fik flettet de stikord ind, som du fik af os, omhandlende min søster.

Det komiske strip fik os alle til at bryde ud i latter – med både mavekramper og tårer trillende ned af kinderne af grin.

Vi var alle enige om, at det var det bedste underholdning nogen af os, nogensinde har set. Alle gæsterne var vilde med det, og det bliver stadig snakket om!

Du kan tro, jeg/vi vil booke dig en anden gang, hvis vi står og mangler festunderholdning.

Du kan KLART anbefales!!

Venlig hilsen – Anette Madsen – Holstebro

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.