Go to Top

Maskot

Kostumet er ikke alt, men kostumet er vigtig for at man som maskotperformer kan yde alt.

Hvis man ønsker det fulde effekt af sine maskotter, som skal når ud til sit publikum eller kunder. Så mener jeg det er et meget dum sted og spare.

Jeg har igennem de sidste mange år haft flere forskellige kostumer på. Jeg har prøvet billige kostumer, hvor man ikke kan ånde igennem, hovedet der ikk sidder fast samt dragten er mega tung og skoene kan ikke sidde fast på fødderne. Det er noget som er med til og begrænse mulighederne for sin optrædende samt det er det man signalerer ud til sine kunder.

De bedste maskotter jeg har været inde i, er dem lavet fra Ibsens fabrikker. Der har min krop kunne ånde igennem dragten (selv om det er varmt) specielt hovedet har været lavet i letvægt materiale og har siddet fast. Noget som giver utrolig stor liv og bevægelighed.  Så de har helt klart min anbefaling både visuelt og for dem som skal være indmaden..

En maskot bamse, skal ikke være stillestående og det kræver hårdt arbejde og være maskot performer. 

Der skal gang i den og det kræver sin maskot performer og være inde bag kostumets ydre for at lave bamse underholdning, da det er utrolig varmt bag masken og man kan i tilfæde tabe 1 til 3 kg på vægten.

Kostumet er kun en lille procent del af den potentielle effekt, man kan få fra et maskotkostume. For at udnytte alle mulighederne skal maskot performere være energiske, opmærksomhedssøgende, i god form, udholdende, fantasifuld og kan lide at have det varmt m.m.

Hvad er min erfaring for at lave bamse underholdning og være maskot performer

Jeg har i tre sæsoner været mere eller mindre fast indmad i den legendariske FC Midtjylland-maskot Lupus – så du har måske oplevet min sprælske performance fra en fodboldkamp på MCH Arena eller fra en optakt før FC Midtjyllands håndboldkampe,  eller du har mødt mig i et butikscenter på et tidspunkt som hunden Buller i Herning centret eller måske i City vest i Århus som hunden plet.

Jeg er nu selvstændig maskot performer som tilbyder bamse underholdning.

Jeg er ikke længere fast mand i Lupus, men har startet som selvstændig maskot performe som laver bamse underholdning. Så mangler du en top professionel maskot performance til et arrangement, events, sports kampe eller til en god gang promotion til messen – I så fald, er du kommet til det rigtige sted.

Jeg kan bookes til enkelt stående arrangementer, men også mulighed for at lave en mere permanent aftale omkring bamse underholdning. Har i selv personen som skal være inde i dragten på jeres maskot, kan jeg bookes til at undervise dine folk, med hvordan en maskot skal performe, for at komme ud over kanten.

Bamse underholdning til børnefødselsdag & Bamse underholdning i dagplejen.

Da jeg nu er selvstændig maskot performer og har min egen dragt, kan jeg tilbyde og lave bamseunderholdning til en børne fødselsdag, hvor jeg enten kommer hjem privat eller besøger børnehaven m.m

Derfor skal du booke mig som bamseunderholdning eller som maskot performer

  • Maskotperformer siden 2012
  • Mange årlige job
  • Optræder i flere forskellige bamser
  • Stor situationsfornemmelse

maskot performer

bamse underholdning

maskot performer

maskot performer