Go to Top

Sjov til børnefødselsdag

Sjov til børnefødselsdag – Så ring til Peter. Kanon sjov underholdning, hvor fødselaren bliver tryllekunstner samt Ballon figurer i verdensklasse. 

Book sjov til børnefødselsdag med Peter Hansen.

Sjov til børnefødselsdag med Peter, så er i sikret en uforglemmelig oplevelse, hvor børnene først vil være helt stille, før de bliver højtråbende og de bryder ud i latter af det som foregår og når det går galt for Peter. Trylleshowet er en blanding af trylleri, komik, gags, humor og alle børn vil bliver en aktiv del af showet som tilskuere og dagens fødselar bliver udvalgt til trylleassistent.

Fantastiske ballonfigurer til alle børnene.

Peter er en ballon kunstner i absolut særklasse. Han fremtryller balloner efter ønsker og kan lave alt fra seje drenge figurer som motorcykler, spidermænd, racerbiler, piratsværd, pistoler, dinosaurus m.m.. Hvis det er en pige fødselsdag er det ballon dyr som havfrue, pingviner, hjerter, osv.

Varighed:

Trylleshow: 25 til 30 minutter – Ballon dyr: 45 til 60 minutter.

send online forespørgsel på underholdning

Feedback

Tak for dit fantastiske underholdning og tak for din store tålmodighed. Det var super sjovt og underholdende. Jeg har kun fået god respons på dit indslag og gæsterne var glade. Både børn som voksne var også meget imponeret over dine flotte ballon dyr.

Vil helt sikkert have dig i tankerne en anden gang hvis vi mangler et indslag til en fest.

Anmeldt af Diana Falk – 03.02.2018

sjov til børnefødselsdag

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.