Go to Top

Sjove indslag til julefrokost

Sjove indslag til julefrokost

Når man skal afholde julefrokost i firmaet og man skal finde nogle sjove indslag til julefrokost. Så er det en rigtig god ide, hvis man er undersøger mulighederne i god tid før jul. November og december måned er højsæson for alle festkomikere, så derfor kan det være svært og finde gode festunderholder der er ledige til og lave julefrokost underholdning til julefesten.

Hvad skal man booke af sjove indslag til julefrokosten. Det er selvfølgelig vigtig og finde ud af hvad der vil passe til jeres julefrokost. Her på siden kan du læse mere om hvad jeg tilbyder af festunderholdning til jeres julefrokost.

Sjove indslag til julefrokost

Det første kunne være et besøg af det skøre pizzabud, som kommer ind til festen (på et aftalt tidspunkt) og retter henvendelse til chefen eller udvalgt medarbejder. Herfra er der dømt sjov festindslag til julefrokosten. Underholdningen foregår foran alle gæsterne og baseret på situations komik, hurtige kommenterer udfra publikum, skøre gags, sjov historier m.m.

Kanon underholdning til julefrokost

Underholdning til årets julefrokost med den skøre fotograf, er det festindslag som bliver booket mest. Underholdningen foregår rundt blandt gæsterne, imens der bliver taget billeder. Julefrokostunderholdningen er også baseret på situationskomik i absolut særklasse. Alle billederne fra årets sjove julefrokost bliver sendt et par dage efter arrangementet.

JA TAK – Jeg er overbevist

Fupfotografen

Det skøre pizzabud

feedback på underholdning

feedback