Go to Top

Stikord og historier

stikord og historier

Skræddersyet indslag med stikord og historier

Du har booket mig som et underholdningsindslag til en fest. Du ønsker måske at underholdningen skal målrettes udfra stikord og historier om festens hovedperson eller hvis du selv er festens hovedperson at det skal målrettes specielt efter et par af dine gæster (Max 3 gæster udfra stikord)

Hvad skal jeg vide:?

Når du skriver oplysninger til mig, som skal bruges i underholdningen, så er det vigtig at det er oplysninger som kan tåle dagens lys, samt noget som kendetegner den eller de personer som der skal køres på, samt om der er noget jeg skal tage hensyn til på arrangement dagen. Så bliver det sjovest for alle parter.

Så skal jeg vide navnet på vedkommende, lidt omkring beskæftigelse / evt fritids job og fritidsinteresser. Hvis der er nogen særlige kendetegn som han / hun er nærighed, samler på noget, har evt idoler eller måske kendetegnes vedkommende fordi han / hun har nogle trælse talemåder. Det kan også være at der er nogen historier med nogle uheld eller andet hvor man er / har gjort noget forkert osv. Jeg vil også gerne vide hvem som booker mig / relation til vedkommende samt om det må nævnes i underholdningen.

Vigtigst af alt 

Så kan små stikord om vedkommende være rigtig sjove, da alle kender til det fremfor en historie hvor vedkommende er kommet virkelig galt afsted eller dummet sig helt vild, men ingen kender til det eller kan genkende ham eller hende.. Hvis du har bookes mig med underholdning hvor stikord og historier skal indgå, vil det stå i booking kontrakten hvornår de skal sendes og hvilken mail adresse..

Skulle der være spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte mig på telefon 23838191 eller skrive kommentarer / spørgsmål nedenstående.

 

,