Go to Top

Stikord og historier

Hvis du selv er festens hovedperson.

Så behøver jeg ikke modtage stikord og historier om nogen personer. Men underholdningen er baseret på situations komik udefra hvad gæsterne spiller med på. Hvis du ønsker at underholdningen skal målrettes, specielt efter et par af dine gæster (Max 3 gæster udfra stikord) Så kan det lade sig gøre.

Hvis du er med som gæst til festen.

Så kan du også vælge at underholdningen skal laves uden brug af stikord og historier. Men hvis du ønsker at underholdningen skal målrettes udfra stikord og historier om festens hovedperson. Så kan du nedenstående læse lidt info om hvad det er jeg skal vide og hvad der kan være sjovt.

Hvad skal jeg vide:?

Når du skriver oplysninger til mig, som skal bruges i underholdningen, så er det vigtig at det er oplysninger som kan tåle dagens lys, samt noget som kendetegner den eller de personer som der skal køres på, samt om der er noget jeg skal tage hensyn til på arrangement dagen. Så bliver det sjovest for alle parter.

  • Navn på person
  • Beskæftigelse
  • Fritids job
  • Fritidsinteresser.
  • Særlige kendetegn (nærighed, samler på noget, talemåder, prutter m.m.)
  • Ting som hovedpersoner hader. 
  • Uheld eller andet hvor man er / har gjort noget forkert
  • Dumheder
  • Hvem som booker mig / relation til hovedperson, samt om det må nævnes i underholdningen.

Når du skriver stikord og historier i stikords form, må du gerne hvis du kan, skrive lidt uddybende omkring det pågældende ord. F.eks ordet, Nærig er historie at hovedpersonen samler flasker og og aldrig kunne finde på at give en omgang i baren. Eller ordet, doven. Der er historien at hovedpersonen ikke rydder op efter sig selv og tøjet er ved siden af vasketøjskurven i stedet for op i kurven.. 

Vigtigst af alt 

Så kan små stikord om vedkommende være rigtig sjove, da alle kender til det fremfor en historie hvor vedkommende er kommet virkelig galt afsted eller dummet sig helt vild, men ingen kender til det eller kan genkende ham eller hende.. Hvis du har booket mig med underholdning hvor stikord og historier skal indgå, vil det stå i booking kontrakten hvornår de skal sendes og hvilken mail adresse..

Skulle der være spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte mig på telefon 25 44 44 01