Go to Top

Feedback

Feedback på underholdning

Når man skal booke underholdning via nettet, så handler det meget om tillid fra arrangøren til mig som festkomiker. Har jeg erfaring med og underholde, lever jeg af og lave underholdning, er jeg sjov og pengene værd… osv. Mit eget svar er et klart JA

Men hvad siger andre om mit festunderholdning?

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk som omhandler feedback på underholdning og udtagelser fra tidligere arrangementer.

Fup fotografen til en 50 års fødselsdag

Vi takker rigtig mange gange for billederne samt et helt igennem fantastisk arrangement. Folk var helt vilde, og snakkede om dig dagen efter, og Helle fatter stadig ikke hvordan du fik den serviet ind i munden ;o))
Min bror og svigerinde er heller ikke i tvivl om, de en gang skal hyre dig, men de bror heldigvis i Horsens, så det er ikke så lang en tur ;o))
Vi har vores egne butik i Frederikssund, hvor de flyers du lagde, ligger nu på disken, så de den vej også kan deles ud.
Anmeldt af Bruno B. Jacobsen – Frederikssund – 03.03.2018

Her kan du læse mere om fupfotografen

Fup fotografen til en 60 års fødselsdag

Tak for sidst og tak for billederne:-)

Vi var alle meget begejstrede for dit indslag (især min mor) og det skabte en masse stemning. Ligesom hun havde ønsket sig! Alt har fungeret fint mht vores kommunikation og de aftaler så vi havde lavet. Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Der var en del gæster som tog dit materiale med, så mon ikke der falder noget af der!

 

Anmeldt af Lisbeth Teubler – Nordborg – 11.02.2018

Her kan du læse mere om fupfotografen

Fup fotografen til en 40 års fødselsdag

Tusinde TAK for en super fed underholdning til Jespers fødselsdag.
Vi kan ikke takke dig nok for din professionelle indsats.
Du har været med til at gøre Jespers fede fest fantastisk og uforglemmelig sjov.
Jesper, som måtte stå i skudlinie, syntes, det havde været kanon sjovt og var meget begejstret for dit verbale modspil og din fremragende underholdning.
Gæsterne syntes det havde været grinagtigt morsomt Tommelfinger op Dette ses også på billederne, som er blevet rigtigt gode.
Tak for hurtig udrykning og undskyld ventetiden.
Du er alle tiders person og entertainer. TAK Peter Smiley
Vi vil til enhver tid anbefale dig.

Anmeldt af Fam. Metzchen – Højmark / Lem – 10.02.2018

Her kan du læse mere om fupfotografen

Feed back på dit besøg med fup fotografen til en 75 års fødselsdag

Tak for din underholdning til Jens’ fødselsdag.
Vi havde en god og professionel oplevelse lige fra vores henvendelse til dig og til vi havde en aftale.
På selve dagen var det trygt at du sendte sms flere gange på vej til festen, så vi var klar over at alt forløb som det skulle.
Underholdningen levede helt op til vore forventninger, du satte virkelig gang i festen. Alle gæster morede sig kongeligt, og du var helt fantastisk til at bruge de tips vi havde sendt dig.
På den måde blev det en meget personlig underholdning, hvilket vi også havde håbet på. Nu hvor vi har modtaget billederne fra pressefotografen, kan vi igen more os over din underholdning. Tak for du gjorde festen til en uforglemmelig oplevelse.

Anmeldt af Jens og Jonna Kær – Brønderslev – 10.02.2018

Her kan du læse mere om fupfotografen

Feed back på dit besøg med fup fotografen til en 18 års fødselsdag

Vi må indrømme vores forventninger blev indfriet, da du kom ind og bare stod, det var så fint timet, da du endelig siger noget.

Kamilla var virkelig overrasket, men igen havde du en super fornemmelse for hvor langt du kunne gå, hun synes du var rigtig sjov.

Vi har kun fået positiv feed back, fra gæsterne og synes det var pengene værd, der var et par stk der spurgte efter pris. Dine billeder var også super gode og du havde bare publikum med. Kokken og serverings damen, fortalte de aldrig havde oplevet nogen, der havde grinet så meget.

Vi vil sige 1000 tak for super sjov underholdning og fantastiske billeder, vi vil klart anbefale dig til andre.

Anmeldt af Dorte og Tommy – Randers – januar 2018

Her kan du læse mere om fupfotografen

Tusind tak for alle billederne, og din underholdning generelt.

Tusind tak for alle billederne, og din underholdning generelt.
Du er så nem og lige til at arbejde/planlægge med.
Din underholdning var en kæmpe succes og du er helt klart en vi vil booke igen en anden god gang.
Du er super sjov, og imponerende den måde du kan skabe en sjov stemning og underholde på, ved at alt ikke er 100% planlagt, men at du fanger stemningen i lokalet og blandt gæsterne og underholder der ud fra.
Så igen tusind tak for i lørdags, og vi ses forhåbentlig en anden god gang.
Anmeldt af Janni Staub – Vejen Januar 2018

Sjov festunderholdning med fup fotografen

Tak for dit indslag til Susannes fødselsdag, det var en god oplevelse at se folk le sådan, og jeg holdt det hemmeligt for hende helt hen til søndag aften, hvem som havde booket dig. Hun kunne ikke finde ud af hvem som stod bag.

Fest fotografen var helt igennem et godt pust og sjov underholdning til 40 års fødselsdag, hvor gæsterne fik grinet og der blev snakket om resten af aftenen.

Jeg har også hørt kommentarer efterfølgende fra gæsterne, som syntes det var sjovt fødselsdagsunderholdning. Så endnu engang tak, for et festlig indslag og tak for cd-rom

Karin Petersen – Slagelse

Pizzasmeden Feedback vedrørende underholdning fra en 30 års fødselsdagsfest

Dit underholdnings indslag med pizzasmeden var intet mindre end GENIAL!! Den levede absolut op til vores forventninger.

Det var SÅ sjovt da du kom som det forvirrede pizzabud, og det var virkelig godt lavet, den måde du fik flettet de stikord ind, som du fik af os, omhandlende min søster.

Det komiske strip fik os alle til at bryde ud i latter – med både mavekramper og tårer trillende ned af kinderne af grin.

Vi var alle enige om, at det var det bedste underholdning nogen af os, nogensinde har set. Alle gæsterne var vilde med det, og det bliver stadig snakket om!

Du kan tro, jeg/vi vil booke dig en anden gang, hvis vi står og mangler festunderholdning.

Du kan KLART anbefales!!

Venlig hilsen

Anette Madsen – Holstebro

Feedback fra 40 års fødselsdag 

Tak for dit indslag til Susannes fødselsdag, det var en god oplevelse at se folk le sådan, og jeg holdt det hemmeligt for hende helt hen til søndag aften, hvem som havde booket dig. Hun kunne ikke finde ud af hvem som stod bag. 🙂

Fest fotografen var helt igennem et godt pust og sjov underholdning til 40 års fødselsdag, hvor gæsterne fik grinet og der blev snakket om resten af aftenen.

Jeg har også hørt kommentarer efterfølgende fra gæsterne, som syntes det var sjovt fødselsdagsunderholdning. Så endnu engang tak, for et festlig indslag og tak for cd-rom

Karin Petersen – Slagelse

Underholdning til firmajulefrokost med fest & fup fotografen.

Hej allersejeste Peter

Ang. dit underholdning til firmajulefrokost vil jeg gerne sige MANGE tak for sidst og for dit helt fantastiske show. Du gjorde det virkelig godt! Vi har haft tre dage på jobbet efter afdelingens store julefrokost i lørdags og der har næsten ikke været tid til at arbejde. Vi skal jo nå at snakke om din underholdning 🙂

Utroligt, som du kunne improvisere og utroligt som du kunne takle alle de uforudsete kommentarer fra gæster, som allerede var godt igang med at feste ovenpå et par julesnaps’er. Du ER og BLIVER et naturtalent og jeg vil anbefale dig til alle jeg kender 🙂

En kollega har allerede booket dig til hendes fars 60 års fødselsdagsfest.
Da du var kørt, stod gæsterne i kø for at høre, hvordan og hvor man kunne booke dig. Alle var vilde med dig!

Vi har i dag modtaget billederne fra festen og de er helt perfekte. Vores plan er at uploade dem på vores interne infoskærm til personalestuen, så alle kan nyde dem og få endnu et godt grin. Endnu en gang tak for din hjælp – tak fordi du var SÅ god!

Anmeldt af Louise Pedersen – December 2015

Nuklearmedicinsk afd v/ Odense Universitet Hospital.

Hej Peter

Jeg sender dig her lidt feedback for dit indslag

Tusind tak for din medvirken ved min 70 års fødselsdagsfest i lørdags d. 15.08.2015 i Nyborg. Du gjorde virkelig lykke hos os alle voksne som børn. Vi fik fra gæsterne mange positive tilkendegivelser om din optræden.

Jeg kan ikke fremhæve nogle af dine indslag, idet de alle var så gode. Alle i salen var enige om, at du var rigtig sjov og meget professionel.

Vor datter udtalte dagen efter, “at kan vi ikke aftale, at vi aldrig holder fest uden Peters medvirken, så er successen hjemme”!

Min søn og svigersøn er ved at få deres normale kulør tilbage i ansigtet efter deres forsøg med ballonerne. Du tryllebandt også børnene, som ikke ville slippe dig.

Glæder os til billederne fra dit underholdning til vores fødselsdag som skør fotograf.

Håber vi mødes igen.

Venlig hilsen

Lise-Lotte Busk og fra min mand Per Busk
Livorno Italien

Kanon indslag til 70 års fødselsdagen med Fup fotografen

Kanon indslag til 70 års fødselsdagen –  Så vil jeg sige Tusinde tak for det hylende morsomme stykke arbejde du gjorde til min far, Elo Breumlunds 70 års fødselsdagen på Struer vandrehjem d.3/10-2015.

Jeg kan vist roligt sige, at alle fik total grineflip af dig, din mimik og ikke mindst den fantastiske “ping-pong” samtale du formåede at have med fødselaren.

Det at du inddrog gæsterne med ballon pusteri gjorde, at der blev øvet vældigt bagefter, til folk blev helt øre i kæberne.

Samtalen da du var kørt gik livligt, og jeg hørte ikke een eneste der ikke syntes du havde ramt plet, og var fantastisk. Faktisk var flere henne og bede mig om dit nummer.

Fup fotografens billeder fra festen ligger pakket ind under juletræet, og det er bare nogle gode og skæve billeder. Fedt at have dem bagefter festen er slut.

Glædelig jul til dig og dine Og hils så lige julemanden

Kærlig hilsen – Lone Breumlund fra Gjæssø

Vi har stadig begge arme over hovedet og kan ikke få dem ned

Hold nu kaje hvor var du gennemført fantastisk morsom:0). Det var så perfekt og sikke en timing – vi griner stadig:0). Og tusind mange gange tak for de skønne billeder som du tog, da du underholte os som den skøre fotograf d. 14.11.2015.

Du er hermed booket til vores søns konfirmation 2017 :0) – så når vi kender den eksakte dato hører du fra mig igen:0).

Endnu engang tusind tak for en perfekt indslag!

Mvh Trine Heller Nielsen – Silkeborg

Pizzasmeden serverer underholdning til fødselsdag

Tusinde tak for en dejlig oplevelse med pizzasmeden, som vi kan snakke længe om. Alle vores gæster syntes det havde vært en fantastisk oplevelse. Min mand blev glædelig overrasket, og vi var alle sammen enige om at du havde en fantastisk evne til at fange nuet og bruge det i din underholdning til fødselsdagen.

Samtidig huskede du enormt meget af de stikord du havde fået og brugte dem på en hylende sjov måde. Dit trylle nr. til sidst var bare eminent – tusinde tak for det flotte ballon hjerte med de 2 turtelduer tak tak og atter tak fordi du var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Anmeldt af Kirsten Pedersen – Vejle – August 2015

Feedback vedrørende den underholdning du lavede, til min søsters 30 års fødselsdagsfest.

Dit underholdnings indslag med pizzasmeden var intet mindre end GENIAL!! Den levede absolut op til vores forventninger.

Det var SÅ sjovt da du kom som det forvirrede pizzabud, og det var virkelig godt lavet, den måde du fik flettet de stikord ind, som du fik af os, omhandlende min søster.

Det komiske strip fik os alle til at bryde ud i latter – med både mavekramper og tårer trillende ned af kinderne af grin.

Vi var alle enige om, at det var det bedste underholdning nogen af os, nogensinde har set. Alle gæsterne var vilde med det, og det bliver stadig snakket om! 😉

Du kan tro, jeg/vi vil booke dig en anden gang, hvis vi står og mangler festunderholdning.

Du kan KLART anbefales!!

Venlig hilsen

Anmeldt af Anette Madsen Holstebro – September 2015

Feedback fra fødselsdag.

Jeg vil jeg sige tusinde tak for en dejlig oplevelse med pizzasmeden, som vi kan snakke længe om. Alle vores gæster syntes det havde vært en fantastisk oplevelse.

Min mand blev glædelig overrasket, og vi var alle sammen enige om at du havde en fantastisk evne til at fange nuet og bruge det i din underholdning til fødselsdagen.

Samtidig huskede du enormt meget af de stikord du havde fået og brugte dem på en hylende sjov måde.

Dit trylle nr. til sidst var bare eminent – tusinde tak for det flotte ballon hjerte med de 2 turtelduer tak tak og atter tak fordi du var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Anmeldt af Kirsten Pedersen – Vejle – August 2015

Hej Peter!
Tak for en fantastisk god underholdning ved festen med Pizzasmeden v. vores høstfest/grisefest hvor vi var samlet ca. 140 gæster her på Ældrecenter Enggården i Kalundborg onsdag d. 02.09.2015!

Med venlig hilsen
Suzanne Baadsgaard -Beskæftigelsesvejleder

Underholdning med latterkrampe

Vi har stadig begge arme over hovedet og kan ikke få dem ned – for hold nu kaje hvor var du gennemført fantastisk morsom:0). Det var så perfekt og sikke en timing – vi griner stadig:0). Og tusind mange gange tak for de skønne billeder som du tog, da du underholte os som den skøre fotograf d. 14.11.2015.

Du er hermed booket til vores søns konfirmation 2017 :0) – så når vi kender den eksakte dato hører du fra mig igen:0).

Endnu engang tusind tak for en perfekt indslag!

Mvh Trine Heller Nielsen – Silkeborg

Feedback fra før 2015 

DAT 10 års jubilæumsfest.

Vi havde samlet 168 ansatte fra Litauen, Norge og Danmark. For at gøre det til en festlig aften havde vi bestilt Tjener Møllers. Vi var meget spændt på, hvordan det ville gå da flere af gæsterne ikke var danskere. Men til alles overraskelse blev det en fantastisk aften. Alle havde det vild sjovt takke være underholdningen som fik sat gang i festen. Folk græd af grin…selv dem som ikke forstod dansk grinede pga den mimik der var. Vi vil gerne sige tak til Tjener Møllers og for et fantastisk show, som gjorde det til en aften som folk aldrig vil glemme.

Ha´ en god jul, samt et godt nytår….. !

Gitte Eriksen
Route Manager/Marketing Coordinator
Danish Air Transport

Sjov underholdning til bryllup med Fup fotografen på Hjerting badehotel

Fest fotografen levede fuldt op til forventningerne, vi synes du leverede et rigtigt godt show, hvor du hele tiden havde alles opmærksomhed.

Efter det var slut var mange henne og rose indslaget og brudeparret havde selv syntes det var meget sjovt.

Vi anbefaler dig gerne til andre.

Anita Hansen – Esbjerg

Hej Peter

Vi vil meget gerne have lov til at takke dig for underholdning til konfirmation. Din super indsats som pizzamand her den 26 April til Amandas konfirmations, det kunne ikke have været et bedre valg.

Vi synes at du er super dygtigt og fantastisk hurtigt til at opfange de små ting hos vores gæster, dit show var vildt fantastiske og der bliv godt nok grinet.

Tak for du var med til at gør dagen super for Amanda. Latter er bare så sund og det er jo fantastisk at nå man vågner næste dag med et smil på læberne endnu tak for en fantastisk oplevelse for os og vores gæster.

De kærligst hilser

Familien på Strandgårdsvej
Pia K. E. Jacobsen

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !
Søren Petersen
BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Hej Peter

Jeg håber, at I kom godt hjem i fredags … Lidt underligt bare at sætte 2 knap så tiltrækkende fyre af på en rasteplads (Ikke personlig ment :o) ….), håber at I fik et lift til toget trods alt. Tak for et rigtig godt indslag i bussen. Hvem ved, måske ses vi igen.

Pernille Schmidt
B. YOUNG

Hej Peter,

Vi havde en rigtig god dag – og jeg har kun hørt positivt om jeres bidrag til den gode dag med tjener Mik & Møllers – det var efter min mening lige tilpas mht. til omfanget – og jeg synes, at I ramte stemningen i selskabet rigtig fint

Erik B. Larsen
Sydfyns Elselskab

Hej Peter

Lidt sent, men du skal have et KÆMPE TAK for din underholding til min fars 70 års fødselsdagsfrokost.

Billederne kom i fredags, super gode og sjove.

Tusinde tak og ha det godt.

Stor hilsen

Lene Bødker – Vejle

Peter

Tusind tak for en sjov og uforglemmelig optræden til Nataschas 18 års fødselsdag i Ottestrup forsamlingshus.Dejligt med gang i den.Gæsterne havde kun godt at sige omkring dit indslag,og der er blevet spurgt efter din hjemmeside,som jeg har givet videre.

Fortsat rigtig god påske.

Stor hilsen fra

Lissi Petersen – Slagelse

Hej Peter.

Jeg vil hermed takke dig – ikke bare fra mig – men også fra alle gæsterne, for din fremragende underholdning ved festen med Pizza Miller i lørdags på Elbjørn. Din figur gjorde stor lykke, og det synes jeg, du fortjener stor ros for. Jeg skal undskylde det forsinkede tidspunkt, men håber ikke det ødelagde for meget for dig og din familie. Endnu engang tak for din medvirken til et brag af en fest.

Hanna, Ålborg

Hej Peter

Jeg vil hermed sige endnu engang mange tak for kanon god underholdning til sølvbryllup ved Fup-fotografen. Billederne er fantastiske og fyldt med meget personlighed. Bønderne fra Årre har haft en god oplevelse og griner stadigvæk af dig. Mine forældre er henrykte over din gode og sjove måde at være på. Du og din familie ønskes en rigtig god sommer.

Lone Davgaard -Årre

Hej Peter.

Tusinde tak for et mega festeligt og hylende sjovt indslag til vores bryllup.
Dit underholdning til bryllup var alle pengene værd.

Mvh
Ronni Haaning – 7800 Skive

Hej Peter.

Stor TAK for at sætte gang i stemningen fredag aften. Super god underholdning til firmafest, som jeg klart vil anbefale til familie, venner og kollegaer. Flot at du kunne huske alt den info du havde fået. Vi havde en fantastisk weekend, hvilket du var med til at sætte i gang.

Med venlig hilsen – Bente Refsgaard – Gjensidige Forsikring

Hej Peter

Underholdningen var bare i orden med Tjener Møllers. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen
Topdanmark

Hej Peter!

Tusind tak for din indsats, til min kones 70 års fødseldagsfest på Skævinge Kro den 14/9 2007, gæsterne griner endnu fire dage efter, under middagen blev de ved at sige, kommer han ikke igen, men det var fornuftigt at stoppe mens legen var god. Det var bare så vellykket, Tak Tak for underholdning ved festen.

Herluf Andersen – Skævinge

Udvalgte referencer

 • TV3’s 1 mod 100
 • TV2 regionale nyheder
 • TV2 Set & Sket
 • ATP
 • Arla Food
 • Bestseller
 • Bravida
 • BilletNET
 • Billund trav
 • B. Young
 • BDO
 • Danish Air Transport
 • Energi Viborg
 • Estate Mæglerne
 • Ferie for alle messen

 

 • Fair point Outdoors
 • Flügger Farver
 • Herning Messecenter
 • Hjælpemiddelinstituttet
 • Herning Tømmergård
 • JKS
 • Jevi A/S
 • KVIK A/S
 • KMC Brande
 • Keldsen Biscat
 • Kolding sygehus
 • Kvickly
 • Lokalprofil.dk
 • LOF
 • Merrild Kaffe
 • Multidata
 • Novo Nordisk
 • Nørreport Centret Holstebro
 • Railion Danmark A/S
 • Siemens Windpower
 • Sydfyns Elforsyning
 • Smurfit Kappa
 • Sparekassen Himmerland
 • Strongline
 • Sika Footwear
 • Saralee Nord
 • Topcon Danmark
 • Velux A/S
 • Scanpan A/S
 • Kommuner – og mange flere…