underholdning til dame frokost

Underholdning til dame frokost

Underholdning til svendegilde

Underholdning siden 2002

Peter Møller Hansen som er manden bag facaden på pizzasmeden, er en erfaren skuespiller og festkomiker. Han startede med og lave underholdning tilbage i 2002 og siden dengang er det gået rigtig hurtig.

Så mange bookinger at han siden 2007 har levet 100% af og lave festlige indslag til damefrokost og andre festlige arrangementer. Ydermere er han også uddannet som filmskuespiller fra den Danske filmskuespiller akademi i København.

Det er en erfaring, som der også følger med når du booker et besøg af det skøre pizzabud. Skal pizzasmeden sætte gang i festen, til jeres dame frokost?. Det koster ikke noget og sende en forespørgsel eller kontakte mig for mere information om underholdning til dame frokost.

Underholdning til dame frokost

Underholdning til dame frokost med latterkrampe

Typisk når jeg bliver booket til og lave underholdning til dame frokost 2021, så bliver jeg booket som det skøre pizzabud. Pizzabudet kommer brasende ind til festen (på et aftalt tidspunkt) hvor han beklager at han sådan kommer brasende, men han har en bestilling på denne børnepizza.

Underholdningen er baseret på at det skøre pizzabud modtager et navn (som har bestilt pizzaen) og måske nogen forskellige stikord om vedkommende. Herfra er der dømt situationskomik, hurtige kommentarer og mimik i absolut særklasse.

Her kan du læse om andre underholdnings indslag

Komisk strip som underholdning til damefrokost

Det er også muligt at det skøre pizzabud kan afslutte sit underholdnings indslag med og lave et komisk stripshow. Et show hvor den udvalgte kvinde bliver en del af afslutningsshowet. I begyndelsen vil man ikke kunne se at det komisk strip, men tro det er den ægte vare.

Men som Pizzasmeden får smidt noget af tøjet, så kan man se dragten har har på, som dækker hans egen krop. Dette show er ikke vulgært, men garanti for latterkrampe.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund