Go to Top

Underholdning til damefrokost

Underholdning til damefrokost

Typisk når jeg bliver booket til og lave underholdning til damefrokost 2021, så bliver jeg booket som det skøre pizzabud.

Pizzabudet kommer brasende ind til festen (på et aftalt tidspunkt) hvor han beklager at han sådan kommer brasende, men han har en bestilling på denne børnepizza.

Underholdningen er baseret på at pizzasmeden modtager et navn (som har bestilt pizzaen) og måske nogen forskellige stikord om vedkommende. Herfra er der dømt situationskomik, hurtige kommentarer og mimik i absolut særklasse.

Komisk strip som underholdning til damefrokost

Det er også muligt at det skøre pizzabud kan afslutte sit underholdnings indslag med og lave et komisk stripshow. Et show hvor den udvalgte kvinde bliver en del af afslutningsshowet. I begyndelsen vil man ikke kunne se at det komisk strip, men tro det er den ægte vare.

Men som Pizzasmeden får smidt noget af tøjet, så kan man se dragten har har på, som dækker hans egen krop.

underholdning til damefrokost

JA TAK – Jeg er overbevist

Send online forespørgsel

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund

Underholdning til damefrokost

Underholdning siden 2002

Peter Møller Hansen som er manden bag facaden på pizzasmeden, er en erfaren skuespiller og festkomiker. Han startede med og lave underholdning tilbage i 2002 og siden dengang er det gået rigtig hurtig.

Så mange bookinger at han siden 2007 har levet 100% af og lave festlige indslag til damefrokost og andre festlige arrangementer. Ydermere er han også uddannet som filmskuespiller fra den Danske filmskuespiller akademi i København.

Det er en erfaring, som der også følger med når du booker et besøg af det skøre pizzabud. Skal pizzasmeden sætte gang i festen, til jeres dame frokost?. Det koster ikke noget og sende en forespørgsel eller kontakte mig for mere information om underholdning til jeres arrangement.

underholdning til damefrokost

Feedback

30 års fødselsdagsfest.

Dit underholdnings indslag med det skøre pizzabud var intet mindre end GENIAL!! Den levede absolut op til vores forventninger. Det var SÅ sjovt da du kom som det forvirrede pizzabud, og det var virkelig godt lavet, den måde du fik flettet de stikord ind, som du fik af os, omhandlende min søster.

Det komiske strip fik os alle til at bryde ud i latter – med både mavekramper og tårer trillende ned af kinderne af grin.

Vi var alle enige om, at det var det bedste underholdning nogen af os, nogensinde har set. Alle gæsterne var vilde med det, og det bliver stadig snakket om! 😉 Du kan tro, jeg/vi vil booke dig en anden gang, hvis vi står og mangler festunderholdning.

Du kan KLART anbefales!!

Anmeldt af Anette Madsen Holstebro