Go to Top

Underholdning til pigeaften

Underholdning til pigeaften

Det bliver ikke sjovere end et møde med det skøre pizzabud. Hvis du søger gode ideer til pigeaften, så er du kommet til det rette sted.

Beskrivelse af underholdning

Pigeaften underholdning starter med at han kommer ind til arrangementet og ser meget forundret ud, da han stå med en pizza, contra det antal kvinder som er med til festen. Efter en forklaring på hvordan han blev ringet op af en kvinde som skulle til en pigeaften og bange for at hun ikke kunne lide maden. Kommer han i tanke om navnet på hende.

Underholdning med risiko for latterkrampe

Efter Pizza smeden har fundet ud af hvem der har bestilt denne pizza, spørger han lidt ind til hvem hun er “udfra stikord og historier om det udvalgte kvinde” og hvorfor hun har bestilt kun 1 pizza. Men pizzaen skal jo betales og da det skøre pizzabud nævner prisen, er den måske blevet lidt for høj, da han tillægger prisen for hans fart bøde til pizzaen. Der kommer til at ske sjove ting til pigeaften, da han ikke får sin vilje.

Komisk strip

Det skøre pizzabud kan godt fornemme at han ikke får noget ud af det. Med dette forslag til pigeaften, så ender det hele ud med at han laver komisk strip foran alle gæsterne og den udvalgte kvinde, som sidder på en stol. Dette indslag er komisk underholdning pigeaften og overhovedet ikke vulgært, da han har en kropsdragt på inden under kostumet. Ja, der er risiko for latterkrampe til denne pige aften.

Varighed: 20 til 25 minutter

underholdning til pigeaften

send online forespørgsel på underholdning

Hvem er bag masken på det skøre pizzabud

Det er Peter Møller Hansen, som er en meget erfaren festkomiker med underholdning til pigeaften ideer. Peter er også uddannet skuespiller, der siden 2007 har turneret landet rundt flere gange.

Læs mere om ham

Hvis du vil møde ham og lærer ham bedre at kende før du booker ham som underholdning til jeres pigeaften. Har har du muligheden for at læse mere om ham og hvordan han startede med festunderholdning og måske finde ideer til pigeaften.

Klik her for at læse mere om Peter

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.