Go to Top

Underholdning barnedåb

Underholdning barnedåb

Hvis du ønsker at underholde alle gæsterne, store som små til barnedåbsfesten. Så festen sendt vil blive glemt. Så kan du her booke underholdning til barnedåb, med skuespiller Peter Møller Hansen.

Underholdning for de voksne

Selvom festens hovedperson (hvis det er et lille barn) ikke vil kunne huske at der var barnedåb underholdning, så er det et indslag som vil gøre at festen vil blive husket langt ud i fremtiden. Her på siden kan du finde forskellige underholdnings indslag som kan passes ind til festen. 

Udvalgt gæst involveres i underholdning med det skøre pizzabud

Forestil dig engang at du bestilte festunderholdning med det skøre pizzabund, som bryder ind midt under festen (på et aftalt tidspunkt) under det påskud at en af gæsterne havde bestilt pizza. Det skøre pizza bud havde så på forhånd modtaget nogle personlige oplysninger om den udvalgte gæst. Disse oplysninger bliver så flettet med ind i underholdning indslag til barnedåbs festen. Underholdningen er også baseret på hurtige kommentere og situations komik udfra hvad gæsterne spiller med på.  

Hvis du ønsker at læse mere om det skøre pizzabud og hvad underholdningen går ud på. Så kan du klikke her og læse meget mere og se video om pizzasmeden

Varighed: 25 minutter

underholdning barnedåb

Mere underholdning barnedåb

Udover voksen underholdning med det skøre pizzabud, så kan Peter også bookes til at lave lidt underholdning for børnene. Han kan bookes til at lave tryllenumre, hvor nogle af børnene kan få lov at være trylle assistenter eller han kan bookes til at vride fantastiske ballonfigurer til alle børnene, som er med til barnedåben. 

send online forespørgsel på underholdning

Måske i ønsker at gøre dagen endnu mere festlig og pynte lokalet ekstra flot til dagens anledning. Men mangler ideer til hvad og hvordan du kan pynte lokalet, til jeres barnedåbsfest. Så kan du finde inspiration her på pynt til barnedåb