Go to Top

Underholdning til diamantbryllup

Underholdning til diamantbryllup

65 års bryllupsfest, det er en fest som de færreste mennesker oplever, i en verden med stor skilsmisse procent. Men når det sker, så skal kærligheden og festens hovedperson fejres. Derfor er fup fotografen en rigtig godt bud på sjov underholdning til diamantbryllup.

Underholdningen med den skøre fotograf, kan skræddersyes udfra personlige oplysninger om dages diamant brudepar. Men eller laves underholdningen til diamantbrylluppet rundt blandt gæsterne og udfra hvad de nu spiller med på, når han kommer forbi for at tage billeder af gæsterne. Alle billederne sendes et par dage efter festen.

Afslutning på underholdning

Fup fotografen laver en afslutning på underholdnings indslaget, som kan bringe en lille tåre frem i øjenkrogen. Han holder sin egen tale til diamantparret omkring kærlighed og afslutter med og lave en lille gave til dem, som passer til alle de ting som han lige har sagt om kærlighed.  <3 Men det er også muligt at han kan holde jeres tale eller bruge nogen af jeres egne ord, som i gerne vil sige til festens hovedpersoner.

Underholdning til diamantbryllup

JA TAK – Jeg er overbevist

Feedback underholdning

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.