Go to Top

Underholdning 20 års fødselsdag

underholdning til 20 års fødselsdag

Underholdning til 20 års fødselsdag

Fødselsdag sjov som underholdning til en 20 års fødselsdagen kan bookes både som general festunderholdning hvor det er alle gæsterne som involveres og det kan bookes som målrettet underholdning til festen, hvor det skræddersyes udfra personlige oplysninger.

Underholdning til 20 års fødselsdagen

Kan bookes med forskellige underholdningsindslag. Nu er man ikke teenager længere og det skal da fejres med en ordentlig fest. Derfor er det utrolig populært at booke en professionel skuespiller som laver et sjovt indslag til 20 års fødselsdagen. Et indslag hvor det går lidt ud over dagens fødselar. 

Underholdning til 20 års fødselsdag

Når man skal holde 20 års fødselsdagsfest, så er det en stor dag som fødselaren har set frem til.  Det er også en festlige dag, hvor det er populært at booker festindslag til at tage lidt gas på ham eller hende. 

Jeg har afviklet mange forskellige indslag siden 2002 og har stor erfaring med at lave festunderholdning. Et sikkert og sjovt valg er underholdning med det skøre pizzabud, som kommer brasende ind i festen på et aftalte tidspunk og påstår at en person fra festen har bestilt pizza. Her kan du læse mere om det skøre pizzabud

Beskrivelse af underholdnings indslag, som målrettes til 20 års fødselsdag

underholdning til 20 års fødselsdag

underholdning til 20 års fødselsdag

underholdning til 20 års fødselsdag

komisk strip

Hvad koster det at booke underholdning til en 20 års fødselsdag

Du har sikkert ikke ideer til 20 års fødselsdag priser på underholdning. Der er mange ting som kan spille ind på prisen, når man skal booke festunderholdning.

Hvad er afgørende for prisen

Hvor i landet arrangementet skal afholdes i forhold til hvor den engagerede skuespiller bor. En anden ting som også er afgørende for prisen, er hvor meget erfaring den pågældende komiker her i forhold til at optræde.

Det koster for mange penge..

Jamen i forhold til hvad? Du kan sagtens finde nogle til at underholde for under 1000 kr. men der skal du være opmærksom på at de typisk ikke har den store erfaring med at optræde og har svært ved hvor grænsen går for hvad der er sjovt eller hvor sjofel man kan tillade sig at være.

Derfor kan det godt betale sig for dig, at betale lidt mere for at få noget professionel underholdning til jeres 20 års fødselsdag. Hvor man booker nogen underholdning, som sent vil blive glemt, for noget sjov underholdning.

Jeg er ikke den billigste festkomiker 

Som uddannet professionel skuespiller og har været festkomiker siden 2003, så er jeg ikke den billigste at booke som festunderholdning. Men jeg kan love dig for at jeg gør hvad jeg kan for at gøre jeres fødselsdagsfest lige så uforglemmelige som disse kommentarer jeg har modtaget på facebook, fra tidligere arrangementer.

Prisen jeg oplyser er en pris inkl. alt

Når du sender en online forespørgsel eller kontakter mig via telefon, så oplyser jeg så om jeg er fuld booket, om jeg er ledig til den ønskede dato eller hvilken tidspunkt jeg kan underholde fra.

Nogle komikere oplyser en pris uden det er inkl alt. Men når du modtager en pris fra gangfesten.dk med skuespiller Peter Møller Hansen, så er der taget højde for alt og der er ingen skjulte omkostninger.:

Prisen indeholder:

Forberedelses tiden af personlige oplysninger, transport tiden tur/retur, brændstof forbruget, underholdningens varighed, evt broafgift og forsendelse af billederne osv. Kort sagt når du modtager et tilbud på festunderholdning til 18 års fødselsdagen, så er det en pris inkl. alt.

General eller målrettet underholdning til 20 års fødselsdag

Nogen festkomikere på nettet tilbyde typisk et fast indslag til en fødselsdag. Men jeg har stor erfaring med at optræde og lave underholdning til en 20 års fødselsdag som både kan være general festunderholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og personlige informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Fupfotografen

Er en blanding af general og målrette underholdning. Da underholdningen foregår rundt blandt gæsterne og udefra personlige oplysninger om dagens fødselar. Her kan du læse mere om fupfotografen

Personlige oplysninger om dagens fødselar

Uanset hvilken underholdningskarakter du vælger som underholdnings indslag til jeres 20 års fødselsdag underholdning. Så kan det laves udefra personlige stikord og historier som omhandle dagens fødselar.

20 års fødselsdag ideer er hvis man booker mig med personlige oplysninger, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking aftale.

Hvad er personlige oplysninger.

Hvis man booker mig som et underholdnings indslag til 20 års fødselsdagen, med personlige oplysninger. Så skal jeg vide følgende oplysninger:

  • Navnet på fødselaren
  • Beskæftigelse / uddannelse
  • Fritidsaktiviteter 
  • Vaner / Særheder
  • Dumheder
  • Hvilke skills 
  • Hvide relation du som booker har
  • 20 års fødselsdag ønsker

MEN det er utrolig vigtig at de informationer som jeg modtager er oplysninger om festens hovedperson er oplysninger som kan tåle dagens lys. Det vil sige at jeg modtager / bruger ikke informationer som går over min egen grænse eller bruger nedladende ord.

underholdning til 20 års fødselsdag

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund