Go to Top

Underholdning 20 års fødselsdag

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk hvor jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til 20 års fødselsdag

Underholdning 20 års fødselsdag

Underholdningen kan bookes både som general festunderholdning hvor det er alle gæsterne som involveres og det kan bookes som målrettet underholdning til festen, hvor det skræddersyes udfra personlige oplysninger.

Hvilken underholdning skal du vælge til 20 års fødselsdag ??

underholdning 20 års fødselsdag

Book underholdning 20 års fødselsdag med strisser Kalle planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver målrettet. Strisser Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt. Han ser meget søgende ud, da han har fået en anmeldelse på festens hovedperson, som han gerne vil høre lidt mere om.

Strisser Kalle må tager andre metoder i brug, da han ikke syntes han modtager de rigtige svar fra fødselaren.

Indslag til fødselsdag med strisser Kalle, er hylende morsomt og der er dømt latterkramper og tåre i øjnekrogene.

Læs mere om strisser Kalle

Underholdning til 20 års fødselsdag i absolut særklasse

Pizzasmeden har egentlig lukket sin butik for dagen, da pludselig telefonen ringer med en special levering. Han åbner igen sin butik for og bage denne pizza og køre afsted med det samme.. (fordi personen lød til og være flink)

Pizzasmeden kommer nu ind til festen for og levere denne pizza, men bliver meget overrasket over at der sidder så mange gæster i salen, contra den ene pizza som er bestilt til denne adresse. Først tror han at han er gået forkert, lige indtil han finder ud af, at det er festens hovedperson som har lavet denne bestilling på pizza.

Læs mere om pizza smeden

Fup fotografen underholdning 20 års fødselsdag

Fup Fotografen kommer ind til 20 års fødselsdagsfesten på et aftalt tidspunkt, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet lidt for sent. Fødselaren er selvfølgelig meget overrasket over at fup fotografen pludselig står midt i festen og siger at han eller hun selv har bestilt ham til at komme.

Da fødselaren og alle gæsterne har fundet ud af at der er tale om indslag til 20 års fødselsdag, kan latteren bryde løs. Underholdningen er en blanding af situationskomik, hurtige bemærkninger og planlagte gags.

Alle gæsterne bliver på humoristisk vis inddraget i forestillingen, og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Læs mere om fup fotografen

Den skøre tjener til 20 års fødselsdag

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til fødselsdag, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til fødselsdagsfesten. Underholdning til fødselsdag, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver målrettet.

Underholdning 20 års fødselsdag med den skøre tjener, er hylende morsomt og der er dømt latterkramper og tåre i øjnekrogene. OBS: Underholdning til fødselsdagen med den skøre tjener indeholder ikke servering ved bordene. Der er udelukkende tale om et festligt indslag til enhver fødselsdags arrangement.

Læs mere om den skøre tjener

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.