20 års fødselsdag

20 års fødselsdag

Underholdning til svendegilde

Underholdning til 20 års fødselsdag

Fødselsdag sjov som underholdning til en 20 års fødselsdagen kan bookes både som general festunderholdning hvor det er alle gæsterne som involveres og det kan bookes som målrettet underholdning til festen, hvor det skræddersyes udfra personlige oplysninger.

Underholdning med latterkrampe

Kan bookes med forskellige underholdningsindslag. Nu er man ikke teenager længere og det skal da fejres med en ordentlig fest. Derfor er det utrolig populært at booke en professionel skuespiller som laver et sjovt indslag til 20 års fødselsdagen. Et indslag hvor det går lidt ud over dagens fødselar.

Underholdning med lattergaranti

Når man skal holde 20 års fødselsdagsfest, så er det en stor dag som fødselaren har set frem til.  Det er også en festlige dag, hvor det er populært at booker festindslag til at tage lidt gas på ham eller hende.

Jeg har afviklet mange forskellige indslag siden 2002 og har stor erfaring med at lave festunderholdning. Et sikkert og sjovt valg er underholdning med det skøre pizzabud, som kommer brasende ind i festen på et aftalte tidspunk og påstår at en person fra festen har bestilt pizza. Her kan du læse mere om det skøre pizzabud

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund