Go to Top

Underholdning til studenterfest

Underholdning til studenterfest

Underholdning til studenterfest er med til at skabe en god og sjov dag, som sent vil blive glemt. Her på siden finder du forskellige underholdnings indslag som sjov til studenterfest.

Studenterfest for familie

Når man skal holde studenterfest for hele familien, så bliver det typisk afholdt som studenterfest i haven, da det er i sommer månederne man bliver færdig. Udover det er en stor dag for studenten, så er det også en stor dag for forældre, bedsteforældre osv. Det vil være en dag, hvor der vil være forskellige taler til studenterfest, god mad, studenterfest underholdning og selvfølgelig skal der skåles.

Ideer til studenterfest

Udover at holde tale til studenterfest, så er det meget populært at booke festunderholdning. Så er du selv fri for at holde tale studenterfest eller selv lave underholdning. Det skøre pizzabud er et af de mest bookede indslag, da det kan passes ind midt under maden til studenter fest.

Studenterfest 2021

Det kan være svært, når du skal finde underholdning eller ting til studenterfest på google. Studenterfest ideer til underholdning 2021 finder du her på siden

send online forespørgsel på underholdning

Underholdning til studenterfest

Underholdning til studenterfest

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund

Underholdning til studenterfesten med Peter Møller Hansen

Med over 200 årlige arrangementer er Peter en af Danmarks mest bookede festkomiker, når det gælder underholdning til fester. Han underholder med flere forskellige karakter, som kan målrettes ethvert arrangement. Karakteren kan også være efter ønske.

Uddannet skuespiller

Udover underholdning, så er Peter uddannet professionel skuespiller og medvirker i kortfilm, reklamefilm, film og tv-serier m.m. Så når du booker ham til underholdning, er det en yderst erfaren underholder. 

Prisen for underholdning

Peter er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste festkomiker, når der er tale om at booke underholdning til årets studenterfest. Når du modtager en pris, så er der udover den store erfaring med at optræde også taget højde for:

Transport tiden tur / retur, transport udgifter i forbindelse med brændstof og evt. broafgift samt forberedelses tid og underholdnings tid på arrangement dagen m.m. Send en forespørgsel allerede idag og modtag en pris inkl. alt.

send online forespørgsel på underholdning

Feedback på underholdning

Her kan du læse feedback på underholdning fra andre arrangementer. Læs mere her