Go to Top

Underholdning 60 års fødselsdag

Jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til 60 års fødselsdag

Jeg har utrolig stor erfaring med og underholdning 60 års fødselsdag, hvor jeg tilbyder målrettet underholdning udfra personlige oplysninger. Men det er osgå muligt og booke general underholdning til festen, hvor jeg inddrager alle gæsterne.

General eller målrettet fødselsdags indslag

Jeg optræder med fest indslag til fødselsdag, både som general festunderholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking aftale.

underholdning 60 års fødselsdag

JA TAK – Jeg er overbevist 

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.