Go to Top

Underholdning 60 års fødselsdag

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk

Hvor jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til 60 års fødselsdag

Jeg har utrolig stor erfaring med og underholde til fødselsdagsfester, hvor jeg tilbyder målrettet underholdning udfra personlige oplysninger. Men det er osgå muligt og booke general underholdning til festen, hvor jeg inddrager alle gæsterne.

Hvilken festunderholdning skal du så vælge til en 60 års fødselsdag ??

Underholdning 60 års fødselsdag

NYHED: 2018

Underholdning 60 års fødselsdag med strisser Kalle. 

Underholdning til festen med strisser Kalle, skræddersyes udfra personlige historier og stikord omkring festens hovedperson. På selve dagen kommer strisser Kalle ind til festen på et aftalt tidspunkt, da han har erfaret at det er her den anmeldte person befinder sig (festens hovedperson)

Efter en kort afhøring, må strisser Kalle tage andre metoder i brug, da han ikke får de rigtige svar fra fødselaren. Herfra er der dømt latterkramper og højt humør, da fødselaren nu “selv” fortæller om sine særheder, dumheder og dårlige vaner m.m.

 

Læs mere om strisser Kalle

Underholdning 60 års fødselsdag med pizza smeden

Pizza smeden fra BÆlum pizza har lige lukket sin butik, da telefonen ringer. Kunden vil gerne bestille en pizza og pizza smeden prøver og forklare at der er lukket, men kunden kommer med en god forklaring på, at han eller hun mangler en pizza.

Pizza smeden forbarmer sig overfor kunden, som lyder rigtig sød og han åbner igen og laver den bestilt pizza. Da Pizza smeden så kommer frem for og levere denne pizza, bliver han meget overrasket over det antal gæster som sidder med til fødselsdagsfesten, contra den ene pizza som han står med i hånden.

Først tror han at han er kørt til den forkerte adresse, indtil han finder ud af hvem som har bestilt denne pizza. Herfra er det dømt fest underholdning 60 års fødselsdag

Læs mere om pizza smeden

60 års fødselsdags underholdning

Fest & fup fotografen undskylder, at han er kommet for sent og dagens fødselaren ser meget uforstående ud over at fotografen pludselig står midt under fødselsdagsfesten og siger at han eller hun har bestilt ham til at komme til festen.

Hurtigt vil alle til festen finde ud af at der er tale om et underholdnings indslag og sjove billeder til 60 års fødselsdag og latteren kan bryde løs. Underholdning 60 års fødselsdag er en blanding af her og nu komik udfra hvad gæsterne siger og gør, hurtige kommentarer og planlagte gags.

Alle til festen vil blive inddraget i dette festindslag til denne 60 års fødselsdag, og bliver automatisk en del af jeres sjove festbilleder.

Læs mere om fup fotografen

60 års fødselsdagsunderholdning med den skøre tjener

Den skøre tjener kommer  ind midt under festen og beklager at han er kommet for sent til festen. Alle ser meget forundret ud, da ingen var klar over at han skulle komme.

Så den skøre tjener spørger om det ikke er her X holder sin fødselsdagsfest, da det er fødselaren der selv har booket ham til og komme. På forhånd kan den skøre tjener have modtaget nogen personlige oplysninger om dagens hovedperson som flettes ind i underholdning til 60 års fødselsdag.

Underholdningen vil være en blanding af planlagte gags samt situationskomik rundt blandt gæsterne udfra hvad de siger og spiller med på.

Læs mere om den skøre tjener

.

General eller målrettet fødselsdags indslag

Jeg optræder med fest indslag til fødselsdag, både som general festunderholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking. aftale

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.