Go to Top

Person bag underholdningFilmskuespiller..

Jeg er i 2019 blevet optaget på den Danske filmskuespiller akademi i København. Her er jeg igang med at uddanne mig til professionel #skuespiller. Noget som jeg allerede kan mærke smitter af på mine karakterer, når jeg underholder til fester rundt omkring i Danmark.

Hvordan startede det?

Jeg hedder Peter Møller Hansen jeg er født d. 04 april 1974. Jeg startede med og lave underholdning til fester i efteråret 2002. Ideen som festkomiker opstod, efter 4 sæsoner som rejseguide i Spanien, Grækenland, Lanzarote, Mallorca, Alanya & Isla Margarita i Venezuela.

I starten var det som den skøre tjener og senere kom flere karakter til verden.

Jeg har siden januar 2007 levet 100 % af og lave underholdning til fester for børn & voksne. Jeg har idag over 200 årlige shows rundt omkring i landet. Dette er med til at gøre mig til en af de mest bookede festkomikere i Danmark og din garanti for professionel underholdning til festen.

Jeg deltager jævnligt på kurser i Danmark og udlandet for at dygtiggøre mig.

Jeg deltager løbende på kurser & workshop på teater skolen Move in act, Aarhus. I 2018 var jeg deltager på performance skolen La Luna nel Pozzo i Italien. Ydermere, så har jeg i 2018 gennemført alle 3 moduler på Clownschool International i Norge og været deltager på red nose – klovnekonference i Østrig.