Go to Top

Person bag underholdning

Voksenunderholdning

Jeg startede tilbage i 2002 efter jeg stoppede som rejseguide med at lave underholdning til fester rundt omkring i Danmark.

Som start var det som den skøre tjener og senere kom flere karakter til verden. Jeg har siden januar 2007 levet 100 % af og lave underholdning til fester for børn & voksne. Jeg har idag over 200 årlige shows rundt omkring i landet.

Dette er med til at gøre mig til en af de mest bookede festkomikere i Danmark og din garanti for professionel underholdning til festen.

Men det er også med til at gøre jeg hele tiden skal dygtiggøre mig, så derfor deltager jeg jævnligt på kurser i Danmark og udlandet.

Børneunderholdning

Hvorfor skal du vælge mig som børneunderholder: Min erfaring som tidligere pædagogmedhjælper med fokus på børn med særlige behov og over 12 år som selvstændig børne entertainer.

Jeg arbejder hele tiden med at dygtiggøre mig indenfor afvikling af børneunderholdning.

Jeg har bl.a. været på performance skole hos La luna del pozzo i Italien, jeg har deltaget på skuespiller akademi i Danmark. Derudover er jeg (som den første person i 2018) uddannet professionel klovn på Clownschool international i Norge.

Alt dette har givet mig vigtige færdigheder og kompetencer, som vil være en styrke i forhold til og underholde børn, hvor situationsfornemmelse & tilstedeværelse er i fokus.  

bag masken