Go to Top

Underholdning 40 års fødselsdag

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk Hvor jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til 40 års fødselsdag

Er du selv festens hovedperson kan du booke et general festindslag hvor det er alle dine gæster det går ud over. Er du med som gæste, kan du booke et festindslag hvor jeg inddrager festens hovedperson udfra stikord og historier.

Hvilken festunderholdning skal du så vælge til en 40 års fødselsdag ??

underholdning 40 års fødselsdag

Underholdning 40 års fødselsdag. Kanon sjov fødselsdag underholdning med store grin og højt humør. 

Strisser Kalle laver underholdning 40 års fødselsdag. Han kommer ind til festen på et aftalte tidspunkt, da han har fået en anmeldelse på nogen som ikke har overholdt loven.

Underholdning 40 års fødselsdag er en blanding af situationskomik, kropsholdninger, kommentarer og bemærkninger fra strisser Kalle som vil få alle gæsterne til at ligge flade af grin.

Underholdningen indeholder brug af stikord og historier omkring dagens fødselar. (som sendes på forhånd før arrangementet) Disse informationer skal være informationer som kan tåle dagens lys og nogen som de fleste gæster kender til.

Læs mere om strisser kalle

Underholdning 40 års fødselsdag. Kanon sjov fødselsdag underholdning med store grin og højt humør. 

Pizzasmeden servere underholdning 40 års fødselsdag. Han kommer ind til festen på et aftalte tidspunkt, for og levere den pizza som er blevet bestilt til denne adresse. Pizzasmeden er meget forundret over det antal gæster som nu sidder med til denne fest, contra den ene børne pizza, som han står med i hånden.

Underholdning 40 års fødselsdag er en blanding af situationskomik, kropsholdninger, kommentarer og bemærkninger fra pizzasmeden som vil få alle gæsterne til at ligge flade af grin.

Underholdningen indeholder brug af stikord og historier omkring dagens fødselar. (som sendes på forhånd før arrangementet) Disse informationer skal være informationer som kan tåle dagens lys og nogen som de fleste gæster kender til.

Læs mere om pizza smeden

40 års fødselsdagsunderholdning med fup fotografen

Fest & fup fotografen undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Fødselaren er meget uforstående over at fotografen pludselig står midt under festen og siger at han eller hun har bestilt ham til at komme til festen.

Da alle har fundet ud af at der er tale om et underholdnings indslag til 40 års fødselsdag, kan latteren bryde løs. Underholdningen er en blanding af situationskomik udfra hvad gæsterne siger og gør, hurtige bemærkninger og planlagte gags.

Alle til festen bliver på humoristisk vis inddraget i Komik til 40 års fødselsdag med fup fotografen og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Læs mere om fup fotografen

Den skøre tjener til 40 års fødselsdag

Den skøre tjener kommer pludselig ind midt under festen og beklager at han er kommet for sent til festen. Alle ser meget forundret ud, da ingen var klar over at han skulle komme.

Så den skøre tjener spørger om det ikke er her X holder sin fødselsdagsfest, da det er vedkommende der selv har booket ham til og komme. På forhånd kan den skøre tjener have modtaget nogen personlige oplysninger om dagens fødselar som flettes ind i underholdning til 40 års fødselsdag.

Underholdningen vil være en blanding af planlagte gags samt situationskomik rundt blandt gæsterne udfra hvad de siger og spiller med på.

Læs mere om den skøre tjener

General eller målrettet fødselsdags underholdning

Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdage, både som general underholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking. aftale

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.