Go to Top

Underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdag, så finder du her på hjemmesiden inspiration til 50 års fødselsdag. Jeg optræder med flere forskellige karakter, som kan målrettes til 50 års fødselsdag sjov

Når du booker mig som underholdning til 50 års fødselsdag

Fremsender jeg en booking bekræftelse, så du også en papir på vores aftale.

Når du har booket mig – så booker jeg ikke til anden side (en aftale er en aftale)

På arrangement dagen sender jeg en sms med min ankomst tid

Betalingen er på arrangementdagen enten kontant eller mobilpay

Underholdning til 50 års fødselsdag med fupfotografen

På et aftalt tidspunkt midt under festen, kommer den skøre fotograf kommer ind i salen, hvor han undskylder overfor alle gæsterne at han bare sådan kommer brasende ind til festen. Men han skal lige være helt sikker på at det er den rigtige fest han er kommet til, så han spørger indtil, om det er her “X” holder fest.

Alle gæsterne samt festens hovedperson finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen. Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen, og blive automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder. 

Efter festen fremsendes billederne som et sandt modstykke til “almindelige” festbilleder.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til 50 års fødselsdag

Det skøre pizzabud

Det skøre pizzabud kommer brasende ind til festen på et “aftalt tidspunkt” og ser meget forundret ud, da han opdager hvor mange gæster som er med til festen, contra den ene børnepizza som han er kommet for og levere.

Pizza smeden præsentere sig for alle gæsterne og beretter lidt omkring hvor meget besvær han har haft med at bage denne pizza samt problemer med køreturen, før han retter henvendelse til den person som har bestilt denne pizza. 

Den som har bestilt denne pizza er selvfølgelig dagens fødselar. Han eller hun blive en del af underholdningen, men også gæsterne vil blive involveret, udfra deres kommentarer og hvad de spiller med på, imens det skøre pizzabud underholder til fest.

Varighed: 25 til 30 minutter

Underholdning til 50 års fødselsdag

Her kan du se en samlet oversigt på alle mine underholdningsindslag

Feedback på underholdning

Jeg har siden 2007 lavet underholdning til flere tusinde arrangementer rundt omkring i hele landet. Et arbejde hvor jeg fyldes op med glæde, hver eneste gang en kunde vil booke mig som underholdning til deres store arrangement.  

Underholdning med et evig minde

Jeg modtager rigtig meget positiv feedback for det underholdning jeg laver. I flere tilfælde så er det feedback hvor kunderne har fået meget mere for pengene, end blot de 3o minutters underholdning. De har nemlig haft en oplevelse af mit underholdning som sent vil blive glemt.

Dygtiggøre mig hele tiden

Det er osgå feedback der gør at jeg ikke hviler på laurbærene. Jeg dygtiggøre mig hele tiden på skuespiller kurser og workshop både i Danmark og udlandet. Alt sammen for at jeg kan blive ved at levere kanon sjov festunderholdning. Send online forespørgsel på 50 års fødselsdag sjov allerede idag

Hvad koster det for at booke et underholdningsindslag

Jeg er ikke den billigste festkomiker at booke til underholdning til en 50 års fødselsdag. Men jeg er heller ikke den dyreste der findes på market. Men til gengæld er jeg med over 200 årlige arrangementer en af de mest benyttede.

Prisen er inkluderet alt

Ja, når du modtager en pris for et underholdning til 50 års fødselsdag. Så er det en pris inkl. alt. Det vil sige at der er taget højde for forberedelses tiden af personlige oplysninger, transport tid tur / retur, brændstof, underholdning på dagen og evt forsendelse af billeder (Hvis det er fupfotografen som bookes)

Kontrakt på booking aftalen

Når du har accepteret et tilbud, så fremsendes et booking link. Herefter skal du udfylde alle punkter i skemaet før du klikker send booking. Når jeg modtager din booking, så sender jeg den retur til dig med alle oplysninger på, så du også har en bekræftelse på aftalen. 

Underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning med personlige informationer

Hvad skal jeg vide:?

Når du skriver oplysninger til mig, som skal bruges i underholdningen, så er det vigtig at det er oplysninger som kan tåle dagens lys, samt noget som kendetegner den eller de personer som der skal køres på, samt om der er noget jeg skal tage hensyn til på arrangement dagen. Så bliver det sjovest for alle parter.

  • Navn på person
  • Beskæftigelse
  • Fritids job
  • Fritidsinteresser.
  • Særlige kendetegn (nærighed, samler på noget, talemåder, prutter m.m.)
  • Ting som hovedpersoner hader. 
  • Uheld eller andet hvor man er / har gjort noget forkert
  • Dumheder
  • Hvem som booker mig / relation til hovedperson, samt om det må nævnes i underholdningen.

Når du skriver stikord og historier i stikords form, må du gerne hvis du kan, skrive lidt uddybende omkring det pågældende ord. F.eks ordet, Nærig er historie at hovedpersonen samler flasker og og aldrig kunne finde på at give en omgang i baren. Eller ordet, doven. Der er historien at hovedpersonen ikke rydder op efter sig selv og tøjet er ved siden af vasketøjskurven i stedet for op i kurven

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund