Go to Top

Underholdning til sølvbryllup

Du søger efter underholdning til sølvbryllup

Underholdning til sølvbryllup er en blanding af planlagte gags, sjove historier. Men underholdningen kan også skræddersyes udfra informationer om festens hovedpersoner som flettes ind i et sjov indslag til sølvbryllup.

Underholdningen foregår rundt blandt gæsterne og han griber en hver situation i luften og involverer gæsterne udfra deres kommentarer og hvad de spiller med på.

Først kommer den bookede karakter ind og undskylder at han er kommet for sent til festen til alles store overraskelse og ikke mindst sølvbrudeparret, som han siger, at de selv har booket ham til og komme til deres sølvbryllup.

Peter Møller Hansen har erfaringer med og optræde til sølvbryllupsfester siden 2002.  Peter kommer til sølvbryllups arrangementer rundt omkring i hele Danmark. Han er din garanti for situationskomik og mimik i absolut særklasse.

Læs mere om de forskellige karakterer her

Sølvbrudeparret booker festunderholdning

Det sker også med jævne mellemrum, at det er sølv brudeparret selv, som selv booker underholdning til deres egen fest. Sådan at de får lige præcis den fest og underholdning som de selv ønsker.

Typisk bookes der general underholdning med fup fotografen, da de går lidt ud over alle gæsterne til sølvfesten samt at alle billeder bliver sendt efterfølgende.

underholdning til sølvbryllup

JA TAK – Jeg er overbevist 

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.