Go to Top

Underholdning til sølvbryllup

Du søger efter underholdning til sølvbryllup

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk

Jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til sølvbryllup.

Hvilken underholdning skal du så vælge til sølvbryllup ??

Underholdning til sølvbryllup med højt humør.

Underholdning til sølvbryllup med fest og fup fotografen er en blanding af planlagte gags, sjove historier, situationskomik m.m. alt sammen imens det foregår rundt blandt alle gæsterne imens han tager billeder.

Men først kommer fotografen ind og undskylder at han er kommet for sent til festen til alles store overraskelse og ikke mindst sølvbrudeparret, som han siger selv har booket ham til og komme til deres sølvbryllup.

Underholdning til sølvbryllup med fest fotografen er hylende sjovt og et sand modstykke til almindelige festbilleder.

Læs mere om fupfotografen

Strisser Kalle leverer underholdning til sølvbryllup

Den skøre politimand kan bookes til sølvbryllups arrangementer rundt omkring i hele Danmark.

Underholdningen skræddersyes udfra informationer om festens hovedpersoner. Uanset hvad, så er underholdningen med Strisser Kalle til et sølvbryllup baseret på mimik og situationskomik i absolut særklasse samt stikord og historier som flettes ind i underholdningen på en hylende sjov måde.

Læs mere om Strisser Kalle

Pizza Smeden til sølvbryllup

Pizzasmeden er blevet ringet op en en person som er med til denne fest, som var bange for at der var for lidt mad. Pizzasmeden beretter om hvordan han forbarmede sig over personen og åbnede butikken igen, da han ellers havde lukket pizzabiksen.

Pludselig kan pizzasmeden huske hvem som har bestilt maden. Nemlig brudeparrets navne. Pizzasmeden retter henvendelse til vedkommende og fortæller at det er lidt upassende og kun bestille en børnepizza, contra hvor mange gæster som er med til festen.

Her kan du læse mere om Pizzasmeden

Den skøre tjener serverer festunderholdning til sølvbryllup

Den skøre tjener har erfaringer med og optræde til sølvbryllupsfester siden 2002. Han er din garanti for situationskomik og mimik i absolut særklasse. Underholdningen foregår rundt blandt gæsterne og han griber en hver situation i luften og involverer gæsterne udfra deres kommentarer og hvad de spiller med på.

Festunderholdning til sølvbryllupsfesten skal skræddersyes udfra oplysninger omkring festens hovedpersoner.

Læs mere om den skøre tjener

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.