Go to Top

Indslag til konfirmation

Underholdning til konfirmation  Indslag til konfirmation med strisser Kalle, er også underholdning i absolut særklasse. Strisser Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt. Fordi han har fået en anmeldelse på en ulovlig parkere cykel. Det viser sig tilfældigvis at tilhøre dagens konfirmand, som ikke kan forklare hvad der er sket.

Strisser kalle vil lige teste om konfirmanden har fået noget og drikke. For hvis der ikke er indtaget for meget, kan konfirmanden slippe for at komme med en tur på stationen. Men det viser sig at konfirmanden måske ikke er helt appelsinfri, så derfor skal dagens hovedperson i løgn detekteren om han eller hun tale sandt.

Konfirmanden bliver til levende bugtaler dukke

Indslag til konfirmation får konfirmanden nu en maske på, som fungere som bugtaler dukke. Det vil sige at det er strisser Kalle der stille spørgsmålene og det er strisser Kalle der svare på spørgsmålet. Når det er konfirmanden der “svare” trykker strisser Kalle på en knap og så bevæger munden sig på masken, så det ser ud som om det er konfirmanden der svare..

Varighed: 20 til 25 minutter

Indslag til konfirmation

send online forespørgsel på underholdning

Hvem er bag masken på strisser Kalle

Bag masken på Kalle, finder du Peter Møller Hansen, som har stor erfaring med at optræde til forskellige former for festlige arrangementer. Derudover at han uddannet skuespiller. Her kan du læse mere om Peter og hvordan det hele startede med festunderholdning. 

Klik her for at møde Peter

 

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.

Indslag til konfirmation

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund.