Go to Top

Underholdning 25 års fødselsdag

Søger du sjov underholdning 25 års fødselsdag skal du ikke søge længere. Pizzasmeden er underholdning til fødselsdagen i absolut særklasse.

Beskrivelse af underholdning til 25 års fødselsdag

Pizzasmeden kommer brasende ind til festen “på et aftalt tidspunkt”. Først er pizzasmeden lidt rundforvirret, så forundret og alt sammen over det antal gæster som er med til festen, contra den pizza har står med i hånden.

Pizzasmeden  bliver lidt i tvivl om, at han måske ikke er kommet frem til den rigtige fødselsdagsfest. Så han retter henvendelse til dagens fødselar, som bliver lige så forundret over at han siger det er ham eller hende som har bestilt denne børnepizza.

Først vil vedkommeden benægte at have bestilt denne pizza, men må til sidst bare lade sig underholde, da pizzasmeden har modtaget en masse personlige oplysninger, som ikke kan benægtes.

Underholdning 25 års fødselsdag er baseret udfra situationskomik rundt blandt gæsterne, samt komik og hurtige bemærkninger. Dagens fødselar bliver involveret i planlagte gags, personlige historier som bliver flettet med ind i underholdningen, så festen sent vil blive glemt.

Varighed er: 25 til 30 minutter.

Send online forespørgsel

Send online forespørgsel på underholdning allerede idag, så sender jeg dig et tilbud på arrangementet. Prisen jeg oplyser er en pris inkl. alt: Det vil sige inkl. min forberedelses tid af stikord, transport tid, brændstof, underholdning på dagen m.m.

Jeg ser frem til og høre fra dig

underholdning 25 års fødselsdag

JA TAK – Jeg er overbevist 

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.