Go to Top

Underholdning 18 års fødselsdag

Du er havnet på denne side fordi du søger efter underholdning 18 års fødselsdag.

Jeg tilbyder festlig underholdning 18 års fødselsdag med forskellige karakterer som kan målrettes enhver fødselsdag.

General eller målrettet fødselsdags indslag

Nogen kunstner på nettet tilbyde typisk et fast indslag til fødselsdag. Men jeg har stor erfaring med at optræde og lave underholdning 18 års fødselsdag med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking. aftale

underholdning 18 års fødselsdag

JA TAK – Jeg er overbevist 

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.