Go to Top

Underholdning 18 års fødselsdag

Du er havnet på denne side fordi du søger efter underholdning til en 18 års fødselsdag.

Jeg tilbyder festlig underholdning med forskellige karakterer som kan målrettes enhver fødselsdag.

Hvilken type underholdning skal du vælge

Komisk strip show til 18 års fødselsdag

Book et komisk strip show med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til festen.

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til fødselsdage, bryllup, polterabend, julefrokost, svendegilde og konfirmations arrangementer.

Læs mere om komisk strip show

Strisser Kalle underholdning til 18 års fødselsdag

Underholdning til fødselsdag med strisser Kalle planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver målrettet. Strisser Kalle kommer til festen, da der er kommet en anmeldelse på dagens fødselar som han lige skal høre lidt mere til.

Fødselaren kommer ikke rigtig med de rigtige svar, så strisser kalle må tage andre metoder i brug.

Indslag til fødselsdag med den strisser Kalle, er hylende morsomt og der er dømt latterkramper og tåre i øjnekrogene.

Læs mere om den strisser Kalle

underholdning 18 års fødselsdag

Hvis du søger sjov underholdning 18 års fødselsdag. 

Pizzasmeden kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt hvor han vil “serverer” underholdning 18 års fødselsdag. Men først ser han meget forundret ud, da i sidder så mange gæster til fødselsdagsfesten, contra den ene pizza som er blevet bestilt.

Han fortæller om hvordan han er blevet ringet op for nogle timer siden, med en person som gerne ville bestille pizza leveret til denne festadresse. Vedkommende lød til at være meget sød, så pizzasmeden åbnede butikken igen, selv om han lige havde gjort klar til at se fodbold i fjernsynet.

Læs mere om pizzasmeden

Fupfotografen til 18 års fødselsdag

Fotografen kommer ind til fødselsdagsfesten på et aftalt tidspunkt, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Fødselaren er selvfølgelig meget overrasket over at fotografen pludselig står midt i festen og siger at han eller hun selv har bestilt ham til at komme.

Da fødselaren og alle gæsterne har fundet ud af at der er tale om indslag til 18 års fødselsdag, kan latteren bryde løs. Underholdningen er en blanding af situationskomik, hurtige bemærkninger og planlagte gags.

Alle gæsterne bliver på humoristisk vis inddraget i forestillingen, og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Læs mere om fupfotografen

Den skøre tjener serverer underholdning til 18 års fødselsdag

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til fødselsdag, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til fødselsdagsfesten. Underholdning til fødselsdag, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver målrettet.

Indslag til fødselsdag med den skøre tjener, er hylende morsomt og der er dømt latterkramper og tåre i øjnekrogene. OBS: Underholdning til fødselsdagen med den skøre tjener indeholder ikke servering ved bordene. Der er udelukkende tale om et festligt indslag til enhver fødselsdags arrangement.

Læs mere om den skøre tjener

General eller målrettet fødselsdags indslag

Nogen kunstner på nettet tilbyde typisk et fast indslag til fødselsdag. Men jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking. aftale

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis pizzasmeden er fuld booket, så har han et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.